Προς το περιεχόμενο

Motorola XOOM : Το πρώτο Tablet με Android 3.0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για εσάς που βιάζεσται να το πιάσετε στα χέρια, χαλαρώστε. Η συσκευή δεν υπάρχει παρά στα χαρτιά (και βιντεάκια) της Μοτορόλα. Εδώ καλά δεν έχει ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του Android.

Το πιθανότερο είναι η εταιρεία να περίμενε να ανακοινωθούν τα χαρακτηριστικά και οι απαιτήσεις υλικού του android από την Google και να ορμήξει (όπως και έκανε) να γίνει η πρώτη που ανακοινώνει συσκευή με το νέο λειτουργικό.

Μην τσιμπάτε.

Δημοσ.

Για εσάς που βιάζεσται να το πιάσετε στα χέρια, χαλαρώστε. Η συσκευή δεν υπάρχει παρά στα χαρτιά (και βιντεάκια) της Μοτορόλα. Εδώ καλά δεν έχει ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του Android.

Το πιθανότερο είναι η εταιρεία να περίμενε να ανακοινωθούν τα χαρακτηριστικά και οι απαιτήσεις υλικού του android από την Google και να ορμήξει (όπως και έκανε) να γίνει η πρώτη που ανακοινώνει συσκευή με το νέο λειτουργικό.

Μην τσιμπάτε.

Τι εννοείς δεν υπάρχει;;

http://www.engadget.com/2011/01/06/motorola-xoom-first-hands-on/

Δημοσ.

Δικό μου λάθος, αν και όπως παραδέχεται στο βίντεο η τελική έκδοση του λειτουργικού απέχει ακόμα από το να χαρακτηριστεί έτοιμη.

Δεν ξέρω αν μέχρι το Μάρτιο θα υπάρχει στην αγορά πάντως καλό θα είναι να ζεσταθεί λίγο ο ανταγωνισμός και να αρχίσουν να βγαίνουν και τα πρώτα διπύρηνα μοντέλα ,ελπίζοντας να πιεστεί προς τα κάτω και η αγορά των μονοπύρηνων συσκευών

( Ευσεβής πόθος αλλά μάλλον όχι και πολύ ρεαλιστικός να βλέπαμε αξιοπρεπή netbooks στην κατηγορία τιμής 100 - 150€ )

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το κλειδωμενο wifi ξεχνας!

*αν και βαλανε υποσημειωση οτι τελικα η τιμη θα πλασαριστει στα 800$ +κλειδωμενο wifi.

flame alert :devil:

σημασια εχει οτι βασιζεται σε open source λογισμικο και η κοινοτητα των devs θα το φτασει σε πολυ υψηλο επιπεδο σε 736χρονια :-D :-D :devil:

ΥΓ: χωρις 3G dataplan και με κλειδωμενο wifi , το flashplayer παιζει? :X

Δημοσ.

Αυτή είναι η ελευθερία; Αυτό είναι το ελεύθερο λογισμικό; Ετσι ξεφεύγουμε από τα κλειστά πρότυπα της Apple ;

Γιατί κοστίζει 800$ χωρίς φόρους και με κλειδωμένο wifi ενώ το gtab με ίδια χαρακτηριστικά πλην της οθόνης αλλά και με usb-hdmi είναι στα μισά λεφτά; Δικαιολογούνται τόσα λεφτά λόγω καλύτερης οθόνης; Για μένα όχι.

Και άντε πες πουλάω νεφρό και το παίρνω ( που κάτι μου λέει θα το δούμε στα μέρη μας γύρω στο χιλιάρικο ) πότε θα ξαναβγάλει νέο tablet η motorola ; Πόση αξία θα έχει το tablet σε 2-3 μήνες που θα έχουν βγάλει οι πάντες honeycomb tablet ;

Τουλάχιστον με το ipad έχεις και μια καλή μεταπωλητική αξία με αυτό τί έχεις;

Επίσης αν αγόραζα κάτι με τόσα λεφτά ( που δεν ) έχω απαίτηση να μου παρέχει τα πάντα η motorola και να μην ψάχνομαι μέσω xda, θέλω rom που να πετάνε και δεν θέλω το honeycomb να έχει μυρωδιά από beta φάση και τα πάντα να παίζουν τέλεια.

800$ είναι αυτά!

Πολλά ζητάω; Γιατί μου φαίνεται η moto ζητάει πολύ περισσότερα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...