paylidis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 αυτο ειδα και εγω...θεωρειτε για τον 1 χρονο αυτη η τιμη? ναι τελική με το επασφάλιστρο με εκπτωση για πληρωμη μεσω πιστωτικής αλλα εχει ελαχιστες καλύψεις (τις πολυ βασικές). Ειναι της Interamerican. Εγω εχω Axa και αν και δεν την εχω χρησιμοποιησει προσωπικά ποτε απο συγγενείς και φίλους εχω ακούσει τα καλύτερα λόγια. Ειναι ωστόσο κάπως πιο ακριβή (δίνω 400 το χρόνο) αλλα εχω κάνει το φουλ προγραμμα καλύψεων-μεχρι και για σκισιμο κουκούλας (cabrio).
Haldol Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Το επασφάλιστο νέου οδηγού (αν θυμάμαι καλά είναι 60%) σε ορισμένες εταιρείες έχετε το δικαίωμα να μην το πληρώσετε μαζί με τα ασφάλιστρα από την αρχή παρά μόνο αν προκαλέσετε ατύχημα. Μπείτε στα sites τους και διαβάστε τους όρους των συμβολαίων, μην δίνετε τσάμπα λεφτά.
paylidis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Το επασφάλιστο νέου οδηγού (αν θυμάμαι καλά είναι 60%) σε ορισμένες εταιρείες έχετε το δικαίωμα να μην το πληρώσετε μαζί με τα ασφάλιστρα από την αρχή παρά μόνο αν προκαλέσετε ατύχημα. Μπείτε στα sites τους και διαβάστε τους όρους των συμβολαίων, μην δίνετε τσάμπα λεφτά. δε νομιζω οτι ισχυει αυτό. τουλαχιστον πριν μερικα χρόνια δεν ισχυε... εχω συγγενη ασφαλιστη που ποτε δεν μου κραταει τα ποσοστά του-παρα μονο το ΦΠΑ (εξακριβωμένο), δε θα μου το έλεγε; το επασφάλιστρο πλέον νομίζω πήγε στο 80-90% (τεινω προς το 90%) κανονικο χαρατσι...
Haldol Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Αυτό το διάβασα στο συμβόλαιο της Interamerican, το οποίο και κατέβασα από το site τους. Έψαχνα πριν λίγους μήνες για ασφάλεια -- ασχέτως αν τελικά ανανέωσα στην ίδια εταιρεία. Με το επασφάλιστρο τι παίζει; Έδινα 280€ μέχρι το τελευταίο εξάμηνο, τώρα μου το έριξαν στα 250€. Πάλι πληρώνω επασφάλιστρο (είμαι 20 ετών) και έχω τις ίδιες καλύψεις. Υπάρχει περίπτωση να φθήνηναν τα ασφάλιστρα;
paylidis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Αυτό το διάβασα στο συμβόλαιο της Interamerican, το οποίο και κατέβασα από το site τους. Έψαχνα πριν λίγους μήνες για ασφάλεια -- ασχέτως αν τελικά ανανέωσα στην ίδια εταιρεία. Με το επασφάλιστρο τι παίζει; Έδινα 280€ μέχρι το τελευταίο εξάμηνο, τώρα μου το έριξαν στα 250€. Πάλι πληρώνω επασφάλιστρο (είμαι 20 ετών) και έχω τις ίδιες καλύψεις. Υπάρχει περίπτωση να φθήνηναν τα ασφάλιστρα; με την καμια... Οι ασφάλειες το 2010 πήραν πολυ τα πάνω τους. Φωτια και λαβρα... ίσως στο μειωσαν καθώς αυξηθηκε η ηλικία σου. Να ξέρεις οτι κατα το έτος στο οποιο μπαίνεις στα 23 (ακομα και αν μπαίνεις το δεκεμβριο) ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ επασφάλιστρο. Ίσως να ισχυει διαφορετικό επασφάλιστρο αναλογως της εταιρείας (να τονισω οτι αναφέρομαι στο επασφάλιστρο <23 και όχι στο <1 ετος διπλωμα).
panosno1com Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 ερωτηση που <<κολλαει>> με το θεμα , πως μετράνε /μεταφράζονται/ισχυουν τα bonus malus ;
dimitrisak Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 αμα παω για 1,3 αμαξι ιδιας ηλικιας 2000 ευρω θα πεσουν πολυ τα ασφαλιστρα?
oasfalistis1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Είμαι πολύ στεναχωρημένος είμαι ασφαλισμένος στην ΥΔΡΟΓΕΙΟ και πριν λίγες μέρες έμαθα ότι κάποιες μικρές εταιρείες το επόμενο διάστημα θα κλείσουν και μέσα σε αυτές μάλλον είναι και η δικιά μου εγώ έχω πληρώσει ήδη για ένα χρόνο πάνε τα λεφτουδάκια μου. κλεινει η υδρογειος
Alxnks Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Είμαι πολύ στεναχωρημένος είμαι ασφαλισμένος στην ΥΔΡΟΓΕΙΟ και πριν λίγες μέρες έμαθα ότι κάποιες μικρές εταιρείες το επόμενο διάστημα θα κλείσουν και μέσα σε αυτές μάλλον είναι και η δικιά μου εγώ έχω πληρώσει ήδη για ένα χρόνο πάνε τα λεφτουδάκια μου. κλεινει η υδρογειος μα καλα...με nick oasfalistis1...δεν ειχες καποια καλυτερη πληροφορηση επι του θεματος; βεβαια..το οτι γραφτηκες σημερα στις 23:37 και εκανες απευθειας 2 ποστ σε θρεντ σχετικα με ασφαλειες..μαλλον δειχνει οτι θελεις να προβληθεις καπως. ομως..με βαση το ποστ σου που λες οτι την πατησες εσυ ο ιδιος...ποσο πιστευεις οτι μπορει να σε εμπιστευθει καποιος; οχι τιποτα αλλο..δειχνει το ποσο αναξιοπιστος θα εισαι στη δουλεια σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.