Προς το περιεχόμενο

Tailgating

akpe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μην ακουω παπαριες ρε παιδια.

Τι καθεστε και λέτε στο κόσμο τώρα? ακου κει ενα τσικ πατηματακι με το αριστερο,θα παει να σκοτωθει κανενας.

Ακομη κι εγω που το κυνυγώ να το μαθω (μονο σε ακραιες περιπτωσεις χρειαζεται,ή αν θες να κανεις μλκς) παλι δε μπορώ να το υπολογισω σωστά.Κι ο λογος ειναι πως τα ποδια κανενος δεν ειναι τοσο συνηθισμένα.

Οποιο θελει λοιπον να τρομαξει καποιος ας αφησει λιγο το γκαζι,θαναι σα να παταει φρενο.

Μη δοκιμασει κανείς το αριστερό και παεινα καρφωθει.Ουτε σε πιστα ειμαστε,ουτε σε βουνο μονοι μας.Κι ουτε φυσικα τρεχουμε σε αγώνες...

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω παλι θελω κανεναν τετοιον να με χτυπησει απο πισω για να ριξω ενα ολικο βαψιματακι το σαξο.

Παντως κι εγω το κανω,ασυναισθητα, κυριως σε περιπτωσεις που ειναι καποιος στο αριστερο ρευμα οπου πηγαινω γρηγορα και δεν πηγαινει δεξια.

Δε μ'αρεσει να παιζω φωτα,αλλα προτιμώ να τον κολλάω απο πίσω ωστε να καταλαβει τι μαλακια κανει.

Παλι λαθος θα μου πειτε ειναι,αλλα παιξιμο φωτων και κορνα δεν μ'αρέσουν.

Οσο γιαυτο που ειπε ο GeorgeMan με τους σφηνακηδες το κανω κι εγω κατα κορον.Οταν τον αντιληφθω προσπαθω να του κλεισω την επομενη σφηνα σα κυριος, και καλά οτι απλως τυχαινει να βρισκομαι στο σημειο που θελεινα χωθει.Και τον πιεζω ωστε να σκεφτεται "να κανω σφηνα ή να μη κανω".

Εχει γελιο.

Φυσικα μου χουνε τυχει και τελειως ανωμαλοι που δε παιρνουν απο τετοια.

Οπως επισης με εκνευριζει αφανταστα οταν περιμενουμε στην ουρα σε ενα φαναρι 20 αμαξια για να στριψουμε καπου,ο μαλακας που ερχεται διπλα για να περασει 1ος.Εκει ειναι το καλύτερο μου.

μην ακουω παπαριες ρε παιδια.

Τι καθεστε και λέτε στο κόσμο τώρα? ακου κει ενα τσικ πατηματακι με το αριστερο,θα παει να σκοτωθει κανενας.

Ακομη κι εγω που το κυνυγώ να το μαθω (μονο σε ακραιες περιπτωσεις χρειαζεται,ή αν θες να κανεις μλκς) παλι δε μπορώ να το υπολογισω σωστά.Κι ο λογος ειναι πως τα ποδια κανενος δεν ειναι τοσο συνηθισμένα.

Οποιο θελει λοιπον να τρομαξει καποιος ας αφησει λιγο το γκαζι,θαναι σα να παταει φρενο.

Μη δοκιμασει κανείς το αριστερό και παεινα καρφωθει.Ουτε σε πιστα ειμαστε,ουτε σε βουνο μονοι μας.Κι ουτε φυσικα τρεχουμε σε αγώνες...

μαλλον το ειπες σαν απαντηση στον εαυτο σου περι ''παπαριες'', ''ουτε σε πιστα ειμαστε'', ΄΄ουτε τρεχουμε σε αγωνες'' ε; γιατι ολα αυτα που κατηγορεις...λες οτι κανεις αλλα παρομοια, μερικα ποστ παραπανω :)

φασκεις και αντιφασκεις λοιπον σε υπερτατο βαθμο, τετοιο που οι απαντησεις σου στο συνολο τους μπορουν να κριθουν ως ασοβαρες. συνεχισε λοιπον να κανεις με το κουβαδακι σου (οδηγω και σαξο και ξερω, γι αυτο το λεω κουβαδακι) αυτα που λες οτι ηδη κανεις και τα λεμε.

Δημοσ.

Κάτι παρόμοιο κάνω κι εγώ. Αποσυμπλεκτάρω (για να μην κόψει απ' την ταχύτητα το αυτοκίνητο) και τσιμπάω λίγο το φρένο με το δεξί, ίσα να ανάψει το φως πίσω. Πιάνει στο 90% των περιπτώσεων.

:)

Το δικό μου... «αγαπημένο» είναι άλλο: όταν έρχεται και κολλάει από πίσω μου λεωφορειατζής στα 5 cm ενώ είμαι σταματημένος σε ανηφοράκλα που κανονικά ανεβαίνεις μόνο με γαϊδούρι. Εκεί οι αντιδράσεις μου ποικίλουν, ανάλογα τα κέφια που έχω. Από το να ξεκινήσω με χειρόφρενο και να τον αγνοήσω, μέχρι το να σταματήσω και να βγω να τον στολίσω. Το σπάσιμο είναι ότι άμα τσαλακώσω κάναν προφυλακτήρα σε τέτοια κατάσταση θα φταίω κιόλας. Άλλος κάνει καθυστερημενιές κι άλλος θα την πληρώσει.

:angry:

Δημοσ.

heel and toe...μαλιστα...πιστευεις οτι χρειαζετε αυτη η τεχνικη?την χρησιμοποιουν ολοι που τρεχουν σε αγωνες?σε τι αγωνες ?

κατα 90% tailgating γινετε γιατι καποιος εχει ορεξη να τρεξει.αν εχει μπροστα του και αυτοκινητο στα ιδια αλογα ή κανα supercar ειναι σιγουρο.

Δημοσ.

μαλλον το ειπες σαν απαντηση στον εαυτο σου περι ''παπαριες'', ''ουτε σε πιστα ειμαστε'', ΄΄ουτε τρεχουμε σε αγωνες'' ε; γιατι ολα αυτα που κατηγορεις...λες οτι κανεις αλλα παρομοια, μερικα ποστ παραπανω :)

φασκεις και αντιφασκεις λοιπον σε υπερτατο βαθμο, τετοιο που οι απαντησεις σου στο συνολο τους μπορουν να κριθουν ως ασοβαρες. συνεχισε λοιπον να κανεις με το κουβαδακι σου (οδηγω και σαξο και ξερω, γι αυτο το λεω κουβαδακι) αυτα που λες οτι ηδη κανεις και τα λεμε.

Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο φιλε μου? μαλλον εχεις ορεξη για αντιπαράθεση...

Καμια σχεση δεν εχουν ολα τα παραπάνω με το θεμα φρένο με το αριστερό.Διαβασε λιγο καλύτερα και πηγαινε επειτε παιξε με το κουβαδάκι σου,μιας και εισαι και σύ κατοχος ενός "ιδιου".

Επισης προφανως δεν γνωρίζεις τον οριο "παρομοια" γιατι πραγματικα αν θεωρείς αυτα που κανω στο παραπανω ποστ ιδίας βαρύτητας προς την σωματικη ακεραιότητα πολλών με τη συμβουλή φρένο με το αριστερο, εισαι πολύ γελασμένος.

Διότι αν ειναι να μιλάμε σε προσωπικό επίπεδο του τι κάνει ο καθείς,άφησε το καλύτερα γιατι δεν γνωρίζεις πρόσωπα πίσω απο πληκτρολόγια.

Συνεπως, φρέναρε εσύ με το αριστερό και τα λέμε οταν γινεις τενεκεδάκι πεπσι μαζι με το σαξάκι.

Δημοσ.

heel and toe σε κινηση...μαλιστα...πιστευεις οτι χρειαζετε αυτη η τεχνικη?την χρησιμοποιουν ολοι που τρεχουν σε αγωνες?

κατα 90% tailgating γινετε γιατι καποιος εχει ορεξη να τρεξει.αν εχει μπροστα του και αυτοκινητο στα ιδια αλογα ή κανα supercar ειναι σιγουρο.

Πληροφοριακό..heel and toe είναι άλλη τεχνική, διάβασε πρώτα γι αυτην, κατανόησε τη διαφορά με: αριστερό πόδι-φρένο, δεξί ποδι-γκαζι και συζητάμε μετά.

http://en.m.wikipedia.org/wiki/Heel-and-toe?wasRedirected=true

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο φιλε μου? μαλλον εχεις ορεξη για αντιπαράθεση...

Καμια σχεση δεν εχουν ολα τα παραπάνω με το θεμα φρένο με το αριστερό.Διαβασε λιγο καλύτερα και πηγαινε επειτε παιξε με το κουβαδάκι σου,μιας και εισαι και σύ κατοχος ενός "ιδιου".

Επισης προφανως δεν γνωρίζεις τον οριο "παρομοια" γιατι πραγματικα αν θεωρείς αυτα που κανω στο παραπανω ποστ ιδίας βαρύτητας προς την σωματικη ακεραιότητα πολλών με τη συμβουλή φρένο με το αριστερο, εισαι πολύ γελασμένος.

Διότι αν ειναι να μιλάμε σε προσωπικό επίπεδο του τι κάνει ο καθείς,άφησε το καλύτερα γιατι δεν γνωρίζεις πρόσωπα πίσω απο πληκτρολόγια.

Συνεπως, φρέναρε εσύ με το αριστερό και τα λέμε οταν γινεις τενεκεδάκι πεπσι μαζι με το σαξάκι.

Απλά..whatever.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

οκ για να συνεχισω πιστευεις οτι φρεναρισμα με αριστερο χρειαζετε?πιστευεις οτι χρειαζετε αυτη η τεχνικη?την χρησιμοποιουν ολοι που τρεχουν σε αγωνες?οποτε οποιος μαθει να φρεναρει ετσι ή να αλλαζει ταχυτητες ειναι pro?

Δημοσ.

το heel toe Ειναι το ιδιο ποδι φρενο και γκαζι οχι διαφορετικα...

Aκριβώς,το μύτη-τακουνι που λέμε στα ελληνικά (αν και πρακτικα δεν ειναι πλεον ετσι λογω πενταλ) χρησιμευει αρκετά στην οδήγηση.Πολλοι το κάνουν ασυναισθητα στη καθημερινή τους οδήγηση,μιαςκαι βολευει πολύ στο κατέβασμα ταχυτήτων με ταυτοχρονο φρενάρισμα.Δεν ειναι καμμια επιστήμη, απλως βοηθάει.

Και να μην το ξερει κανείς,δεν έγινε και τιποτα.

οκ για να συνεχισω πιστευεις οτι φρεναρισμα με αριστερο χρειαζετε?πιστευεις οτι χρειαζετε αυτη η τεχνικη?την χρησιμοποιουν ολοι που τρεχουν σε αγωνες?οποτε οποιος μαθει να φρεναρει ετσι ή να αλλαζει ταχυτητες ειναι pro?

Απο την μικρή προσωπική μου εμπειρια,σχεδον μια 10ετία, στο χώρο της αυτοκινησης, με φιλους αγωνιζομενους που συναστρεφομαι, μου χουν αναφέρει πως σπανιως χρησιμοποιούν φρένο με το αριστερο στους αγώνες.Με λιγα λόγια,δεν είναι πανάκεια.

Βεβαια και σ'αυτο το χώρο,υπαρχουν κομπλεξικοι (μιας και ο ανταγωνισμος ειναι τεράστιος) που υποστηρίζουν την πλευρά πως το φρενάρισμα με το αριστερό είναι μαστ.

Σε καποια παλιοτερα πολυστροφα αγωνιστικα,ηταν χρησιμο,μιας και δεν επρεπε να σηκωθει πολυ το ποδι απο το γκάζι,ωστε να μη ξεφύγουν απο το στενο,ελεω κινητηρα, ωφελιμο φάσμα δύναμης των.Βεβαια αυτά αλλάξανε τώρα.

Οπότε,εμμένω στην αποψη μου,πως ειναι αχρηστο.

Δημοσ.

α μπραβο εχει/ειχε να κανει για να μενουν στις οφελιμες στροφες ή μα μην τρωνε lag απο τουρμπο...

αν οφελει καποιον ειναι για drifting...

Δημοσ.

Πόσες φορές έχω πλάσει την εικόνα στο μυαλό μου, ότι έχω βάλει ένα κουμπί που το πατάς και ανάβουν τα φώτα των φρένων κατακόκκινα χωρίς να φρενάρεις δεν λέγεται. Ονείρωξη, με τον κάθε μαλάκα λάτρη της ταχύτητας που βγάζει το πάθος του σε όποιο δρόμο βρει.

Περιπου 1500 μετρα μετα (εγω εφτασα με 1-2 λεπτα καθυστερηση μαλλον, γιατι συνεχιζα να ρολαρω με 70 και μονος μου), τον βλεπω στην ακρη, με αλαρμ, τρακαρισμενο με καποιο αλλο αμαξι, και τη γκομενα να τον βαραει και να περιμενει επιδεικτικα στην ακρη του δρομου για ταξι. Τα συμπερασματα δικα σας. :)

Δεν κοιμήθηκες με ένα χαμόγελο στο στόμα το βράδυ;

• Moderators
Δημοσ.

Το χαμογελο προφανως ηταν επειδη τον ειχα εκνευρισει πιο πριν, δεν χαμογελουσα που στουκαρε ο ανθρωπος.

Ωστοσο θεωρω πως του αξιζε, ετσι που πηγαινε...

Δημοσ.

Πόσες φορές έχω πλάσει την εικόνα στο μυαλό μου, ότι έχω βάλει ένα κουμπί που το πατάς και ανάβουν τα φώτα των φρένων κατακόκκινα χωρίς να φρενάρεις δεν λέγεται. Ονείρωξη, με τον κάθε μαλάκα λάτρη της ταχύτητας που βγάζει το πάθος του σε όποιο δρόμο βρει.

εγω θελω να βαλω κατουρο στα πιτσιλιστιρια κια να τα ρυθμιζω που να βαρανε με joystick

Δημοσ.

Εγώ πάντα είχα την ιδέα του να πατάς ένα κουμπί και να ανοίγει ένα πορτάκι πίσω απο το οποίο θα βγαίνει αυτό:

greg-chappell-middle-finger.jpg?iact=hc&vpx=904&vpy=245&dur=2223&hovh=168&hovw=141&tx=65&ty=103&ei=y4QpTeHMOsGy8gPAhKmIBw&oei=y4QpTeHMOsGy8gPAhKmIBw&esq=1&page=1&tbnh=148&tbnw=119&start=0&ndsp=23&ved=1t:429,r:14,s:0

αλλά μετά σκέφτηκα πως έτσι ίσως να χειροτέρευα τα πράγματα.

Ακόμα όμως σκέφτομαι την υλοποίησή του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...