Προς το περιεχόμενο

φωτισμός στο μπάνιο

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν ειδικές λάμπες ή έπιπλα για φως στο μπάνιο, που να κάνουν αεροστεγή σφράγιση ώστε να μην επηρεάζονται τα φώτα από τους υδρατμούς που αναπτύσσονται. Παρακάτω παραθέτω μια φωτό από το πώς είναι αυτή τη στιγμή ο φωτισμός στο μπάνιο μου ώστε να καταλάβετε μπας κ μπορέσει κανείς να μου προτείνει κάτι.

glombos.jpg

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγώ σου προτείνω ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΜΠΑΝΙΟΥ.

Τι είναι αυτό ρε συ Ζόραν, θα ψηθείς καμιά μέρα την ώρα που λούζεις τα τέτοια σου.

εντάξει, υπερβολές. Να ψηθείς δεν νομίζω. Κάνα βραχυκύκλωμα όμως.

Δημοσ.

από λάμπες που βραχυκυκλώνουν γίνονται κι όχι από ανάγκη για να πάρουν φάρμακα στην άρρωστη και παρατημένη μάνα τους...

εντιτ: ήμουν έτοιμος να διαγράψω την κρυάδα, αλλά είδα το +1 και απογοητεύτηκα από το χιούμορ των συνανθρώπων μου, με το συμπάθιο...

Δημοσ.

βρε παιδιά, φυσικά και δεν θα το αφήσω έτσι, έλεος, τί με περάστε; τα χαλασμένα τα έχω κόψει καιρό τώρα... λοιπόν αυτό που θέλω είναι να μου πεί κάποιος εάν ξέρει κάποιο κατάλληλο φωτιστικό μπάνιου που να είναι ασφαλές για τέτοια χρήση, να είναι ιδιαίτερα αεροστεγές ώστε να μην περνά υγρασία κλπ. είναι μικρό το μπάνιο μου και θα γίνεται χαμάμ οπότε γιαυτό θέλω κ κάτι καλό! thats all! :D

Δημοσ.

από λάμπες που βραχυκυκλώνουν γίνονται κι όχι από ανάγκη για να πάρουν φάρμακα στην άρρωστη και παρατημένη μάνα τους...

εντιτ: ήμουν έτοιμος να διαγράψω την κρυάδα, αλλά είδα το +1 και απογοητεύτηκα από το χιούμορ των συνανθρώπων μου, με το συμπάθιο...

Το πρώτο +1 ήταν από μένα. :rolleyes:

Zoran, λόγω της μεγάλης ποικιλίας σε φωτιστικά μπάνιου, και να σου πούμε, το πιθανότερο είναι να μην το βρεις.

Μπορείς να πας σε κανένα μαγαζί να ρωτήσεις. :-)

Δημοσ.

οκ καταλαβαίνω αλλά το να μου πείτε εάν ξέρετε δεν είναι πως θα πάω να πάρω το ίδιο γιατί ακόμα και εάν δεν το βρώ θα διαμορφώσω μια σφαιρική εικόνα για το τί μπορώ να βρώ,τί υπάρχει ξενικώς άρα και τί να ψάχνω! ε; τί λες;

Δημοσ.

επίσης, αν σκέφτεσαι να βάλεις έπιπλο, καθρέφτη κλπ, μπορείς να διαλέξεις φωτισττικά "εντοιχισμένα" στο έπιπλο.

Δημοσ.

αχ ευχαριστώ βρε παιδιά, τουλάχιστον έτσι έχω ένα starting point, αλλά το μειονέκτημα είναι πως επειδή η ντουζιέρα είναι ακάλυπτη και υπάρχει φόβος να πέφτει πάνω νερό, πως μπορώ να το αποφύγω αυτό; γιαυτό ψάχνω για αεροστεγώς (ή υδατοστεγώς) κλεισμένο φως, σκεφτείτε πως όλο το μπάνιο είναι κ ντουζιέρα

Δημοσ.

Παρε ενα εξωτερικου χωρου, αυτα που ειναι σαν μισος κυλινδος. Θα δειχνει και industrial look , ειναι και αεροστεγες οποτε σε καλυπτει. Παρε και εναν λαμπτηρα οικονομιας ωστε να μην αναπτυσει θερμοκρασιες και θα λουζεσαι με ασφαλεια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...