_Anonymous_ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Φιλε? υποψιαζομε οτι δεν εχεις το σωστο φιρμγουερ για Ελλαδα. Η Draytek εχει διαφορετικα φιρμς για καθε χωρα (οχι σε ολα τα μοντελα παντως). Στο 2710ν που εχω εγω ειχα ακριβως το ιδιο θεμα με το ασυρματο, μιας και το χρησιμοποιω μονο σαν access N, λογω του οτι με το wag200 και με openwag που εχω πανω για ιντερνετ θεωρω πως ειμαι θεος αυτη τη στιγμη και μονο με 50 ευρω. Με ποια καταληξη? α) Κατεβαζω απο καλα site με 2,7-2,9ΜΒ ενω με το draytek επιανα μεχρι 2,4 και κλειδωνει και μισοΜΒ πιο λιγο. β) Εχω ταυτοχρονα 2 πολυ καλα ασυρματα, ενα G του wag και ενα Ν του Draytek. Παρε την sigma-κατι αντιπροσωπεια της Draytek στην Ελλαδα και θα σου προτεινει αυτη φιρμ. Δεν τα εχω προχειρα και δεν εχω χρονο να ψαχτω για σενα..... σορρυ.
tricksir Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 βγαλε το κρυφο και βαλε ενα wpa κλειδωμα και δες πα΄λι.το κρυφο δεν αξιζει.σκοπος ειναι να το κλειδωσεις.παντος το vigor δεν φταιει αφου παιζει στο laptop με τα vista και αφου παιζει με το καλωδιο οκ στο αλλο pc.στο Pc Με τα xp κανε ολα τα update δοκιμασε αλλο browser αλλους drivers ασυρματης μεχρι και αλλη ασυρματη αν μπορεις να βρεις για δοκιμη αλλο σε πεταει απο το ιντερνετ αλλο σε πεταει απο το δικτυο αλλο πεφτει το wireless.αν ειναι θεμα wireless αλλαξε καναλι η κλειδωμα η στην χειροτερη b mode αντι για g.αν ειναι θεμα οτι πεφτει το ιντερνετ εκει ισως θεμα ρουτερ η γραμμης.βλεπειςνα πεφτει το wireless?παραμενει το wireless και απλα δεν εχεις νετ?τι απο ολα? Αυτό που γίνεται είναι πως ενώ είμαι στο internet ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ κανονικά ξαφνικά με πετάει έξω από το δίκτυο (δηλαδη και το internet)(και δεν το δείχνει στα υπόλοιπα λέει δηλαδή πως είναι εκτός εμβέλειας) κάνω refresh αλλά και πάλι δεν το βρίσκει.Και ξέχασα να πω πως το router είναι dlink και έχω Windows7 Home Premioum.Για το router δεν θυμάμαι το μοντέλο αλλά αν είναι σημαντικό πες το και θα το ψάξω να σου πω.
poulinos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 για τον πρωτο φιλο με το vigor.γιατι δεν δοκιμαζεις να μην ειναι Hidden to ssid μηπως σκαλωνει καπου. για τον δευτερο φιλο θα ξεκιναγα με τα κλασικα.αλλο καναλι στο ασυρματο πιο νεους drivers για την ασυρματη καρτα αν υπαρχουν,πιο κοντινη αποσταση ασυρματο ρουτερ και pc Μηπως ειναι οριακα,νεο firmware για τον ρουτερ αν υπαρχει επισης και τελικη δοκιμη με b.
tolis1983 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 τελικα βρεθηκε το προβλημα.η καρτα ασυρματου που εχω φταιει.αν βαλω τους drivers της asus δεν παιζει σωστα.με αυτους που βαζοθν τα windows παιζει τουλαχιστον στα 7.τωρα δοκιμαζω στα xp.asus wl 138 v2
poulinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 αν δεν θες πχ των windows που περνανε μπορεις με βαση το chipset καιτο τι μαρκα ειναι η καρτα να βρεις απο το αντιστοιχο site.πχ λεμε τωρα καρτα intel wireless και να κατεβασεις απο την intel απευθειας.
tolis1983 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 ειχα τους επισημους της asus.και εκανε τα προβληματα.γενικα σε ξενα φορουμ η καρτα αυτη εχει βγαλει πολλα προβληματα.
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 παντως πολυ κοσμος περναει γενικα του generic με βαση το chipset παρα αυτους απο το site της καθε εταιρειας.και σε καρτες γραφικων το βλεπω αυτο.αντι πχ να παιρνανε απο asus περνανε πχ απο nvidia και συνηθως η Nvidia πχ εχει και πιο φρεσκους.
tolis1983 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 περασα της broadcom που ειναι το chipset αλλα παλι τα ιδια.τελικα τα επαιξε η καρτα.3 χρονια την εχω πανω.καθε φορα που αλλαζω οδηγους το πισι κανει ρεσταρτ.προταση για καλη καρτα ασυρματου?
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 εγω στον bro εβαλα μια netgear και παιζει μια χαρα.usb. στο pc εχεις ριξει κανα format??? απλα οτι καρτα παρεις σιγουρεψου οτι εχει drivers για 7 αρια.γιατι πιο παλια ειχα πετυχει μερικες η μια νομιζω ηταν zyxel η linksys δεν θυμαμαι σιγουρα που drivers για 7 δεν υπηρχαν.παλιο μοντελο λιγακι.
tolis1983 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 xp εχω.ναι του εκανα 2 φορματ.ενα για να βαλω τα 7αρια και ενα για να ξαναπερασω τα xp.καλυτερα λες usb παρα pci?
poulinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 η καθε μια εχειι τα συν και τα πλην. Usb.εχει ενα ματζαφλαρει να εξεχει και λιγες Usb εχουν εξωτερικη κεραια αμα λεμε πχ θες να την αλλαξεις..Το μεγαλο συν ειναι οτι βαζεις ενα δυο μετρα επεκταση usb και βγαζεις το usb wi fi stick σε οποιο σημειο θες στο pc και σε σημειο που εντος εισαγωγικων βλεπει καλυτερα το ρουτερ. Pci>δεν εξεχει τιποτα αλλα πολλες φορες το pc ειναι θαμμενο μεσα σε κανα επιπλο και η κεραια στην ουσια ειναι το πισω μερος και το σημα σου ειναι χαλια αφου δεν εχει ουτε στο ελαχιστο οπτικη επαφη.
tolis1983 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Network-Cards/Wireless-Network-Cards/Netgear-WNA3100-Wireless-USB-Adapter-N-300Mbps.htm η http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Network-Cards/Wireless-Network-Cards/TP-Link-TL-WN722NC-Wireless-USB-Adapter-N150-150Mbps-MIMO.htm
tolis1983 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=32112 αυτη η netgear?
poulinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 air ties=ιπταμενες γραβατες τουρκικες κιολας.netgear στεγνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.