paylidis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Ο υπάλληλος έκανε τα αδύνατα δυνατά για να μου βγάλει το PC εκτός εγγύησης επειδή, λέει, έπρεπε να έχω UPS για να μη το κάψει. πλαισιο; εκει λενε κατι τετοια ωραία... Ας ερθουν να μου το πουν και εμενα αν θέλουν 3 ups + 1 μικρή γεννητρια με εξτρα σταθεροποιητή εχω στο μπου***λονησο... :lol:
xristoforos89 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Απλα οι περισσοτεροι δεν γνωριζουν οτι η εγγυηση ειναι του ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ και οχι του μαγαζιου που το πουλαει. Αν η εγγυηση ειναι απο το μαγαζι το αναφερει πεντακαθαρα ''εγγυηση Πλαισιο,εγγυηση eshop'' κ.λπ. Για αυτο θα πρεπει να αναφερεσαι στην εταιρια απευθειας και οχι στο μαγαζι που μεσολαβησε. Αν η εταιρια εχει service στο εξωτερικο(βλεπε sony)εκει απευθυνεσαι.
Vaggos02 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 πλαισιο; εκει λενε κατι τετοια ωραία... Ας ερθουν να μου το πουν και εμενα αν θέλουν 3 ups + 1 μικρή γεννητρια με εξτρα σταθεροποιητή εχω στο μπου***λονησο... :lol: Όχι, στην αντιπροσωπεία της Sony στην Πάτρα. Όταν μου είπε πως έπρεπε να έχω UPS του λέει ένας κύριος που περίμενε μετά από εμένα "Τι λες ρε φιλαράκι; Μήπως να κουβαλάει το παιδί και καμιά μίνι γεννήτρια μαζί του; Laptop είναι, τι UPS και μ@@@@@ς λές;" Γέλαγα μόνος μου κάνα 15λεπτο... Απλα οι περισσοτεροι δεν γνωριζουν οτι η εγγυηση ειναι του ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ και οχι του μαγαζιου που το πουλαει. Αν η εγγυηση ειναι απο το μαγαζι το αναφερει πεντακαθαρα ''εγγυηση Πλαισιο,εγγυηση eshop'' κ.λπ. Για αυτο θα πρεπει να αναφερεσαι στην εταιρια απευθειας και οχι στο μαγαζι που μεσολαβησε. Αν η εταιρια εχει service στο εξωτερικο(βλεπε sony)εκει απευθυνεσαι. Πήγα σε αυτούς με σκοπό να ρωτήσω τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω, δεν ήξερα οτι το service είναι στο Βέλγιο!
paylidis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Όχι, στην αντιπροσωπεία της Sony στην Πάτρα. Όταν μου είπε πως έπρεπε να έχω UPS του λέει ένας κύριος που περίμενε μετά από εμένα "Τι λες ρε φιλαράκι; Μήπως να κουβαλάει το παιδί και καμιά μίνι γεννήτρια μαζί του; Laptop είναι, τι UPS και μ@@@@@ς λές;" Γέλαγα μόνος μου κάνα 15λεπτο... Πήγα σε αυτούς με σκοπό να ρωτήσω τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω, δεν ήξερα οτι το service είναι στο Βέλγιο! τι αλλο κουφο θα ακουσουμε. Και έλεγα οτι το πιο κουφο θα ήταν απο service του πλαισιου (είχε παρει ενας φιλος εναν P4 2,8 Prescott και το καλοκαίρι εσβηνε απο τη ζεστη και του ειπαν να αναβει air condition Οταν θελει να το χρησιμοποιει), υπαρχουν και χειροτερα τελικα... dell και εχεις το κεφαλι σου ησυχο πάντως. Και εκτός της εγγυησης να προσθέσω και την φοβερη ποιότητα κατασκευής...
Vaggos02 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δεν ξέρω αν θα έπαιρνα κάποιο άλλο laptop, αλλά σίγουρα θα το σκεφτόμουν πολύ περισσότερο αν ήξερα οτι το service είναι εκτός Ελλάδας. Πάντως έχουν βελτιωθεί, σε ένα φίλο μου με καμένο ανεμιστηράκι cpu σε Vaio έστειλαν courier και παρέλαβε το laptop απ το σπίτι του και του το επέστρεψαν σε 5 μέρες!
xristoforos89 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Καποτε το service ηταν στην Γερμανια, τωρα το πηγαν στο Γαλλοφωνο Βελγιο!
Vaggos02 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Καποτε το service ηταν στην Γερμανια, τωρα το πηγαν στο Γαλλοφωνο Βελγιο! Εγώ με έναν ελληνόφωνο βλάκα μίλησα, ο οποίος μάλλον δεν ξέρει ούτε τα γραμματάκια της αλφαβήτου. Γραμμα-γραμμα του είπα το επίθετό μου και πάλι λάθος το έγραψε!
Vaggos02 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Εε τον κακολογεις τον ανθρωπο! Ευχαριστώ πρέπει να του πω που πέτυχε τη διεύθυνση και δε το έστειλε στο Πακιστάν
panosflow Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Παιδια για αυτον τι λετε http://www.multirama.gr/products/product?pid=0556292&catid=010200 ?Εχει πολυ καλα specs και cpu και vga ειχει κανεις καμια αποψη?
xristoforos89 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Το ειδα και εγω αυτο το λαπτοπ και παρολο που δεν μου.. γεμιζει το ματι η ΗΡ μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα! Φυσικα απο αποψη εμφανισης,αλλα και απο χαρακτηριστικα. Πολυ καλο επεξεργαστη, αλλα στην vga πρεπει να εχει γινει ενα λαθος. Προφανως εχει γινει λαθος στους αριθμους. 5650 πρεπει να ειναι η καρτα γραφικων. Δεν υπαρχει αυτη που γραφει. Τουλαχιστον εως τωρα.. Αλλα και απο μια μικρη ερευνα που ειχα κανει μολις ειδα και εγω το λαπτοπ, ουτε μεσω του google βρηκα κατι..
panos9553 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Το ειδα και εγω αυτο το λαπτοπ και παρολο που δεν μου.. γεμιζει το ματι η ΗΡ μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα! Φυσικα απο αποψη εμφανισης,αλλα και απο χαρακτηριστικα. Πολυ καλο επεξεργαστη, αλλα στην vga πρεπει να εχει γινει ενα λαθος. Προφανως εχει γινει λαθος στους αριθμους. 5650 πρεπει να ειναι η καρτα γραφικων. Δεν υπαρχει αυτη που γραφει. Τουλαχιστον εως τωρα.. Αλλα και απο μια μικρη ερευνα που ειχα κανει μολις ειδα και εγω το λαπτοπ, ουτε μεσω του google βρηκα κατι.. Υπαρχει η καρτα,ειναι η νεα σειρα 6 της amd,και οπως θα δεις ειναι λιγο πανω απο την ati mobility 5650. http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-6550M.41143.0.html
pvrytube Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δεν συμφωνω ομως να δωσεις 1000ευρω να παρεις Acer (με ενα χρονο εγγυηση ΜΟΝΟ) και γενικοτερα οχι και τοσο αξιοπιστα σαν λαπτοπ.. Aυτο ειναι μυθος μιας και εχω δει απο πρωτο χερι τις "αξιοπιστες" μαρκες οπως Sony, Dell, HP, Toshiba και ειχα διαφορα προβληματα με ολα τα μοντελα τους που ηταν αδικαιολογητα για τα λεφτα που κοστιζουν και υπηρχαν προβληματα και σε καλυψη των εγγυησεων, ενω απο την αλλη δεν ειχα ποτε προβλημα με τα 6 Acer που εχω.
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Aυτο ειναι μυθος μιας και εχω δει απο πρωτο χερι τις "αξιοπιστες" μαρκες οπως Sony, Dell, HP, Toshiba και ειχα διαφορα προβληματα με ολα τα μοντελα τους που ηταν αδικαιολογητα για τα λεφτα που κοστιζουν και υπηρχαν προβληματα και σε καλυψη των εγγυησεων, ενω απο την αλλη δεν ειχα ποτε προβλημα με τα 6 Acer που εχω. εισαι η εξαίρεση στον κανόνα... Εγω όσους ξέρω με acer έχουν απο μικρά προβλήματα (χαλασε η καμερα-μικροφωνο, δε δουλευει το dvd) μέχρι καμμένα μηχανήματα (μητρικές για την ακρίβεια) και ακομα περισσότερες χαλασμένες καρτες γραφικών. Η πλακα ειναι οτι τα περισσότερα acer χαλανε γυρω στους 14-15 μηνες (3 μηνες μετα δηλαδη απο την παροδο της εγγύησης).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.