Προς το περιεχόμενο

Παλιο Κινητο (6310i) - Χανω Κλησεις

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποφασισα να παρω ενα 6310i, το βρηκα σε καλη ευκαιρια σε ebay, απο ενα κινεζο που πουλαγε refurbished επισκευασμενα κομματια. ΚΑτεφθασε λοιπον και ενω εμφανησιακα και λειοτυργικα (πλην αυτου που θα αναφερω) φαινεται οκ αντιμετωπιζει το ακολουθω προβλημα.

Ενω μεν εχω σημα, δεν δεχομαι αρκετες κλησεις και μου ρχονται συνεχως ειδοποιησεις. Εχω βαλει-βγαλει την καρτα τοσες φορες, εχω καθαρισει και με το δαχτυλο το χρυσο τμημα αλλα το θεμα δεν λυνεται. Το περασα και απο Nokia Club σημερα, και μου λενε οτι το σημα ειναι μαλλον εικονικο και στο συγκεκριμενο μοντελο δεν υπαρχουν πλεον ανταλλακτικα. Τι θα μπορουσα να κανω? Η συσγκεκριμενη συσκευη με ενδιαφερει πολυ, και θα ηθελα να την διατηρησω...

Μηπως να δοκιμαζα και εξωτερικη κεραια, λεω εγω μια ιδεα. Που μπορω να βρω τετοιες? Στην νοκια μου ειπαν σε καταστημα που να πουλαει car kits...

Δημοσ.

Το έχεις ρυθμίσει να μπαίνει στο Internet μέσω του ενσωματωμένου WAP browser?

Γενικά έχεις περάσει/λάβει ρυθμίσεις Internet/MMS με κάποιο τρόπο;

Ενδεχόμενως αν κάνει απόπειρα σύνδεσης στο Internet(WAP)για αυτό να χάνει κλήσεις(μιας και στο GSMarena βλέπω πως είναι Class4).

Αλλιώς δεν μπορώ να φανταστώ κάτι.

Δημοσ.

Οχι δε νεχω πειραξει τπτ με ιντερνετ. ΛΕς καταλαθος να εχει καποια ρυθμιση και να παιζει εκει κατι? Πως μπορω να το κοιταξω αυτο?

Δημοσ.

Βέβαια αν ή κάρτα σου είναι What's up παίζει να έχεις θέμα λόγω χωρητικότητας δικτύου CosmOTE.

Δοκίμασε βέβαια και την κάρτα σε ένα άλλο κινητό, και αν σου κάνει τα ίδια τότε μιλάς με τον πάροχό σου.

Δημοσ.

Οχι F2G ειναι και οσο καιρο την ειχα στο Iphone δεν μου εκανε ποτε κατι τετοιο. Εν τω μεταξυ ενας φιλος μου που με παιρνει απο What's up, του χτυπαει παντα με την πρωτη. Απο αλλα F2G ειναι που συνεχεια δεχομαι ειδοποιησεις!

Δημοσ.

Μίλα με Wind τότε μπας και έπεσες σε περίοδο συντήρησης κεραιών/micros κλπ

ή αν τυχόν έχει "πέσει" κάποια/ες κεραία/ες στην ευρύτερη περιοχή.

Δημοσ.

ΜΑλλον οντως τελικα δεν θα κανει καλη επαφη η SIM. Ενα Whatsup Που εβαλα δεχτηκε 6/6 συνεχομενες κλησεις που του κανα. Επισης δοκιμασει και μια κλωνοποιημενη καρτα που εχω φτιαξει (multi-sim) και δεν κανει καν επαφη αυτη. Με το που ανοιγω λεει Insert sim και δεν την δεχεται καν.

Οποτε Whatsup τελεια επαφη, wind αστοχης επαφη, καρτα simemu καθολου επαφη.

Πως θα μπορουσα να ταιριαξω πληρως την καρτα ωστε να κανει την καλυτερη επαφη?

Δημοσ.

Καινουρια ειναι απλως παρατηρω οτι ειναι πιο λεπτη απο την αντιστοιχη κοσμοτε. Αμα η καινουρια ειναι και αυτη λεπτη παλι το ιδιο θα γινεται. Η διαδικασια αυτη ποσο κραταει?

Δημοσ.

Άρα έχουν πιεστεί προς τα κάτω οι ακροδέκτες της υποδοχής;

Πιο πολύ μηχανικό μου φαίνεται το πρόβλημα παρά ηλεκτρονικό! :)

Και δυστυχώς δεν έχω εικόνα αυτή τη στιγμή του κινητού για να προτείνω κάτι συγκεκριμένο και να μην πιθανολογώ...

Δημοσ.

Μηχανικο = του στυλ σπρώχνεις προς τα επάνω τους ακροδέκτες της υποδοχής της SIM για να εφάπτονται 100% με την ίδια την κάρτα SIM.

Ηλεκτρονικό = του στυλ η συγκεκριμένη SIM/USIM να μην είναι συμβατή με το συγκεκριμένο κινητό. Δηλαδή το πρόβλημα να έχει να κάνει με low level software.

Δημοσ.

Καινουρια ειναι απλως παρατηρω οτι ειναι πιο λεπτη απο την αντιστοιχη κοσμοτε. Αμα η καινουρια ειναι και αυτη λεπτη παλι το ιδιο θα γινεται. Η διαδικασια αυτη ποσο κραταει?

Αν δοκίμασες με άλλες κάρτες και δεν είχε πρόβλημα και βλέπεις την sim πιό λεπτή, τότε μάλλον ισχύει ότ σου λέει ο φίλος πιό πάνω για μηχανικό πρόβλημα..

δοκίμασε με ένα μικρό διπλωμένο χαρτάκι πίσω από την sim έτσι ώστε όταν την κλειδώνεις με το μηχανισμό να "πιέζεται" λίγο περισσότερο - ξέρω τελείως μπακάλικο, αλλά ξέρεις πόσες περιπτώσεις "κινούμενης" μπαταρίας έχουν διορθωθεί σε κινητά αυτής της γενιάς...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...