dimitrisak Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Καλησπεριζω το foroum...Λοιπον στο θεμα μας...ποσο παει η ασφαλεια αυτοκινητου αν το αμαξι και ο οδηγος εχει τα εξης χαρακτηριστικα:1)1600 κ.εκ 2)160 hp 3)20 χρονο περιπου αμαξι 4)HONDA 5)Περιοχη Αθηνα 6)νεος οδηγος 6)καισαριανη 16121 Αυτα πιστευω ειναι αρκετα...Οποιος γνωριζει ας απαντησει! ευχαριστω!
black_widow Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Καλησπεριζω το foroum...Λοιπον στο θεμα μας...ποσο παει η ασφαλεια αυτοκινητου αν το αμαξι και ο οδηγος εχει τα εξης χαρακτηριστικα:1)1600 κ.εκ 2)160 hp 3)20 χρονο περιπου αμαξι 4)HONDA 5)Περιοχη Αθηνα 6)νεος οδηγος 6)καισαριανη 16121 Αυτα πιστευω ειναι αρκετα...Οποιος γνωριζει ας απαντησει! ευχαριστω! Xρειάζονται πιο πολλά στοιχεία για τις τιμολογήσεις , δεν είναι παραξενιά που ζητάνε τόσα στοιχεία οι πράκτορες για να βγάλουν προσφορές , είναι τα προγράμματα έτσι των εταιρειών. Προσφορά μέσω internet δίνει αυτό το site : Link.
cger Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Και εξαρτάται βέβαια από το πακέτο κάλυψης που θα βάλεις
dimitrisak Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 κοιταξτε δεν θελω πολλα!τα βασικα που ειναι υποχρεωτικα απο τον νομο....μπηκα σε αυτο το σιτε....και μου βγαζει μεσο ορο τα 660 ευρω....αλλα δεν καταλαβα...660 ευρω ειναι το 6μηνο,ο χρονος,ή τα πληρωνεις στην αρχη και μετα πανε λιγοτερα!γιατι αν ειναι 660 το εξαμηνο ζητω που καηκαμε!
cger Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Σε καμία περίπτωση 660 το εξάμηνο... Επειδή είσαι νέος οδηγός υπάρχει νομίζω μια επιβάρυνση.
Alxnks Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 καμια φορα παιζει εκπτωση αν υπαρχει συναγερμος, αν πληρωσεις με μετρητα η πιστωτικη, αν πληρωσεις χρονο αντι για 6μηνο κτλ. παντως..επειδη εισαι και νεος οδηγος..πικρα. αν μπορεις να το περασεις σε εξοχικο (καπου εκτος αττικης) θα γλυτωσεις καποια χρηματα.
dimitrisak Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 γινεται να το περασω σε εξοχικο εκτος αττικης?
Alxnks Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 ε για να στο λεω;! κοιτα..μεχρι και κανα 6μηνο/χρονο πριν, το δεχονταν απλα με καποιο λογαριασμο (δεη, οτε..κατι), εμεις ετσι εχουμε κανει και με τα 4 αυτοκινητα στην οικογενεια (+1 του παππου για να εχουμε εξτρα εκπτωση λογω 5 αυτοκινητων). τελευταια ακουω οτι ζητανε ντε και καλα και ΔΟΥ και παει βαση αυτης. ισως αμα ειναι γνωστος σου ο ασφαλιστης να στο κανει. στο δικο μου πχ 1600 turbo (βεβαια διπλωμα εχω 12 χρονια), μου βγαινει 35-40 λιγοτερα το εξαμηνο απο το να το ειχα αθηνα. και αυτο με τα παντα μεσα (κλοπη μερικη-ολικη, τρομοκρατικες, καιρικα φαινομενα, οτι υπαρχει) εκτος μεικτης. κοιτα το..σε συμφαιρει
dimitrisak Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 για να το βαλουμε ομως δεν θα πρεπει και οι πινακιδες να ειναι απο το χωριο?
Alxnks Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 για να το βαλουμε ομως δεν θα πρεπει και οι πινακιδες να ειναι απο το χωριο? οχι, καμια σχεση. εσυ μπορει να μενεις στο ταδε κορφοβουνι και το αμαξι να το πηρες απο την αθηνα/θεσσαλονικη κτλ..ποιος στο απαγορευει; γι αυτο εχουν αρχισει και ζητανε και ΔΟΥ, για να δουν που δηλωνεις οτι μενεις/εργαζεσαι, προφανως επειδη μπολικοι εκαναν το κολπακι αυτο οταν αρχισαν να δαγκωνουν πολυ τα ασφαλιστρα.
kage Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 http://www.anytimeonline.gr offtopic καιει λαδια το vtec?ποσα km?
Alxnks Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 http://www.anytimeonline.gr offtopic καιει λαδια το vtec?ποσα km? Αυτοί πάντως ζητάνε στάνταρ για ΔΟΥ. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
dimitrisak Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 ειναι του πατερα μου...ενα CRX δεν καιει σταγονα λαδι....κοιτα σαν καροτσα εχει 190.000 χλμ αλλα η μηχανη λογο ανακατασκευης(b16a1) εχει γυρω στα 50,000 αυτην την στιγμη....εγω σκευτομαι να παρω αυτο?ή να παρω ενα starlet gt turbo που ειναι πανω κατω τα ιδια αλογα αλλα ειναι 1300 κυβικα που σημαινει πιο λιγα τελη και ασφαλεια!τι προτεινετε?
paylidis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Καλησπεριζω το foroum...Λοιπον στο θεμα μας...ποσο παει η ασφαλεια αυτοκινητου αν το αμαξι και ο οδηγος εχει τα εξης χαρακτηριστικα:1)1600 κ.εκ 2)160 hp 3)20 χρονο περιπου αμαξι 4)HONDA 5)Περιοχη Αθηνα 6)νεος οδηγος 6)καισαριανη 16121 Αυτα πιστευω ειναι αρκετα...Οποιος γνωριζει ας απαντησει! ευχαριστω! Υπολογισμός ασφαλίστρων Χρήση Μάρκα Μοντέλο Μήνας / Έτος Κατασκευής Κυβικά Αριθμός ζημιών τα τελευταία 5 χρόνια Τρέχουσα αξία (€) Ι.Χ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ HONDA CRX 4/1991 1598 0 €2.000,00 Ταχυδρομικός Κώδικας16121 Το όχημα οδηγείται από άτομο ηλικίας μικρότερης των 23 ετών Το όχημα οδηγείται από κάτοχο διπλώματος που εκδόθηκε νωρίτερα του ενός έτους Διάρκεια Συμβολαίου Τρόπος Πληρωμής 12 Μήνες Πιστωτική Κάρτα economic value premium Ασφάλιστρα 611,11 €
dimitrisak Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 αυτο ειδα και εγω...θεωρειτε για τον 1 χρονο αυτη η τιμη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.