Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Θελησα να ακτεβασω κατι γρηγορα πριν ενα μηνα και εκανα ενα λογιασμο premium σε hotfile ενατι του ποσου των 9 ευρω Σημερα πηρα ενα email απο hotfile και δεν μου αρεσε κατι Billing cycle: Every 30 Days Payments start: Dec 7, 2010 Next payment due: Feb 5, 2011 Next payment amount: $9.00 USD Αν καταλαβα καλα θα μου τραβαει καθε μηνα 9 ευρω για ανανεωση απο paypal. Αν ειναι ετσι πως το απενεργοποιω ??? Ευχαριστω.
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Καλα καταλαβες. Στο FAQ του hotfile θα λυθει η απορια σου (3η απο το τελος)
nzeppos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Πάντως είναι ΠΟΛΛΑ τα 9 ευρώ το μήνα. Εγώ έδωσα 26 για 6 μήνες. Δεν ήξερα όμως ότι υπήρχε και μηνιαία χρέωση, καλή φάση.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστω πολυ.Με πηγε στον λογαρισμο του paypal και εκει εκανα cansel το πριφιλ του hotfile Μου λεει οτι : This profile has been canceled and cannot be reactivated. No more recurring payments will be made. Πηρα και email οτι Hello ....................... You successfully canceled the following recurring payment. PayPal will no longer bill you. If you did not request this cancellation, contact PayPal Customer Support toll-free at 1-888-221-1161. Note: Cancelling this payment with PayPal may not relieve you of the obligation to complete your contract with your merchant. You should notify your merchant directly about cancelling this payment. Payment Details Profile ID: ****************** For: 30 days premium access-monthly subscription Merchant Name: Hotfile Ltd Customer Service Email: [email protected] Customer Service Phone: +359 29624035 Payment Details Start Date: Dec 7, 2010 Payment Cycle: Every 30 Days Amount Per Cycle: $9.00 USD Last Payment Date: Dec 7, 2010 Last Payment Amount: $9.00 USD Thanks, PayPal Ειμαι ενταξει τωρα ?
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 You successfully canceled the following recurring payment. PayPal will no longer bill you. Yeaaap
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Yeaaap Ευχαριστω και παλι....Πονηρουλες του Hotfile...Το rapidshare δεν ειχε τετοιες. Πάντως είναι ΠΟΛΛΑ τα 9 ευρώ το μήνα. Εγώ έδωσα 26 για 6 μήνες. Δεν ήξερα όμως ότι υπήρχε και μηνιαία χρέωση, καλή φάση. Φυσικα και ειναι πολλα αλλα ηθελα κατι συγεκριμενο απαξ.
xpapias Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Πάντως είναι ΠΟΛΛΑ τα 9 ευρώ το μήνα. Εγώ έδωσα 26 για 6 μήνες. Δεν ήξερα όμως ότι υπήρχε και μηνιαία χρέωση, καλή φάση. 6,85E για την ακρίβεια. 9$. Άραγε η Christmas promo μέχρι πότε ισχύει? Νομίζω ότι αξίζει
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μια ακομα ερωτηση....Ποιος download manager υποστηριζει hotfile ? Δοκιμασα free download manager που χρησιμοποιω για rapidshare αλλαζοντας βεβαια τους κωδικους αλλα κατεβαζει καποια αρχει λιγων ΚΒ.
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μια ακομα ερωτηση....Ποιος download manager υποστηριζει hotfile ? JDownloader για hotfile και οποιοδηποτε αλλο file sharing site μπορεις να φανταστεις
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 JDownloader για hotfile και οποιοδηποτε αλλο file sharing site μπορεις να φανταστεις Ευχαριστω.
nzeppos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 6,85E για την ακρίβεια. 9$. Άραγε η Christmas promo μέχρι πότε ισχύει? Νομίζω ότι αξίζει Σωστά. Δεν είδα ότι ήταν σε δολάριος. JDownloader για hotfile και οποιοδηποτε αλλο file sharing site μπορεις να φανταστεις +10000 για το JD
killer76 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 JDownloader για hotfile και οποιοδηποτε αλλο file sharing site μπορεις να φανταστεις Παιδιά εγω χρησιμοποιω το Internet download manager και είμαι πολυ ικανοποιημένος. Το jdownloader δεν το έχω δοκιμάσει. Έχει κάποια υπέρ? μην το κατεβαζω τσάμπα.
nzeppos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δεν είναι ιδιαίτερος κόπος. Είναι τζάμπα και μικρό στο κατέβασμα (κάπου 29ΜΒ για Windows). Δεν εγκαθιστά trash πράματα και είναι γραμμένο σε Java (άρα λίγο βαρύ αλλά όχι κάτι ενοχλητικό, το δε RAM footprint είναι γύρω στα 100ΜΒ). Παλιότερα είχε αρκετά κουσούρια και κράσαρε συχνά-πυκνά αλλά από τότε που ο developer το έγραψε από την αρχή (και άλλαξε ριζικά το GUI), δεν ψοφάει με τίποτα. Με έχει βολέψει η ευκολία χρήσης του και το web interface του για απομακρυσμένη διαχείριση. Μάλλον όμως είναι θέμα συνήθειας, γιατί παλιότερα είχα δοκιμάσει τον IDM και δεν τον χώνευα με τίποτα, ούτε 2 μέρες δεν άντεξε στο PC μου. Ομοίως και εσύ μπορεί να δοκιμάσεις το JD και να ξαναγυρίσεις στον IDM (εφόσον σου κάνει ήδη αυτά που θέλεις).
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά εγω χρησιμοποιω το Internet download manager και είμαι πολυ ικανοποιημένος. Το jdownloader δεν το έχω δοκιμάσει. Έχει κάποια υπέρ? μην το κατεβαζω τσάμπα. Δουλευα αρκετα χρονια με flashget και μπολικα file hosting sites και ημουν ευχαριστημενος,περασα απο idm και μου καθοταν στο λαιμο.Aπο τη στιγμη που εβαλα τον ανανεωμενο jdownloader δεν τον αλλαζω με τιποτα. Κανε μια δοκιμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.