Προς το περιεχόμενο

HTC Desire HD ή iPhone 3GS?

sureilizer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα iPhone 3GS και σκεφτομαι να παρω το HTC Desire HD μιας και βλεπω οτι ειναι καπως ανωτερο στα χαρακτηριστικα του απο το iPhone,αυτο ομως που με προβληματιζει ειναι οτι τρεχει τα Android και δεν ξερω ποσο αξιοπιστα ειναι και αν εχουν αρκετες εφαρμογες και παιχνιδια οπως το iPhone...Ας με διαφωτισει καποιος αν θελει που ειναι χρηστης του HTC Desire HD ή καποιος που εχει μεγαλυτερη εμπειρια πανω σε αυτα.Eπισης πως ειναι η ποιοτητα κατασκευης του?Ειναι καλη η μπαταρια του και ποσο κραταει περιπου?Το gps του ειναι καλο,ακριβες και γρηγορο?

Δημοσ.

το android εχει αρκετες εφαρμογες και παιχνιδια, οχι ομως τοσες οσες το appstore...

απο θεμα αξιοπιστιας ειναι μια χαρα και ειδικα η htc

η ποιοτητα κατασκευης ειναι σχετικα καλη, δεν εφαρμοζουν ομως πολυ καλα καποια μερη του

η μπαταρια ειναι το αδυναμο σημειο του,με μετρια χρηση μην περιμενεις πανω απο μερα

νομιζω επισης υπαρχει ενα θεμα με την ποιοτητα του ηχειου

για το gps δεν γνωριζω

Δημοσ.

Όποιος αγοράζει smartphone, ξέρει οτι η μπαταρία δεν θα είναι το δυνατό σημείο του κινητού, όποιο κινητό και να αγοράσει...

Ακόμα και το xperia x10 που φημίζεται για την καλή του μπαταρία, άνετα μέσα σε 1 μέρα,τελειώνει. Αυτές οι οθόνες τραβάνε πάρα πολύ ρεύμα,ακόμα και με χαμηλωμένη φωτεινότητα.

Και επίσης,βλέπωντας τα χαρακτηριστικά τους, καταλήγεις πως το desire hd έχει μεγαλύτερο χρόνο αναμονής απο οτι το iphone αλλά μικρότερο χρόνο ομιλίας απο το iphone.

Σχετικά με το android μην το φοβάσαι καθόλου.Απέκτησα κινητό android πριν 1 μήνα, και είμαι παρα πολύ ευχαριστημένος απο το λογισμικό και όχι μόνο.

Δημοσ.

Η μπαταρία του desire hd ειναι ότι χειρότερο υπάρχει σήμερα σε όλες τις συσκευές android. Τέλος....

Δημοσ.

Ωραια...αλλα αμα εχει χαλια μπαταρια οπως λεει ο φιλος απο πανω?

Ό,τι σου είπε ο Μερακλής56.

Όλα τα smartphone με κανονική χρήση κρατάνε στο περίπου 2 μέρες.

Υπάρχουν τρόποι(Mid-low brightness,Disable background data,Use 2G only networks,Disable some/all animations κλπ)

που βελτιώνουν απίστευτα την διάρκεια της μπαταρίας.

Επομένως, Desire HD .-

Δημοσ.

Με τη διάφορα ότι το hd δε θα βγάλει ουτε έτσι 2 μέρες. Με το ζωρι 1 και αυτο αν το χρησιμοποιείς λίγο.

Ρίξε μια ματιά στα φόρουμ ειδικά για το hd, πχ myphone.gr

Φωναζουν όλοι γιουπι!! ανακοινώθηκε ότι η htc θα βγάλει μεγαλύτερη μπαταρία!!

Τώρα το πόσο καλο ειναι να δίνεις 600€ για κορυφαίο android και να περιμένεις ποτέ και αν θα βγει μεγαλύτερη μπαταρία την οποία θα χρυσοπληρωσεις σε 3πλασια τιμή απ' το κόστος της και θα σου κάνει και το κινητο τουβλο, ειναι στην κρίση του καθενός...

Δημοσ.

Επειδή συνήθως μιλάω βάσει αυτών που έχω δει και όχι αυτών που διαβάζω,

το Desire HD συναδέλφου κρατάει 1½ μέρα με συχρονισμένο exchange και λήψη e-mail(push) σχεδόν καθόλη την διάρκεια της ημέρας,

συν όσες κλήσεις κάνει και δέχεται κατά την διάρκεια της ημερας κλπ.

Και το Galaxy S που έχω με υπέρ του δέοντος χρήση, δεν βγάζει μέρα.

Το ίδιο και το ZTE Blade.

Με κανονική χρήση και τα 3 προαναφερθέντα κινητά τηλέφωνα έχουν αυτονομία περίπου 2 ημέρες.

Μάλλον πάλι πέσαμε σε εξαιρέσεις...

Από εκεί και πέρα το πως ορίζει ο καθείς την "κανονική" χρήση, είναι πλήρως υποκειμενικό, αλλά ΟΚ.

Όσο για τα 600€, φαντάσου να έδινε 650€ και να μην μπορούσε να στείλει και να λάβει αρχεία μέσω BT

ή να μην μπορεί να βλέπει sites με Flash content.

Δημοσ.

Η ποιοτητα κατασκευης στο πισω μερος και τα κομματια που δεν εφαρμοζουν καλα το κανουν αβολο το κινητο?Γιατι οταν πηγα σε ενα καταστημα και το επιασα στα χερια μου για λιγα λεπτα με σανηγευσε η φοβερη και επιβλητικη οθονη του μιας και εχω το iPhone 3GS και ειχε εμφανη διαφορα απο το 3GS...οποτε δεν εδωσα και πολυ σημασια στο να κοιταξω το πισω μερος του κινητου.Επισης σκεφτομαι να δωσω το δικο μου και να παρω το HTC γιατι το δικο μου εχει χαλια gps μιας που στην ουσια ειναι a-gps και γενικα γιατι το iPhone χωρις τα διαφορα προγραμματα του απο το appstore το κανουν βαρετο...με αλλα λογια θελω κατι που να τα εχει ολα που λεει ο λογος οσο αυτο ειναι εφικτο...πχ για να μπεις σε ενα site που εχει flash πρεπει να χρησιμοποιησεις διαφορετικο browser,καποιες φορες δεν μπαινει σε καποια wi-fi hotspots και σε πεταει εξω,οσο για το bluetooth ειναι καπως τραγελαδικα τα πραγματα μιας και σε αυτο χρειαζεσαι αλλο προγραμμα κτλ κτλ...

Δημοσ.

Δεν το σκεφτομαι για το λογο οτι εχω πολυ κακη εμπειρια απο samsung και επειδη με μια ματια που εριξα το htc φαινεται ανωτερο,οποτε προτιμω htc με τα μη καλα κουμπωμενα μερη απο πισω παρα samsung...

Δημοσ.

Ποιά μη καλά κουμπωμένα μέρη;

Μια χαρά είναι το κινητό.

Πήγαινε σε όποιο κατάστημα θες να το ξαναδείς και παρόλο που καθημερινά το πιάνουν στα χέρια τους δεκάδες υποψήφιοι αγοραστές θα δεις πως μια χαρά

κουμπώνει το καπάκι του.

Αν ο άλλος έπαιζε μπάλα με το DHD δεν φταίει το καπάκι.

Τί να πω και εγώ με τo πλαστικουροκάπακο του SGS! :)

Δημοσ.

Η οθονη του ειναι καλη?Εννοω αποκτα ευκολα γρατζουνιες?Γιατι στο δικο μου το 3GS τοσο καιρο που το εχω χωρις καλυμμα χωρις τιποτα δεν εχει παθει το παραμικρο η οθονη του...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...