pvrytube Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Oλα ειναι σχετικα. Εκτος απο τα δικα μου, οι περισσοτεροι φιλοι μου εχουν Acer, χωρια που τα εχω προτεινει και γεμισει οικογενεια και συγγενεις με αυτα. Παραδοξως κανενα δεν εχει βγαλει προβλημα και εχουν μεινει κατευχαριστημενοι οσο και εγω φυσικα. Τα ηλεκτρονικα βεβαια ειναι λαχειο μιας και μπορεις να αγορασεις κατι και να σου καει την επομενη μερα οποτε παντα θα υπαρχουν εξαιρεσεις. Αλλα απο προσωπικη χρηση δεν μπορω να βαλω οτιδηποτε διπλα σε Acer σε θεμα ποιοτητας/τιμη. Και μιλαω παντα για ποιοτητα κατασκευαστικη και στο τι περιεχουν μεσα (οπως λεω παντα αναφορικα για τα δυο Sony Vaio που ειχα με τους ελεεινης ποιοτητας ανεμιστηρες του 1 ευρω που ειχαν μεσα τους και εκαναν σαν να ειχα φορτηγο στο ρελαντι απο θορυβο και μιλαμε για μηχανημα 1.500 ευρω - εντελως απαραδεκτα πραγματα).
xristoforos89 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Και μιλαω παντα για ποιοτητα κατασκευαστικη και στο τι περιεχουν μεσα (οπως λεω παντα αναφορικα για τα δυο Sony Vaio που ειχα με τους ελεεινης ποιοτητας ανεμιστηρες του 1 ευρω που ειχαν μεσα τους και εκαναν σαν να ειχα φορτηγο στο ρελαντι απο θορυβο και μιλαμε για μηχανημα 1.500 ευρω - εντελως απαραδεκτα πραγματα). Και γιατι δεν το εστελνες πισω;Προφανως ηταν ελαττωματικο.. Γιατι απο τα 4 vaio που εχουν περασει απο τα χερια μου, απο αποψη ψυξης-θορυβο ηταν και ειναι κορυφαια..
pvrytube Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μετα απο πολυ τρεξιμο, δεχτηκαν να αλαξουν τους ανεμιστηρες.. με guess what.. τα ιδια αχρηστα ανεμιστηρια που μετα απο λιγο αρχισαν παλι τα ιδια. Και αυτο εγινε με δυο διαφορετικα Sony Vaio VGN-Z series σε διαφορετικες ημερομηνιες με τα ιδια ακριβως αποτελεσματα. Το να αντικαθιστουσαν ολο το μηχανημα (που δεν υπηρχε περιπτωση να το εκαναν απο οτι μου ειπαν) δεν θα βοηθουσε μιας και ολη η σειρα τους (και καποιες αλλες σειρες) φοραει ακριβως τα ιδια φθηνιαρικα ανεμιστηρια οποτε το προβλημα παραμενει. Τι αλλο να σου εβαζαν μεσα? Αν πας ενα Vaio χωρις να πεις τιποτα σε καποια απο τις τοπικες μεγαλες αλυσιδες καταστηματων θα σε ρωτησουν αμεσως "Ανεμιστηρας?". Πιστευω αυτο λεει πολλα για την ποιοτητα που βαζουν μεσα στα μηχανηματα τους.
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Και γιατι δεν το εστελνες πισω;Προφανως ηταν ελαττωματικο.. Γιατι απο τα 4 vaio που εχουν περασει απο τα χερια μου, απο αποψη ψυξης-θορυβο ηταν και ειναι κορυφαια.. εχω πιασει και εγω στα χερια μου vaio που εκανε σαν stayer... Μετα απο πολυ τρεξιμο, δεχτηκαν να αλαξουν τους ανεμιστηρες.. με guess what.. τα ιδια αχρηστα ανεμιστηρια που μετα απο λιγο αρχισαν παλι τα ιδια. Και αυτο εγινε με δυο διαφορετικα Sony Vaio VGN-Z series σε διαφορετικες ημερομηνιες με τα ιδια ακριβως αποτελεσματα. Το να αντικαθιστουσαν ολο το μηχανημα (που δεν υπηρχε περιπτωση να το εκαναν απο οτι μου ειπαν) δεν θα βοηθουσε μιας και ολη η σειρα τους (και καποιες αλλες σειρες) φοραει ακριβως τα ιδια φθηνιαρικα ανεμιστηρια οποτε το προβλημα παραμενει. Τι αλλο να σου εβαζαν μεσα? Αν πας ενα Vaio χωρις να πεις τιποτα σε καποια απο τις τοπικες μεγαλες αλυσιδες καταστηματων θα σε ρωτησουν αμεσως "Ανεμιστηρας?". Πιστευω αυτο λεει πολλα για την ποιοτητα που βαζουν μεσα στα μηχανηματα τους. τα sony επειδη εχουν καλες τηλεορασεις δε σημαινει οτι θα ειναι κ καλα λαπτοπ. Εγω προσωπικα ποτε δε θα επαιρνα... Αλλα ούτε και acer (το σερβις της αλμαν ειναι για κλαματα - εχω αλλο μηχανημα που εχει εγγυηση απο εκει κ παρακαλάω μη χαλάσει.)
xristoforos89 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Και αυτο εγινε με δυο διαφορετικα Sony Vaio VGN-Z series σε διαφορετικες ημερομηνιες με τα ιδια ακριβως αποτελεσματα. Προφανως τα z series εχουν προβλημα τοτε. Και το δικο μου, τα ιδια εκανε οταν επαιζες κανενα παιχνιδι. και δεν μιλαω για ''βαρυ'' παιχνιδι αλλα για το pro..
panosflow Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Παιδια μπρουμε να αφησουμε λιγο τους διαξιφισμους ? Γιατι εχω ψηθει ασχημα για το συγκεκριμενο HP..Ξερει καποιος το service της HP που γινεται? Επισης γινεται να γινει επεκτασης εγγυησης? Και τελος τα ΗP σαν laptop ειναι σχετικα αξιοπιστα?
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Παιδια μπρουμε να αφησουμε λιγο τους διαξιφισμους ? Γιατι εχω ψηθει ασχημα για το συγκεκριμενο HP..Ξερει καποιος το service της HP που γινεται? Επισης γινεται να γινει επεκτασης εγγυησης? Και τελος τα ΗP σαν laptop ειναι σχετικα αξιοπιστα? Λοιπόν, ως κατοχος θα σου πω οτι ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το σερβις της ΗΡ γινεται απο την επισημη ελληνικη αντιπροσωπεία της ΗΡ και οχι απο εταιρείες μαιμου και παπατζηδες. Δε χρειάστηκε μου ποτε το σερβις αλλα απο το after sales support ειμαι απολυτα ικανοποιημένος καθώς στην ανακληση μπαταριων που εγινε χωρις να ειναι απολυτα βεβαιο οτι ο υπολογιστης μου ανηκει σε αυτούς που εχρηζαν ανακλησης οι μπαταρίες τους, μου εστειλαν κανονικα νεα μπαταρία την οποια και εχω στο κουτι της. Η επεκταση εγγυησης απο 1 σε 3 χρονια αποτι θυμαμαι ήταν κάποτε περιπου 70€ οποτε θεωρω οτι αξιζει αν και εγω δεν την ειχα κανει τότε. Προταση: μην παρεις glossy οθονη, δεν παλευεται στα HP. Αρνητικό του HP μου: δε βρηκα όλα τα drivers για τα win 7 64 bit. Μου λειπει 1 ασημαντο - για τα πληκτρα αφης (δουλευουν τα βασικα αλλα οχι τα προσαρμοσμένα+δεν συμπεριφέρονται οπως θα επρεπε) και 1 καπως πιο συμαντικο για το touchpad (αλλα δε με καιει κιολλας). Επίσης ειναι πραγματικά παλούκι το να ανοιχτεί για να καθαριστεί (θελω να καθαρίσω την καρτα γραφικών και λογω δυσκολίας δεν το κανω). Θετικό: πανευκολες "αναβαθμίσεις" χωρίς απώλεια εγγύησης. Εχω αλλαξει ήδη δισκο και μνήμες - κανενα προβλημα συμβατότητας.
xristoforos89 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Η επεκταση εγγυησης απο 1 σε 3 χρονια αποτι θυμαμαι ήταν κάποτε περιπου 70€ οποτε θεωρω οτι αξιζει αν και εγω δεν την ειχα κανει τότε. Εχω την εντυπωση πως πλεον η ΗΡ την κατηργησε την επεκταση της εγγυησης. Και απο την ιστοσελιδα του ΠΛΑΙΣΙΟΥ εχει κατεβει, αλλα και απο το visiostudio που ειχε.. Λες να εβαλαν μυαλο και να την κανουν 2 χρονια;
panosflow Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Αυτο για την μεγαλη δυσκολια ανοιγματος δεν μου πολυαρεσε ..Εχει ενα dell o πατερας μου και του το εχω καθαρισει 2 3 φορες.. Τωρα για την οθονη στο συγκεκριμενο ΗP δεν ξερω αν ειναι glossυ,δεν αναφερεται πουθενα..Aν και απο οτι βλεπω σε photos δεν νομιζω να ειναι.. Η οθονη των ΗP φιλε μου ειναι σχετικα ζωντανη και εντονη? Εdit: Τωρα ειδα για την επεκταση της εγγυσης που λεει ο φιλος χριστοφορος και ηταν χτυπημα στην καρδια.. Edit: ΑΝ και απο οτι βλεπω εδω κατι μπορει να γινει http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_23_271&manufacturers_id=19&products_id=788&zenid=b71a550038c6fe70dd7b51fedff7d9c4
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Αυτο για την μεγαλη δυσκολια ανοιγματος δεν μου πολυαρεσε ..Εχει ενα dell o πατερας μου και του το εχω καθαρισει 2 3 φορες.. Τωρα για την οθονη στο συγκεκριμενο ΗP δεν ξερω αν ειναι glossυ,δεν αναφερεται πουθενα..Aν και απο οτι βλεπω σε photos δεν νομιζω να ειναι.. Η οθονη των ΗP φιλε μου ειναι σχετικα ζωντανη και εντονη? Εdit: Τωρα ειδα για την επεκταση της εγγυσης που λεει ο φιλος χριστοφορος και ηταν χτυπημα στην καρδια.. τιποτα δεν καταργηθηκε... http://h41112.www4.hp.com/promo/carepacksfinder/gr/el/index.html η δυσκολια ανοιγματος ισως ειναι θεμα μοντέλου και ικανοτήτων. εγω αυτό το πραγμα με τα νευρα που εγω δε μπορω να το κάνω... http://www.insidemylaptop.com/disassemble-hp-pavilion-dv6500-dv6600-dv6700-dv6800-notebooks/ (μεχρι το step 5 εχω φτασει, εκει τα παρατησα...) Η οθονη μου συγκριτικά με αντιστοιχες WXGA θεωρειται μέτρια. Τα χρώματα ειναι πολυ καλα, ζωντανα και εντονα οπως λες, αλλα η φωτεινότητα θα μπορούσε να ειναι κάπως καλύτερη. Προφανώς σε μια led δε θα υπάρχει τέτοιο θέμα... Για μενα καλύτερα να το δεις απο κοντά πριν το παρεις. Εγω αν ηξερα ποσο αβολη ειναι η οθόνη σε φως ημερας θα επαιρνα κάποιο άλλο με ματ οθόνη (ή αυτό αν εβγαινε). Μπορει να ειναι η γυαλιστερη πιο ομορφη και ντιζαινατη αλλα για πολλες ώρες χρησης ειναι fail... Για να σε βοηθησω, αν επαιρνα σημερα εγω λαπτοπ θα εψαχνα ειτε dell είτε Hp κατα σειρα προτεραιότητας. μακρια απο acer και toshiba απο προσωπική εμπειρια και μηχανηματα φιλων. (το τοσιμπα που ειχα και πούλησα έκαψε 2η φορά σκληρο πριν λιγο καιρό και βοηθησα το παλικαρι που το πηρε να τον αλλαξει με διαφορετικο). Αυτα... υ.γ. προσφατα πήρα εναν dell για την μικρη μου αδερφη και ειναι αστερι το μηχανημα με εξαιρεση το touchpad που το βρηκα λιγο αβολο λόγω "γλιστερότητας".
xristoforos89 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Αυτο για την μεγαλη δυσκολια ανοιγματος δεν μου πολυαρεσε .. Ειναι αναλογως το μοντελο. Μπορει το συγκεκριμενο να ανοιγει πανευκολα. Σχετικα με την εγγυηση τωρα το ειδα και εγω. Αν και οι τιμες ειναι.. τσουχτερες.
panosflow Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Απο οτι διαβασα πολλοι φιλοι εχουν παραπονα απο την οθονη ΗP .. Για ξεπλημενα χρωματα διαβασα,εντονη αντανακλαση.χαμηλη φωτεινοτητα κλπ.. Ο συγγεκριμενος ΗP αναφερει οτι εχει led oθονη αν και απο τι ξερω ειτε led ειτε οχι οι λαμπες αλλζουν.. Τωρα να τον δω τον συγγεκριμενο απο κοντα χλωμο το βλεπω μια και δεν το κοβω να τα εχουν εδω τα multirama...
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Ειναι αναλογως το μοντελο. Μπορει το συγκεκριμενο να ανοιγει πανευκολα. Σχετικα με την εγγυηση τωρα το ειδα και εγω. Αν και οι τιμες ειναι.. τσουχτερες. και εγω τα ειχα τσιγγουνευτει τοτε αλλα θεωρω οτι ίσως αξίζουν για ακριβα μηχανηματα... Το δικο μου τότε το ειχα πάρει κάπου στα 1400-1500 αν θυμαμαι καλα και λόγω μειωμένου ΦΠΑ ειχα δώσει καμια κατοστάραρα λιγότερα που εντέλει θα ήταν εξυπνο να τα επενδυσω σε επεκταση εγγυησης (αν κ δε μου χρειάστηε). Αν σκοπευεις να πάρεις ακριβο μηχανημα πάντως υπαρχει ενας εύκολος τρόπος να γλυτώσεις αρκετα χρήματα απο ΦΠΑ (π.χ. στα 1000€ καπου 70-80), νόμιμα πάντα... Για περισσότερα pm. Απο οτι διαβασα πολλοι φιλοι εχουν παραπονα απο την οθονη ΗP .. Για ξεπλημενα χρωματα διαβασα,εντονη αντανακλαση.χαμηλη φωτεινοτητα κλπ.. Ο συγγεκριμενος ΗP αναφερει οτι εχει led oθονη αν και απο τι ξερω ειτε led ειτε οχι οι λαμπες αλλζουν.. Τωρα να τον δω τον συγγεκριμενο απο κοντα χλωμο το βλεπω μια και δεν το κοβω να τα εχουν εδω τα multirama... ξεπλημενα χρωματα όχι αντανακλαση μετρια χαμηλη φωτεινοτητα και ναι και οχι δεν εχω εμπλακει για αλλαγη λαμπών, προχτες εψαξα μηπως αλλαζε η οθόνη να πάω σε μια led matte αλλα δεν εβγαλα άκρη και μάλλον δε φαινεται να γίνεται. Κατα τ'αλλα το μηχανημα μου μπήκε στον 4ο χρονο και ειναι σκυλι. Φυσαει... (με εξαιρεση τα γραφικά που είναι low-end αλλα εν γνώση μου το πήρα έτσι λόγω κόστους).
panosflow Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Παιδια μετα απο πολυ ψαξιμο και διαβασμα στο notebookcheck (τοσο που αν ειχα διαβασει στις εξεταστικες θα ειχα πτυχιο ) ΣΑς εχω εδω συγκετρωτικα τα εξης: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907096 http://www.public.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/dell-inspiron-15r-5010-3387-laptop-core-i3-370m-240-ghz-156%22-led-aloyminio/prod970022pp/ http://www.skroutz.gr/s/284658/Sony-Vaio-VPC-EB3S1E-BQ.html http://www.multirama.gr/products/product?pid=0556292&catid=010200 Lenovo Y560 Intel Core i5-430M +Πολυ καλα specs +2 χρονια εγγυησης -η κατασκευη του δεν με ενθουασιασε -εμφανιση(προσωπικη αποψη) πολυ glare ρε παιδι μου ολο το Laptop γυαλιζει Dell 15R Core i3-370M +Μου αρεσει περισσοτερο απο ολα εμφανισιακα +2 χρονια εγγυησης με πολυ καλο service και αμμεση αντικατασταση +H oθονη του αν και glossy μου αρεσε αρκετα(ωραια και εντονα χρωματα ,καλη φωτεινότητα) -Το χειροτερο απο τα 4 σε αποψη specs(ι3 370Μ-5650) Sony Vaio i5-460M +Eχει τον καλυτερο Cpu απο τα dell και lenovo,vga στα ιδια επιπεδα (5650) +Καλη οθονη +Μου αρεσει αρκετα εμφανισιακα (απλο και λιτο) ---Το service KAI τελος παμε στην αδυναμια μου HP Pavilion dv6-3298en i5-460M +Πολυ δυνατα Specs (cpu I5 460M-vga 6550 που βρισκετε πανω απο 5650,640 Gb Hdd) Τωρα στα - δεν ξερω τι να βαλω μιας και δεν το εχω δει απο κοντα οπως τα παραπανω..ΟΠοτε.. ?Εχει ικανοποιητικη οθονη? ?Εχει καλη ποιοτητα κατασκευης ή μονο φρου φρου και αρωματα? Πιστευω και τα 4 laptop ειναι αστερια για καποιον που ψαχνει gaming και δυνατο laptop <1000. Βασικα τα καλυτερα 4.. Εγω εχω μια κλιση στον ΗP και μετα στον dell λογω εγγυησης και εμφανισης..
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 λοιπον και μενα το dell και το hp μου αρεσαν. Να προσθεσω οτι στο hp μπορεις να βαλεις άλλο ενα dimm 4gb ddr3 και να φτασεις τα 8gb όποτε θελήσεις...; γιατι επανω εχει ηδη μονο ένα (ότι καλύτερο...) άντε να βαλω 2-3 φυτιλιες και εγω: http://www.public.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/dell-inspiron-15r-5010-3486-laptop-core-i5-460m-253-ghz-156%22-led-mayro/prod970005pp/ 50 ευρω πιο ακριβό απο το οριο σου αλλα με αρκετα εξτραδακια... Ισως με ενα τηλεφωνακι στα public να σου εκαναν καλυτερη τιμή εφοσον τους ελεγες μετρητα και άμεση παραγγελία... εναλλακτικα http://www.public.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/dell-inspiron-15r-core-i5-460m-253-ghz-156%22-tft-led-5010-5468-mayro/prod890046pp/ χωρίς το Bluray και εντός των ορίων σου. ή τελος... http://www.public.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/dell-inspiron-15r-core-i5-460m-253-ghz-156%22-tft-led-5010-5291-mayro/prod890008pp/ την καρτα γραφικων που φοράνε δεν την ξέρω, πρεπει να ειναι καινούργια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.