Προς το περιεχόμενο

καλυτερο wireless router

tolis1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γενικα το vigor θα παιξει καλυτερα απο το linksys.ελπιζω να λυθουν τα προβληματα σου με το vigor αφου με το Open wag δεν λυθηκαν.κοιτα για το τελευταιο firmware για το vigor και κλειδωσε wireless με wpa η wpa2.επισης δες που παιζουν οι γειτονες και βαλε καποιο αλλο καναλι.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ταχυτητα φουλ και dc δεν εχω.απλα εχω προβλημα με το ασυρματο του vigor.και ξαναεβαλα το wag200.εδωσα και βλαβη για καθαρισμο γραμμης και περιμενω.

Δημοσ.

το wireless τι προβλημα σου κανει?δοκιμασε αλλο firmware,κλειδωμα,καναλι?

καθαρισμο γραμμης και που εδωσες δεν θα αλλαξει κατι αλλα οκ.και γιατι εδωσες βλαβη την γραμμη αφου παιζει οκ με to vigor?για να παιξει με το Linksys?

Δημοσ.

και με το linksys παιζει κομπλε.μηπως καθαρισουν τα λαθη.εχω βρει ολα τα fw που εχουν βγει για το vigor.θα βαλω καποιο παλιοτερο.ενω συνδεεται μαι χαρα ασυρματα οταν μπαινω στο fb τρωει κολημα.δεν ξερω γιατι.μονο εκει τρωει κολημα.πουθενα αλλου.για το vigor μιλαμε.και δεν τρωει σαν σελιδα.μονο εκει που λεει ατομα που γνωριζω αν πατησω σε καποιον δεν κανει κινηση.αλλα σε ie ολα καλα.σε ολους τους αλλους firefox opera chrome comodo το κανει.ενω με το linksys ολα μια χαρα.

Δημοσ.

δοκιμασε και αλλο κλειδωμα ktl αλλα παραξενο σε ολα τα αλλα να παιζει οκ.αν μπεις με καλωδιο στο fb με το vigor?τιποτα καθαρισμο δεν θα κανουν στην γραμμη.δεν υπαρχει γραμμη adsl χωρις λαθη.

πχ 7 λεπτα ειμαι οnline και εχω ηδη καποια errors

Δημοσ.

με καλωδιο παιζει οκ.και αν εχω το ρουτερ αρκετα κοντα παιζει και με ασυρματο οκ.αλλα το ρουτερ το εχω το πολυ ενα μετρο μακρυα και τοτε δημιουργει το προβλημα.το ασυρματο το εχω ελευθερο.μονο κρυφο το εχω.και εμενα με παραξενευει.και το προβλημα το εχω στο πισι με τα xp.στο λαπτοπ με βιστα δεν το κανει.

Δημοσ.

Παιδιά να σας πω και εγώ το πρόβλημά μου και αν μπορείτε μου το λύνετε.Αγόρασα καινούριο router επειδή με το παλιό δεν έπιανα καλό σήμα (μπαίνω ασύρματα από ένα όροφο πάνω,δεν κλέβω είναι του πατέρα μου και το έχει στην δουλειά του)και τώρα πιάνω σήμα 80% μια χαρά δηλαδή αλλά κάποιες φορές με πετάει έξω απο το internet και γενικά από το δίκτυο.Αν κάνω επαννεκίνηση το router όλα εντάξει (ή και τον υπολογιστή μερικές φορές αλλά πιστεύω το πρόβλημα είναι με το router) αλλά επειδή δεν μπορώ να το κάνω συνέχεια αυτό πρώτον και κυριότερον επειδή δεν μπορώ να κατεβαίνω συνέχεια κάτω (υπάρχει κόσμος) και δεύτερον απλά βαριέμαι.Μήπως μπορείτε να μου πείτε πως να μην γίνεται αυτό χωρίς να αλλάξω router;;;

Δημοσ.

με καλωδιο παιζει οκ.και αν εχω το ρουτερ αρκετα κοντα παιζει και με ασυρματο οκ.αλλα το ρουτερ το εχω το πολυ ενα μετρο μακρυα και τοτε δημιουργει το προβλημα.το ασυρματο το εχω ελευθερο.μονο κρυφο το εχω.και εμενα με παραξενευει.και το προβλημα το εχω στο πισι με τα xp.στο λαπτοπ με βιστα δεν το κανει.

βγαλε το κρυφο και βαλε ενα wpa κλειδωμα και δες πα΄λι.το κρυφο δεν αξιζει.σκοπος ειναι να το κλειδωσεις.παντος το vigor δεν φταιει αφου παιζει στο laptop με τα vista και αφου παιζει με το καλωδιο οκ στο αλλο pc.στο Pc Με τα xp κανε ολα τα update δοκιμασε αλλο browser αλλους drivers ασυρματης μεχρι και αλλη ασυρματη αν μπορεις να βρεις για δοκιμη

Παιδιά να σας πω και εγώ το πρόβλημά μου και αν μπορείτε μου το λύνετε.Αγόρασα καινούριο router επειδή με το παλιό δεν έπιανα καλό σήμα (μπαίνω ασύρματα από ένα όροφο πάνω,δεν κλέβω είναι του πατέρα μου και το έχει στην δουλειά του)και τώρα πιάνω σήμα 80% μια χαρά δηλαδή αλλά κάποιες φορές με πετάει έξω απο το internet και γενικά από το δίκτυο.Αν κάνω επαννεκίνηση το router όλα εντάξει (ή και τον υπολογιστή μερικές φορές αλλά πιστεύω το πρόβλημα είναι με το router) αλλά επειδή δεν μπορώ να το κάνω συνέχεια αυτό πρώτον και κυριότερον επειδή δεν μπορώ να κατεβαίνω συνέχεια κάτω (υπάρχει κόσμος) και δεύτερον απλά βαριέμαι.Μήπως μπορείτε να μου πείτε πως να μην γίνεται αυτό χωρίς να αλλάξω router;;;

αλλο σε πεταει απο το ιντερνετ αλλο σε πεταει απο το δικτυο αλλο πεφτει το wireless.αν ειναι θεμα wireless αλλαξε καναλι η κλειδωμα η στην χειροτερη b mode αντι για g.αν ειναι θεμα οτι πεφτει το ιντερνετ εκει ισως θεμα ρουτερ η γραμμης.βλεπειςνα πεφτει το wireless?παραμενει το wireless και απλα δεν εχεις νετ?τι απο ολα?

Δημοσ.

με τα xp ομως παιζει το wag200 με την μια.σκεφτομαι να παρω μια κεραια 8db που εχω βρει να την βαλω στο vigor μηπως δυναμωσω το σημα.γιατι με το wag200 εχω καρφι 54mb ταχυτητα μεταδοσης ενω με το vigor ανεβοκατεβαινει μια 36 μια 48 μια 54.updates ειναι ολα και για την καρτα και για τα windows.

http://cosmodata.gr/product_b.php?Lang=gr&id=2&cicid=113&cid=10&mid=256&pid=25907

Δημοσ.

φτηνη ειναι δεν χανεις κατι να την αγορασεις και να την δοκιμασεις.απλα δοκιμασε και τα πιο πανω να δουμε.χωρις να ειναι κρυφο αλλο καναλι αλλο κλειδωμα,browser απο περιεργεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...