leftermann Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 πω πω, εγώ έχω ένα τέτοιο στο πατάρι μου, και μου φαίνεται άσχημο και θέλω να το βγάλω.
Lucifer Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μαγαζί για πισίνες. Λάμπα για πισίνα. Φάση.
zoranb Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Στην ντουζιέρα κουρτίνα δε μπαίνει; άμα βάλω κουρτίνια κ από τη πλευρά εκείνηθα κολλάει πάνω μου όταν θα κάνω μπάνιο, άσε είναι πολύ μικρός ο χώρος Μαγαζί για πισίνες. Λάμπα για πισίνα. Φάση. πολύ καλή ιδέα, μόνο που μάλλον θα πρέπει να είναι χωνευτό ε; και δεν μπορώ να βάλω χωνευτό εκεί... μάλλον, δηλαδή μπαίνει αλλά είναι μεγάλο μερεμέτι κ δεν με παίρνει να χαλάω πλακάκια κλπ. καλή ιδέα όμως θα είναι εντυπωσιακό
De@th L0rd Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 άμα βάλω κουρτίνια κ από τη πλευρά εκείνηθα κολλάει πάνω μου όταν θα κάνω μπάνιο, άσε είναι πολύ μικρός ο χώρος πολύ καλή ιδέα, μόνο που μάλλον θα πρέπει να είναι χωνευτό ε; και δεν μπορώ να βάλω χωνευτό εκεί... μάλλον, δηλαδή μπαίνει αλλά είναι μεγάλο μερεμέτι κ δεν με παίρνει να χαλάω πλακάκια κλπ. καλή ιδέα όμως θα είναι εντυπωσιακό Μπορείς σε παρακαλώ αν σου είναι εύκολο να κάνεις ένα πρόχειρο σχέδιο στη ζωγραφική πως είναι η διάταξη του μπάνιου σου; Να φαίνονται που είναι τυχον κουρτίνες,μπανιέρα,νιπτήρας λεκάνη ΚΤΛ.
zoranb Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Τα κόκκινα είναι πιθανές θέσεις για κουρτίνα (ή ακόμα και roller) ενώ το πράσινο είναι η θέση του φωτισμού
dermitzos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Τα κόκκινα είναι πιθανές θέσεις για κουρτίνα (ή ακόμα και roller) ενώ το πράσινο είναι η θέση του φωτισμού Και η ντουζιέρα που είναι;
leftermann Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 δίπλα στο υδρομασάζ, απέναντι από τη σάουνα μάλλον όλο το wc γίνεται ντουζιέρα.
dermitzos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Ναι, αλλά κάπου θα έχει το τηλέφωνο ή όπως αλλιώς λέγεται.
zoranb Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 είναι δεξιά δίπλα στο παράθυρο (το άνοιγμα πλάι στη λεκάνη)
De@th L0rd Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση. Αν θες να γίνει ασφαλές κ όπως πρέπει να πέσουν μερεμέτια. Η αναμονή για το φωτιστικό θα έπρεπε να ήταν στη μεριά της λεκάνης ή δίπλα ακριβώς στην πόρτα. Εκεί ότι κ να κάνεις, πρέπει να γίνει από επαγγελματία η δουλειά για να κάνει σωστά τη στεγανοποίηση.Δε τα γλυτώνεις τα μερεμέτια. Αλλιώς η εύκολη και φθηνή λύση προτάθηκε παραπάνω. Βάζεις χελώνα εξωτερικού χώρου,περνάς όλο το ρακόρ στην τρύπα της χελώνας (αυτό που περιέχει τα καλώδια), και έπειτα βάζεις σιλικόνη στο κενό τρύπας-ρακόρ. Υπάρχουν πιο "καλαίσθητες" χελώνες σε λευκό χρώμα αλλά περι ορέξεως.... http://antoniou24.skroutzstore.gr/p.Fotistiko-kipou-se-schima-chelonas-Lena-Oval-60Watt-portable-outdoor-light.211266.html Φρόντισε να βρείς καμια λάμπα οικονομική μικρού μεγέθους και μεγάλη σε watt (13-15w) σε ψυχρό λευκό, γιατί αν βάλεις πυρακτώσεως το φώς θα είναι απαίσιο σε λευκό μπάνιο, και ειδικά με χελώνα.
cb_papi Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Πάντως μη βάλεις με τίποτα σποτάκι (αλογόνου). Μου έχει τύχει να σπάσει και τα καυτά γυαλιά τρύπησαν χαλί σε απόσταση 5 μέτρων. Φαντάσου τι θα γίνει στο σώμα σου . Ειδικά με την υγρασία έχουν μεγάλο πρόβλημα. Και εγώ χελώνα θα έλεγα.
zoranb Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση. Αν θες να γίνει ασφαλές κ όπως πρέπει να πέσουν μερεμέτια. Η αναμονή για το φωτιστικό θα έπρεπε να ήταν στη μεριά της λεκάνης ή δίπλα ακριβώς στην πόρτα. Εκεί ότι κ να κάνεις, πρέπει να γίνει από επαγγελματία η δουλειά για να κάνει σωστά τη στεγανοποίηση.Δε τα γλυτώνεις τα μερεμέτια. Αλλιώς η εύκολη και φθηνή λύση προτάθηκε παραπάνω. Βάζεις χελώνα εξωτερικού χώρου,περνάς όλο το ρακόρ στην τρύπα της χελώνας (αυτό που περιέχει τα καλώδια), και έπειτα βάζεις σιλικόνη στο κενό τρύπας-ρακόρ. Υπάρχουν πιο "καλαίσθητες" χελώνες σε λευκό χρώμα αλλά περι ορέξεως.... http://antoniou24.skroutzstore.gr/p.Fotistiko-kipou-se-schima-chelonas-Lena-Oval-60Watt-portable-outdoor-light.211266.html Φρόντισε να βρείς καμια λάμπα οικονομική μικρού μεγέθους και μεγάλη σε watt (13-15w) σε ψυχρό λευκό, γιατί αν βάλεις πυρακτώσεως το φώς θα είναι απαίσιο σε λευκό μπάνιο, και ειδικά με χελώνα. Πολύ σωστός, thanx, μάλλον για χελώνα θα πάω αλλά πρέπει να βρώ μια εντυπωσιακή κ minimal, αλλά πού; όλοι έχουν τις κλασσικές μου φαίνεται Επίσης ένα άλλο θέμα που πρέπει να λύσω είναι αυτό του καθρέφτη που θα μπεί μπροστά από τα καλώδια. Το πάνω μέρος του καθρέπτη θα είναι καμιά 30πόντους πιό πάνω από εκεί που φαίνεται τώρα η λάμπα, αλλά τί θα κάνω με τα καλώδια που θα πρέπει να περάσουν πίσω από το καθρέπτη ο οποίος θέλω να γίνει και κολλητός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.