Προς το περιεχόμενο

καλυτερο wireless router

tolis1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το linksys wag200 και θελω να παρω ενα καλυτερο γιατι ενω κατεβαζω τερμα στα 1.8mb μετα απο καποιες μερες ανοιχτο πεφτει η ταχυτητα του στα 1.4 μαξιμουμ.ολα αυτα με ασυρματη συνδεση.πρεπει να αλλαζω τα καναλια αλλιως.πχ τωρα το εχω στο 5 και κατεβαζει τερμα.απο το inSSIDer 2.0 βλεπω οτι οι γειτονες το εχουν στα 8,9,11.πριν το ειχα στο 1 και παλι ενω της πρωτες μερες κατεβαζε 1,8 μετα απο 10 μερες επεσε στα 1,4 και αλλαξα καναλι στο 5 που ειπα παραπανω.το rssi τι ειναι?το δικο μου ειναι -38-42db.οταν οι γειτονες εχουν απο -59-64db.τα φωτα σας.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

an με καλωδιο εισαι μια χαρα τοτε δεν φταιει το ρουτερ.απο την αλλη μπορεις να περασεις και openwag firmware και να δεις αν θα στο κανει αυτο το προβλημα.μετα μπορεις να δοκιμασεις με αλλη ασυρ,ατη καρτα η με αλλους drivers.γιατι ειναι καλο ρουτερακι

http://en.wikipedia.org/wiki/Received_signal_strength_indication για το rssi

Δημοσ.

με openwag firmware ειναι ακομα χειροτερα.καθε 2-3 μερες γινεται.η καρτα ασυρματου λογικα δεν φταιει γιατι το ιδιο κανει και στο λαπτοπ και στο σταθερο.και τα 2 παιζουν ασυρματα.καμια καλη καρτα ασυρματου σε pci?εχω μια asus τωρα πανω.

http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Network-Cards/Wireless-Network-Cards/TP-Link-TL-WN722NC-Wireless-USB-Adapter-N150-150Mbps-MIMO.htm

Δημοσ.

αμα το κανει και στο λαπτοπ και στο σταθερο τοτε δεν υπαρχει λογος να αλλαξεις καρτα.εχεις δοκιμασει και με αλλα κλειδωματα πχ wep,wpa?

Δημοσ.

μπορεις να δοκιμασεις και με αλλορουτερ απλα και μια φορα στις λιγες μερες να το κανεις restart δεν νομιζω να ειναι θεμα.πρεπει να κανεις Restart το router για να ξανακατεβασει Full η αμα αλλαξεις πχ καναλι στο ασυρματο παιζει σωστα ξανα?

Δημοσ.

δεν νομιζω να μπορεις να κανεις κατι αλλο.εχεις κανει τα παντα.πολλα Pc διαφορετικα firmware αλλο καναλι.δεν μενει και τιποτα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πηρα το vigor 2700 της προσφορας.το ξεκλειδωσα και αυριο θα το βαλω πανω.ειναι καλυτερο απο το wag200 που εχω τωρα?σε θεματα ασυρματου..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...