panosflow Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 η 550v ειναι αρκετα ποιο κατω απο την 5650..(avg 10fps σε game) Το μονο που με κραταει για να μην παω για το hp ειναι η οθονη του.. Ολα τα review στο net για τα hp(οχι το συγκεκριμενο μοντελο ) βγαζουν τις οθονες των hp σχετικα σκοτεινες και χωρις καλο contrast.. Pff..Μαλλον τα θελω ολα δικα μου
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 η 550v ειναι αρκετα ποιο κατω απο την 5650..(avg 10fps σε game) Το μονο που με κραταει για να μην παω για το hp ειναι η οθονη του.. Ολα τα review στο net για τα hp(οχι το συγκεκριμενο μοντελο ) βγαζουν τις οθονες των hp σχετικα σκοτεινες και χωρις καλο contrast.. Pff..Μαλλον τα θελω ολα δικα μου aha... εγω πάντως προτείνω και επιμένω να ψάξεις να δεις που μπορει να το εχουν για να το τσεκαρεις απο μονος σου και μετα το παραγελνεις απο όπου υπαρχει... Ξαναλέω πολυ σημαντικό το ότι παίρνει απευθείας αλλο ενα dimm μνήμης με μια πενηνταρα και δεν πιάνεται το μηχανημα... Τα dell πάντως εχουν εξαιρετικα φωτεινες οθόνες...
panosflow Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 aha... εγω πάντως προτείνω και επιμένω να ψάξεις να δεις που μπορει να το εχουν για να το τσεκαρεις απο μονος σου και μετα το παραγελνεις απο όπου υπαρχει... θα παω αυριο multirama να ρωτηω αλλα το βλεπω εξαιρετικά δυσκολο να το εχει (μονο Mulirama υπαρχει και αυτο καταπιν παραγγελειας) Τα dell πάντως εχουν εξαιρετικα φωτεινες οθόνες... To dell ηταν διπλα διπλα με το sony (που και καλα εχουν πολυ καλες οθονες) και η διαφρα στην οθονη ηταν εμφανης..
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 θα παω αυριο multirama να ρωτηω αλλα το βλεπω εξαιρετικά δυσκολο να το εχει (μονο Multi-d-rama υπαρχει και αυτο καταπιν παραγγελειας) To dell ηταν διπλα διπλα με το sony (που και καλα εχουν πολυ καλες οθονες) και η διαφρα στην οθονη ηταν εμφανης.. μεγαλη βλακεια πουν δεν το φερνουν κ αλλοι... Ε, κοιτα, ψαξου και σε κανενα ξένο φορουμ, βρες ρώτα κανεναν κατοχο και στο φινάλε ρίσκαρε το Δεν ειναι και σπίτι ούτε και γυναίκα...
xristoforos89 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Pff..Μαλλον τα θελω ολα δικα μου Ολοι το ιδιο θελουμε, με το χαμηλοτερο δυνατο κοστος!
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Ολοι το ιδιο θελουμε, με το χαμηλοτερο δυνατο κοστος! +1... Και εγω εκανα κανα 2-3 βδομάδες να διαλέξω λαπτοπ και σε γενικες γραμμές εμεινα απολυτα ικανοποιημένος (ειπαμε, εξαιρεση η glossy οθονη αλλα δεν ηξερα και τότε ηταν καινούργια μόδα οποτε δεν τις κράζανε ακόμη πολλοί). Αν και να σου πω την αλήθεια το νετμπουκ μου το αποφασισα και το αγορασα σε λιγοτερο απο 3 λεπτα και πάλι ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος... Η αλήθεια βρισκεται καπου στη μέση... Εχεις 1,5 βδομαδα να αποφασίσεις
panosflow Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Το θεμα ειναι οτι οσο διαβαζεις forums και λοιπα μπερδεύεσαι ακομη περισσοτερο .. Τωρα διαβαζα απο εναν κατοχο Ηp pavilion οτι του καηκε η καρτα γραφικων και οτι επειδη ηταν κολλημένη πανω στην μητρικη δεν γινοταν να γινει κατι..
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Το θεμα ειναι οτι οσο διαβαζεις forums και λοιπα μπερδεύεσαι ακομη περισσοτερο .. Τωρα διαβαζα απο εναν κατοχο Ηp pavilion οτι του καηκε η καρτα γραφικων και οτι επειδη ηταν κολλημένη πανω στην μητρικη δεν γινοταν να γινει κατι.. στα περισσότερα λαπτοπ ειναι. Και επίσης γίνεται αλλαγη κανονικά χωρις αλλαγη μητρικής. Κόστος 120€ fix για ολα τα λαπτοπ... τέλος, ελαττωματικές βγήκαν οι nvidia 8*00, για νεοτερες δεν εχω ακούσει κατι... υ.γ. εγω εχω την 8400 και ακομα φτου φτου δεν ειχα προβλημα... (για να μην εχω ηθελα να το ανοιξω για καθαρισμα αλλα το παρατησα)
Nio0006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 στα περισσότερα λαπτοπ ειναι. Και επίσης γίνεται αλλαγη κανονικά χωρις αλλαγη μητρικής. Κόστος 120€ fix για ολα τα λαπτοπ... τέλος, ελαττωματικές βγήκαν οι nvidia 8*00, για νεοτερες δεν εχω ακούσει κατι... υ.γ. εγω εχω την 8400 και ακομα φτου φτου δεν ειχα προβλημα... (για να μην εχω ηθελα να το ανοιξω για καθαρισμα αλλα το παρατησα) Επειδη μου καηκε και μενα ηκαρτα σε hp dv 9690 που φτιαχνεται με 120€;φοραει την 8600gs. Sent from my iPhone using Insomnia
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Επειδη μου καηκε και μενα ηκαρτα σε hp dv 9690 που φτιαχνεται με 120€;φοραει την 8600gs. Sent from my iPhone using Insomnia υπαρχει ενα παλικαρι στη θεσσαλονικη. Ψαξτον μεσα απο το φορουμ κ βρες τη σελίδα του. carib νομιζω λεγεται. εχω στειλει ήδη 2-3 ατομα και εμειναν ευχαριστημένοι αν και το άργησε λιγο στους 2... υ.γ. δεν εχω καμια σχέση με το παλικάρι ούτε με το καταστημα, το τονιζω. Απλως ξερω οτι κανουν καλη και σιγουρη δουλεια. Και εγω ήθελα καθαρισμό στο δικο μου και η ταρίφα ηταν παλι 120 χωρίς να εχει καει (γιατι μιας και θα το ανοιγαν θα το εκαναν προληπτικα) και δεν το εκανα... πάντως αν μπορείς να ανέβεις λίγο αυτό http://www.multirama.gr/products/product?pid=0556293&catid=010200 είναι λουκούμι... σε μερικές μερες το φερνουν κατοπιν παραγγελίας...
panosflow Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Παιδια σε πολλα sites ξενα αναφερεται οτι ο HP Εχει cpu i3-480Μ ... http://ipon.hu/hir/jonnek_a_hp_silecmintas_pavilion_noteszgepei/15078 Aλλα παλι ι5-480Μ http://interacomlaptopi.wordpress.com/2011/01/09/%D0%BB%D0%B0%D0%BF%D1%82%D0%BE%D0%BF-hp-pavilion-dv6-3298en-le524ea-rossignol/.. Μπαχαλο.. Υπαρχει i3-480M?
ss13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 η 550v ειναι αρκετα ποιο κατω απο την 5650..(avg 10fps σε game) Το μονο που με κραταει για να μην παω για το hp ειναι η οθονη του.. Ολα τα review στο net για τα hp(οχι το συγκεκριμενο μοντελο ) βγαζουν τις οθονες των hp σχετικα σκοτεινες και χωρις καλο contrast.. Pff..Μαλλον τα θελω ολα δικα μου Είναι πράγματι σκοτεινές οι οθόνες των hp , έχω το hp 8710 w 2.5 ghz και μου έχει βγάλει τα μάτια !!
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Παιδια σε πολλα sites ξενα αναφερεται οτι ο HP Εχει cpu i3-480Μ ... http://ipon.hu/hir/jonnek_a_hp_silecmintas_pavilion_noteszgepei/15078 Aλλα παλι ι5-480Μ http://interacomlaptopi.wordpress.com/2011/01/09/%D0%BB%D0%B0%D0%BF%D1%82%D0%BE%D0%BF-hp-pavilion-dv6-3298en-le524ea-rossignol/.. Μπαχαλο.. Υπαρχει i3-480M? πολυ πιθανό να υπαρχει. Σου εγραψα λιγο παραπάνω (στο μυνημα που απαντουσα για την επιδιόρθωση) κατι, τσεκαρε το... @ss13: βρε συ, για να μη μας χαλανε τα ματια τις κανουν ετσι...
SOWHAT Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 πολυ πιθανό να υπαρχει. Σου εγραψα λιγο παραπάνω (στο μυνημα που απαντουσα για την επιδιόρθωση) κατι, τσεκαρε το... @ss13: βρε συ, για να μη μας χαλανε τα ματια τις κανουν ετσι... Παιδιά δεν ξέρω προσωπικά πόσο σκοτεινές είναι οι ΗΡ... αλλά . . . εγώ έχω ρυθμίσει την δικιά μου στο πιο σκοτεινό... Αν δεν μπορείτε να προσαρμοστείτε απότομα, δοκιμάστε να κατεβάζετε την ένταση ανά εβδομάδα ας πούμε ένα σκαλί! Μετά θα εντυπωσιαστείτε το πόσο φωτεινό θα σας φαίνεται το μάξιμουμ της οθόνης καθώς και όλων των άλλων...
panosflow Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Είναι πράγματι σκοτεινές οι οθόνες των hp , έχω το hp 8710 w 2.5 ghz και μου έχει βγάλει τα μάτια !! Απο οτι ειδα η οθονη του 8710w πρεπει να ειναι διαφορετικης τεχνολογιας απο αυτην του dv-6 3298..Μιας και αυτη του dv-6 αναφερεται ως led hp brightview Δεν ξερω αν εχουν διαφορα στην πραξη απλα το αναφερω ως χαρακτηριστικό.. @paylidi φιλε τον ειδα τον 17αρι οντως πολυ καλα specs αλλα ειναι +200 ευρω και εχω ηδη κανει υπερβαση..Ασε που ειδααπο κοντα και αλλους 17 και μου φανηκαν λιγο τερατακια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.