diamantisi Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Πάντως παιδιά σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες και τις συμβουλές σας. Είστε πολύ καλοί
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 ρωτα και τον isp σου ποσο χρεωνει την static.απλα μια static οχι κανα 8αρι δικτυο(public ip)
nzeppos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 η δινεις μερικα ευρω παραπανω και ζητας static και τελειωνεις.σε βαθος χρονου βγαινει πιο φτηνα απο το ρευμα που καιει ενα pc αλλα πιο ακριβα απο ενα αλλο ρουτερ που να υποστηριζει dyndns η noip +1
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 ε ναι το να εχεις ενα pc συνεχεια να καει για να κανει update δεν αξιζει.
diamantisi Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά γεια σας Έχω τρελαθεί Μερικές φορές όταν δουλεύω με το diamantisi.dyndns.org:8080 μου ανοιγει, μερικές δεν μου ανοιγει. Τι συμβαινει???? Εαν δεν μου άνοιγε καθόλου θα έλεγα ότι κατι δεν έχω κάνει καλά. Τώρα όμως τι να συμβαινει. πχ χθεσ ανοιγα κανονικά Σήμερα τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 αν το ρουτερ σου δεν ενημερωνει σωστα το dyndns το βρισκω λογικο την μια να ανοιγει και την αλλη αμα εχει αλλαξει η ip να μην ανοιγει.τι εταιρεια εχεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.