Προς το περιεχόμενο

Mονταζ με το pinnacle χωρις να τους αλλαξω την ποιότητα

Dafnousaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας, εχω βιντεακια πως μπορω να τα κάνω μονταζ με το pinnacle χωρις να τους αλλαξω την ποιότητα (δεν θέλω να τα συμπιέσω) /... Τι είδος αρχείων να επιλέξω στο make movie ????

Δημοσ.

Κάτι ανάλογο ψάχνω κι εγώ και μάλιστα εδώ και πολύν καιρό αλλά...τζίφος! Ελπίζω τα γατόνια του INSOMNIA να μας βγάλουν από το τέλμα στο οποίο έχουμε περιέλθει (ειδικώς και γενικώς)!

Δημοσ.

Δεν μπορείς να κάνεις εύκολα κάτι τέτοιο γιατί το αν θα κάνει το pinnacle συμπίεση εξαρτάται από πολλά πράγματα.

Αν εφαρμόσεις κάποιο εφέ στην εικόνα ή κάνεις υπέρθεση κάποιο text ή αν προσθέσεις overlay video πάνω από τα υπόλοιπα θα κάνει re-encoding.

Αν επιλέξεις σαν τελικό φορμάτ οτιδήποτε εκτός από dv-avi και αν τα αρχικά βιντεάκια δεν είναι dv-avi θα κάνει re-encoding.

Οπότε, με λίγα λόγια, αν δεν δουλεύεις με βίντεο που πήρες από ψηφιακές κασέτες δεν γλυτώνεις το re-encondig.

Μπορείς να δοκιμάσεις να επιλέξεις σαν τελικό φορμάτ να είναι avi και με ανάλυση και κωδικοποίηση που να είναι ακριβώς η ίδια με το αρχικό βίντεο. Αν όμως τα βίντεο δεν είναι ακριβώς τα ίδια δεν γλυτώνεις την συμπίεση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...