paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Απο οτι ειδα η οθονη του 8710w πρεπει να ειναι διαφορετικης τεχνολογιας απο αυτην του dv-6 3298..Μιας και αυτη του dv-6 αναφερεται ως led hp brightview Δεν ξερω αν εχουν διαφορα στην πραξη απλα το αναφερω ως χαρακτηριστικό.. @paylidi φιλε τον ειδα τον 17αρι οντως πολυ καλα specs αλλα ειναι +200 ευρω και εχω ηδη κανει υπερβαση..Ασε που ειδααπο κοντα και αλλους 17 και μου φανηκαν λιγο τερατακια.. ισως να σε στεναχωρησω αλλα και τη δικια μου ως hp brightview την χαρακτηριζουν... Αν το καλοσκεφτεις για αυτο στα 1100 δεν ειναι πολυ τερας δεδομε΄νου οτι ζυγίζει όσο και το δικο μου που ειναι 15,4"...
panosflow Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Mε στεναχωρισες λιγο ομως... Μαλλον θα σταματησω το ψαξιμο για σημερα μιας και απο τις πολλες πληροφοριες με πονεσε το κεφαλι χαχα / Το μονο σίγουρο μεχρι τωρα ηταν οτι θα παω σε 15 inch και τωρα σκέφτομαι παλι και τις 17! PS ξερουμε αν θα εχουν καλες θερμοκρασιες η sandy? Οι Ι7 πρεπει να εχουν θεμα με τις θερμοκρασιες.. Αν και δεν ξερω οταν λεμε καλες θερμοκρασιες σε laptop τι εννουμε.. ΠΧ το vaio της κοπελας μου φτανει και στο internet 55 και αρχιζει να ακουγεται το φουρφουρι και πεφτει..
xristoforos89 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Πχ το vaio της κοπελας μου φτανει και στο internet 55 και αρχιζει να ακουγεται το φουρφουρι και πεφτει.. αναλογως το μοντελο και αναλογως τα επιμερους χαρακτηριστικα. εμενα με core2duo στα 2.2 δεν παει πανω απο 39, ολη μερα που το εχω ανοιχτο. Ειχα και ενα sony vaio με i5 στα 2.26 και στις ταινιες που εβλεπα αντε να πηγαινε 45-46.
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Mε στεναχωρισες λιγο ομως... Μαλλον θα σταματησω το ψαξιμο για σημερα μιας και απο τις πολλες πληροφοριες με πονεσε το κεφαλι χαχα / Το μονο σίγουρο μεχρι τωρα ηταν οτι θα παω σε 15 inch και τωρα σκέφτομαι παλι και τις 17! PS ξερουμε αν θα εχουν καλες θερμοκρασιες η sandy? Οι Ι7 πρεπει να εχουν θεμα με τις θερμοκρασιες.. Αν και δεν ξερω οταν λεμε καλες θερμοκρασιες σε laptop τι εννουμε.. ΠΧ το vaio της κοπελας μου φτανει και στο internet 55 και αρχιζει να ακουγεται το φουρφουρι και πεφτει.. για τους sandy ακουγονται διαφορα περι θερμοκρασίας... το δικο μου γενικα πάντως κατω απο 40 δεν πέφτει και καλοκαιρι χτυπάει αβέρτα 50+. Το φουρφουρι ακουγεται σχεδον μονιμα... (ενοχλητικο αν αφήσεις ανοιχτο το pc για βράδυ) Τουλαχιστον ειναι σχεδον αθόρυβο... όσο για την οθόνη... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900271 δες τι λεει για το δικο μου (καποιες απο τις πληροφορίες που αναφερει το e-shop ειναι λαθος - συγκεκριμένα ο μαμα δισκος ήταν 250 και σηκωνει 4 Gb ram)
panosflow Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 όσο για την οθόνη... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900271 δες τι λεει για το δικο μου (καποιες απο τις πληροφορίες που αναφερει το e-shop ειναι λαθος - συγκεκριμένα ο μαμα δισκος ήταν 250 και σηκωνει 4 Gb ram) Δεν λεει LEd ομως..
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δεν λεει LEd ομως.. αμα ελεγε led καλα θα ηταν... Για αυτό σου λέω οτι θεωρω οτι η led δε θα ειναι σκοτεινή... Οι παλαιοτερες με το CCFL backlight ήταν γενικα σκοτεινές, οχι μονο οι ΗΡ... Τώρα που το ξανασκέφτομαι οποιοδηποτε ΗΡ με led οθονη δεις θεωρω οτι θα βγαλεις ενα συμπερασμα, πανω κατω τις ίδιες οθονες φοράνε όλα...
panosflow Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 αμα ελεγε led καλα θα ηταν... Για αυτό σου λέω οτι θεωρω οτι η led δε θα ειναι σκοτεινή... Οι παλαιοτερες με το CCFL backlight ήταν γενικα σκοτεινές, οχι μονο οι ΗΡ... Τώρα που το ξανασκέφτομαι οποιοδηποτε ΗΡ με led οθονη δεις θεωρω οτι θα βγαλεις ενα συμπερασμα, πανω κατω τις ίδιες οθονες φοράνε όλα... Aυτο ακριβως σκεφτομουν και για αυτο αυριο θα παω να κοιταξω για led hp..
panosflow Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Καλημερα..ΜΕτα απο την πρωινη μου βολτα και την παρατηρηση πολλων οθονων Laptop (oxi του συγκεκριμενου hp) ειδα οτι led bright view των hp σε μερικα λαπτοπ ειναι καλη ενω σε αλλα για κλαματα..Πηγα και στα multirama ,και τον συγκεκριμενο hp δεν τον εχουν ακομη ..Ειναι καινουργιο μοντελο,και θα τον φερουν μεσα στο μηνα (ετσι τουλαχιστον ειπε) .Βλεπει ο πωλητης τα specs του ΗP και μου λεει 'πωπω φοβερο laptop'. Toν ρωτησα για την επεκταση εγγυησης και μου λεει με 150 ευρω παει η εγγυηση στα 3 χρονια και αναλαμβανουμε εμεις αποκλειστικα σαν multirama την εγγυηση.. ισχύει κατι τετοιο ?Δηλαδη δεν θα εχει σχεση η Hp Hellas? PS. ειδα πολλες μα πολλες οθονες laptop (εβαζα και σε ολες το ιδιο φοντο, βασικά καλο τους εκανα που τους εβαλα και ζωηρο φοντο ωστε να προσελκυσουν και κανενα πελατι ,ασε που αν ο πελατης βλεπει παντου την ιδια εικονα μπορει να συγκρινει καλυτερα...τεσπα στο θεμα μας....) οι οθονες των dell και των sony ειναι μακραν οι καλυτερες απο πολλες αποψεις..
paylidis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Καλημερα..ΜΕτα απο την πρωινη μου βολτα και την παρατηρηση πολλων οθονων Laptop (oxi του συγκεκριμενου hp) ειδα οτι led bright view των hp σε μερικα λαπτοπ ειναι καλη ενω σε αλλα για κλαματα..Πηγα και στα multirama ,και τον συγκεκριμενο hp δεν τον εχουν ακομη ..Ειναι καινουργιο μοντελο,και θα τον φερουν μεσα στο μηνα (ετσι τουλαχιστον ειπε) .Βλεπει ο πωλητης τα specs του ΗP και μου λεει 'πωπω φοβερο laptop'. Toν ρωτησα για την επεκταση εγγυησης και μου λεει με 150 ευρω παει η εγγυηση στα 3 χρονια και αναλαμβανουμε εμεις αποκλειστικα σαν multirama την εγγυηση.. ισχύει κατι τετοιο ?Δηλαδη δεν θα εχει σχεση η Hp Hellas? PS. ειδα πολλες μα πολλες οθονες laptop (εβαζα και σε ολες το ιδιο φοντο, βασικά καλο τους εκανα που τους εβαλα και ζωηρο φοντο ωστε να προσελκυσουν και κανενα πελατι ,ασε που αν ο πελατης βλεπει παντου την ιδια εικονα μπορει να συγκρινει καλυτερα...τεσπα στο θεμα μας....) οι οθονες των dell και των sony ειναι μακραν οι καλυτερες απο πολλες αποψεις.. μακρια απο την "εγγύηση" των μουλτικλαμα... Το καλύτερο λοιπόν που μπορεις να κανεις ειναι να περιμένεις ειδάλλως είτε ρισκάρεις, είτε πας σε dell. Να φανταστω οτι εβαζες στα μηχανηματα την φωτεινότητα στο μέγιστο ε; (συχνα τα εχουν επιτηδες διαφορετικα ρυθμισμένα για να προωθούν αυτό που θέλουν)
panosflow Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 yep σε ολα εβαζα το μεγιστο..Οποτε αυτο ισχυει για την εγγυηση?Η επεκταση γινεται απο το καταστημα και το αναλαμβανουν αυτοι? Δηλαδη μπορω εγω να παρω το laptop απο το multirama και μετα να αγορασω επεκταση απο αλλου?
paylidis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 yep σε ολα εβαζα το μεγιστο..Οποτε αυτο ισχυει για την εγγυηση?Η επεκταση γινεται απο το καταστημα και το αναλαμβανουν αυτοι? Δηλαδη μπορω εγω να παρω το laptop απο το multirama και μετα να αγορασω επεκταση απο αλλου? ναι, ή απο το ιδιο καταστημα να ζητησεις κατηγορηματικα επεκταση εγγύησης της ΗΡ και οχι δικια τους. Το σερβις και οι εγγυησεις τους ειναι για πολλα μπινελικια... Μια φορά το χρειάστηκα και στο τέλος μου εβγαλαν να πληρώσω και απο πάνω σε 6 μηνων μηχανημα (με καμμένο προβληματικο δισκο 7200.11-δε φτανει που εχασα τα δεδομένα μου...)
panosflow Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 απο ποιο καταστημα προτεινεις επεκταση?(Δεν πιστευω να δεχτουν να μου δωσουν εγγυηση αποκλειστικα hp και οχι δικια τους)
paylidis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 απο ποιο καταστημα προτεινεις επεκταση? απο οπουδηποτε πουλάει... Την επεκταση δε θα στην παρεχει το μουλτι ή το public κλπ αλλα η HP για την περιπτωση που αγορασεις την επισημη. Ξαναρίξε μια ματιά... http://h41112.www4.hp.com/promo/carepacksfinder/gr/el/index.html βαλε και το μοντέλο που θες να δουμε τι θα βγαλει... χμμ, για δες σου ανοιγει εδω...; http://h10010.www1.hp.com/wwpc/gr/el/ho/WF13a/321957-321957-3329744-64354-64354-4308480.html?lang=el&cc=gr&jumpid=in_r2515_gr/el/smb/psg/smartfinder-ba-xx-pu-%C3%96%C3%AF%C3%B1%C3%A7%C3%B4%C3%AF%C3%9F_%C3%B5%C3%B0%C3%AF%C3%AB%C3%AF%C3%A3%C3%A9%C3%B3%C3%B4%C3%9D%C3%B2_%C3%B6%C3%AF%C3%B1%C3%A7%C3%B4%C3%BC%C3%B2%C3%B5%C3%B0%C3%AF%C3%AB%C3%AF%C3%A3%C3%A9%C3%B3%C3%B4%C3%9E%C3%B2hppaviliondv6-3200entertainmentseries/chev/&uExp=HPS#SupplyAccessoryInfo Αν το παρεις λεει μαζι με τον υπολογιστη εχεις και εκπτωση...
panosflow Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 βασικα με πεταει εδω μετα την συμπλήρωση των πεδιων... http://h10010.www1.hp.com/wwpc/gr/el/ho/WF13a/321957-321957-3329744-64354-64354-4308480.html?lang=el&cc=gr&jumpid=in_r2515_gr/el/smb/psg/smartfinder-ba-xx-pu-%C3%96%C3%AF%C3%B1%C3%A7%C3%B4%C3%AF%C3%9F_%C3%B5%C3%B0%C3%AF%C3%AB%C3%AF%C3%A3%C3%A9%C3%B3%C3%B4%C3%9D%C3%B2_%C3%B6%C3%AF%C3%B1%C3%A7%C3%B4%C3%BC%C3%B2%C3%B5%C3%B0%C3%AF%C3%AB%C3%AF%C3%A3%C3%A9%C3%B3%C3%B4%C3%9E%C3%B2hppaviliondv6-3200entertainmentseries/chev/&uExp=HPS#SupplyAccessoryInfo Μου φενεται θα παω στον dell να τελιωνω..Ποσο καλυτερος θα ειναι ο i5-480Μ απο τον i3-370 του dell..Οχι σε benches και λοιπα αλλα σε καθημερινη χρηση..θα δινει τοοοσο πολυ σε games? Δεν πιστευω.. Οσο για την 6550 ειναι ιδια με την 5650 απο οτι μου ειπαν κατι παλικαρια σε ξενα forums Edit τωρα ειδα οτι το αναφερες και εσυ...Λαθος μου. Edit2 εντομεταξυ δεν βγαζω και πολυ ακρη με τα πακετα..ουτε τιμη δεν εχουν (τουλαχιστον δεν την βλεπω εγω) Στο 'προβολη πληρους λιστας συμβατοτητας ' βγαζει τιποτα?
paylidis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 ψάξου καλα με τους dell, εχουν ενα σωρο μοντέλα με διαφορετικα χαρακτηριστικα. Σιγουρα θα βρεις κάποιον στις προδιαγραφές που θέλεις και στα λεφτα που θέλεις... Επίσης, δοκιμασε να ζητησεις και εκπτωση, σε τετοιες εποχές πιάνει... (κατι 5-10% αποσο ξερω κάνουν ανετα) Edit τωρα ειδα οτι το αναφερες και εσυ...Λαθος μου. Edit2 εντομεταξυ δεν βγαζω και πολυ ακρη με τα πακετα..ουτε τιμη δεν εχουν (τουλαχιστον δεν την βλεπω εγω) Στο 'προβολη πληρους λιστας συμβατοτητας ' βγαζει τιποτα? γιατι δε ριχνεις καλυτερα ενα τηλεφωνακι στην ΗΡ Ελλας να στα εξηγησουν όλα...; Ειναι εξυπηρετικότατοι (ειχα παρει οταν δεν εβρισκα τσαντα hp original). Απο εκει ρωτας και για την οθόνη αν ειναι γυαλιστερη κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.