panosno1com Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μια ερωτηση ανάλογη της πρώτης του θεματος. Επειδη μου χε τύχει και μενα να θελήσω να κατεβάσω κατι μεμονωμένα. Ειχα παρει λογαριασμο νομιζω ενος μηνα και μου συνεβη το ιδιο με το Billing cycle: Every 30 Days μπλα μπλα Αυτο θα γινει και στη περιπτωση που αγοράσω την εξάμηνη συνδρομη; Σκεφτηκα τοτε πως και καλα το κανουν για να σε "ψησουν" να παρεις περισσοτερους απο 1 μήνες ή γενικα για μαρκετινγκ λόγους ...
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μια ερωτηση ανάλογη της πρώτης του θεματος. Επειδη μου χε τύχει και μενα να θελήσω να κατεβάσω κατι μεμονωμένα. Ειχα παρει λογαριασμο νομιζω ενος μηνα και μου συνεβη το ιδιο με το Billing cycle: Every 30 Days μπλα μπλα Αυτο θα γινει και στη περιπτωση που αγοράσω την εξάμηνη συνδρομη; Yeap.Θα πρεπει να ακολουθησεις την ιδια διαδικασια και για την εξαμηνη συνδρομη.
panosno1com Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστω για την άμεση απάντηση,θα προσέξω να μπω στα mail μου
nzeppos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Uhoh, καλά που το αναφέρατε αυτό. Έχω εξάμηνη συνδρομή και δεν ήξερα πώς με το πέρας της θα ανανεωθεί αυτόματα. Να έχω το νου μου λοιπόν.
panosno1com Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Xαιρομαι που η ερωτηση μου και η απαντηση που της δοθηκε βοηθησε ακομα εναν insomniac ! Nα ρωτησω κατι αλλο, το paypal σαν..μεσαζοντας (?) ποση προμήθεια κρατάει; Δηλαδη σε ευρώ ποσο θα μας κοστισει ο μήνας και πόσο το 6μηνο;
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Να έχω το νου μου λοιπόν. Υeap.Οταν ειχα κανει την πρωτη εξαμηνιαια συνδρομη δεν το ηξερα και γω.Και το εμαθα απ την αναποδη.Οχι πως δεν θα ανανεωνα,αλλα προς στιγμην ειχα βρεθει να ψαχνομαι για πιο λογο αφαιρεθηκαν λεφτα απο την καρτα
xpapias Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Όταν πληρώνει κάποιος 6μηνη με πιστωτική, τι γίνεται?
xpapias Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Τελικά έστειλα ένα mail στη SegPay για καλό και για κακό... Θα ενημερώσω όταν έχω νέα Edit: Dear Sir/Madam Thank you for contacting SegPay, a third party payment providers for many sites on the Internet. Based on the information that you have provided, I was able to obtain the following subscription. Purchase ID – 2571xxxx Website – hotfile.com This subscription is NOT a recurring subscription but is instead a ONE TIME purchase. You will not be charged again for this. You will continue to have until 07/21/2011 If you have any additional questions or concerns, please contact us back. Thank You Alvin , SegPay Billing Support
skiabox Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 To fileserve πάντως είναι πολύ πιο γρήγορο από το hotfile!
Jason13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 To fileserve πάντως είναι πολύ πιο γρήγορο από το hotfile! Εγω βρισκω τοσο γρηγορο το hotfile οσο και το rapidshare
manost Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Να κάνω μία ερώτηση κι εγώ για να μην ανοίγω κανούριο θέμα, μιας και δε βρήκα κάποιο thread γενικά για hotfile. Είναι ιδέα μου ή τώρα τελευταία τα διάφορα καλούδια δεν ανεβαίνουν ή ανεβαίνουν με μεγάλη καθυστέρηση στο hotfile; Τί είχει γίνει;
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Να κάνω μία ερώτηση κι εγώ για να μην ανοίγω κανούριο θέμα, μιας και δε βρήκα κάποιο thread γενικά για hotfile. Είναι ιδέα μου ή τώρα τελευταία τα διάφορα καλούδια δεν ανεβαίνουν ή ανεβαίνουν με μεγάλη καθυστέρηση στο hotfile; Τί είχει γίνει; Για ανεβασμα δεν ξερω, οτι ψαχνω το βρισκω συνηθως(..αλλα δεν ειμαι heavy downloader). Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι πως links στο hotfile με παρανομο περιεχομενο εχουν αρχισει να εξαφανιζονται πιο γρηγορα και απο αυτα του rapidshare. Υποθετω λογο της δημοτικοτητας που εχει αποκτησει πια.
June Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 fileserve k filesonic θα παιξουν πολυ τους επομενους μηνες... Το θεμα ειναι πιο απο τα 2 να επιλεξουμε, μιας και links για τα περισσοτερα πλεον βρισκεις και για τα δυο...
zvarthangalos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Εγώ την πάτησα με το hotfile το πλήρωσα για ενα χρόνο είμαι στον τέταρτο μήνα και δεν βρίσκω απολύτως κανένα αρχείο (αυτά που με ενδιαφέρουν) ετσι την έπαθα και με το rapidshare και έχω μείνει ξεκρέμαστος με δύο λογαριασμούς, για μένα μέχρι εδώ ήτανε το filehosting επιστροφή στα τορρεντάδικα άντε γειά.
black_widow Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Εγώ την πάτησα με το hotfile το πλήρωσα για ενα χρόνο είμαι στον τέταρτο μήνα και δεν βρίσκω απολύτως κανένα αρχείο (αυτά που με ενδιαφέρουν) ετσι την έπαθα και με το rapidshare και έχω μείνει ξεκρέμαστος με δύο λογαριασμούς, για μένα μέχρι εδώ ήτανε το filehosting επιστροφή στα τορρεντάδικα άντε γειά. Mπα μόνο καμία μηνιαία πλέον γιατί τα links εξαφανίζονται γρήγορα , πρώτα το rapidshare , μετά το hotfile , μετά ποιός ξέρει . Προς το παρόν κάνω υπομονή και κατεβάζω πιο αργά ως free χρήστης . Σκέφτομαι για καμία μηνιαία fileserve , θα δείξει .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.