Προς το περιεχόμενο

Παλιο Κινητο (6310i) - Χανω Κλησεις

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι τελικα κατι αλλο φταει και οχι η επαφη. Το πηγα σε Νοκια Club και 9volto και ζητανε 8 ευρω για τον ελεγχο να μου πουν αν ειναι κατι που μπορει να φτιαχνει και ποσο θα κοστισει η επισκευη. Δεν τα δινω, γιατι πιστευω ειτε οτι δεν θα φτιαχνετε ειτε οτι θα παει ακριβα.

Δημοσ.

Τελικα σκεφτομαι να το δωσω για ελεγχο, αλλα πως θα μπορω να ξερω αν οντως θα το παλεψουμε, ή αν θα το αφησουν απλα στην ακρη μεχρι να περασειλιγος καιρος και μετα να μου πουνε απλα ενα "Δε φτιαχνεται κυριε" και με μηδεν κοπο να μου παρουν τα χρηματα?

Υπαρχει καποιος τροπος να ζητησω αναλυτικα τι ειδους ελεγχων περασε μεχρι να αποφασιστει αυτο, κτλ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στο Service, μου ζητησαν τελικα 55Ευρω. Αξιζει λετε η επισκευη? Παει περισσοτερο απο οτι το πηρα. Ο τεχνικος δεν δεχοταν ουτε στα 50. Ειπε οτι οριακα το βγαζει τοσο...

Δημοσ.

55€

τί θα αλλάξει/αντικαταστήσει/επισκευάσει;

Προσωπιkά δεν θα τα έδινα για το συγκεκριμένο τηλέφωνο τα 55€.

Θα αγόραζα καινούριο.

Δημοσ.

Διαφορα μου ειπε. Οτι εχει θεμα τροφοδοσιας η πλακετα και οτι θελουν αλλαγη καποιες αντιστασεις/πυκνωτες, και ισως και κατι αλλα ψιλα...

Καινουριο τελειως δεν βρισκεται. Μονο refurbished παλι απο ebay. Αλλα ποιος μου υποσχεται οτι το καινουριο δεν θα χει παλι προβλημα? Μακαρι να μπροουσα να το βρω καπου σε καλη κατασταση με απροβλημαστη λειτουργια...

Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα. Τα 6310i είχαν ένα θέμα με το σήμα. Η βλάβη στο 6310 δεν είναι στην τροφοδοσία αλλά σε δυο ολοκληρωμένα κατα 90 % έχω φτιάξει πολλά από αυτά και τα ξέρω....

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα ηρθα σε επαφη με εναν τεχνικο απο το 9volto και το παιδι με καλεσε ιδιαιτερως στο μαγαζι και μου το φτιαξε μπροστα μου χωρις χρεωση, + το οτι μου χαρισε και ενα ενισχυτικο αυτοκολλητο σηματος και ενα που μειωνει την ακτινοβολια στο αυτι του ακουστικου.

Περα απο αυτο, γενικοτερα ειδα πολυ καλη εικονα (πληρης εξοπλισμος, και γνωσεις, και μερακι) και το εντοπισε κατευθειαν το προβλημα, οχι σαν αλλους που το κρατησαν 1 βδομαδα για να μου πουν οτι φταινε χιλια-δυο και να ριξουν καπελο 55Ε.

Τυχερος ημουν, και πανω απ'ολα ευγνωμον. Δεν θελω να κανω διαφημιση, απλως αναφερω αυτο το πολυ καλο περιστατικο. Γιατι την σημερον ημερα εκει που ολοι προσπαθουν να μας τα φανε, τελικα υπαρχουν και καποιοι που αγαπουν αυτο που κανουν, και υπερασπιζονται και το συμφερον μας, σαν καταναλωτες, ευγε. :)

Δημοσ.

Απο πτωση του προηγουμενου ιδιοκτητη ειχε σπασει ο δεκτης. Μολις τον ξεκολλησε το παλικαρι, κοπηκε αμεσως στα 2. Οποτε σαν κομμενος που ηταν δεν εκανε καλη επαφη. Μου τον αντικατεστησε με καινουριον, και ολα κομπλε μεχρι στιγμης!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...