zoranb Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Υπάρχουν ειδικές λάμπες ή έπιπλα για φως στο μπάνιο, που να κάνουν αεροστεγή σφράγιση ώστε να μην επηρεάζονται τα φώτα από τους υδρατμούς που αναπτύσσονται. Παρακάτω παραθέτω μια φωτό από το πώς είναι αυτή τη στιγμή ο φωτισμός στο μπάνιο μου ώστε να καταλάβετε μπας κ μπορέσει κανείς να μου προτείνει κάτι.
leftermann Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 εγώ σου προτείνω ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΜΠΑΝΙΟΥ. Τι είναι αυτό ρε συ Ζόραν, θα ψηθείς καμιά μέρα την ώρα που λούζεις τα τέτοια σου. εντάξει, υπερβολές. Να ψηθείς δεν νομίζω. Κάνα βραχυκύκλωμα όμως.
dermitzos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Έτσι όπως είναι μπορεί να σπάσει η λάμπα αν πεταχτεί νερό στην λάμπα και να σε κάνει πουτ@ν@
insomniaK Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 από λάμπες που βραχυκυκλώνουν γίνονται κι όχι από ανάγκη για να πάρουν φάρμακα στην άρρωστη και παρατημένη μάνα τους... εντιτ: ήμουν έτοιμος να διαγράψω την κρυάδα, αλλά είδα το +1 και απογοητεύτηκα από το χιούμορ των συνανθρώπων μου, με το συμπάθιο...
leftermann Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 πάρε και από μένα +άλλοένα. Μην πέσεις στα ναρκωτικά όμως ε.
ClouD Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 +1 και απο εμένα. κάποια "ναρκωτικά" έχουν ενδιαφέρον.
zoranb Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 βρε παιδιά, φυσικά και δεν θα το αφήσω έτσι, έλεος, τί με περάστε; τα χαλασμένα τα έχω κόψει καιρό τώρα... λοιπόν αυτό που θέλω είναι να μου πεί κάποιος εάν ξέρει κάποιο κατάλληλο φωτιστικό μπάνιου που να είναι ασφαλές για τέτοια χρήση, να είναι ιδιαίτερα αεροστεγές ώστε να μην περνά υγρασία κλπ. είναι μικρό το μπάνιο μου και θα γίνεται χαμάμ οπότε γιαυτό θέλω κ κάτι καλό! thats all!
dermitzos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 από λάμπες που βραχυκυκλώνουν γίνονται κι όχι από ανάγκη για να πάρουν φάρμακα στην άρρωστη και παρατημένη μάνα τους... εντιτ: ήμουν έτοιμος να διαγράψω την κρυάδα, αλλά είδα το +1 και απογοητεύτηκα από το χιούμορ των συνανθρώπων μου, με το συμπάθιο... Το πρώτο +1 ήταν από μένα. Zoran, λόγω της μεγάλης ποικιλίας σε φωτιστικά μπάνιου, και να σου πούμε, το πιθανότερο είναι να μην το βρεις. Μπορείς να πας σε κανένα μαγαζί να ρωτήσεις.
zoranb Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 οκ καταλαβαίνω αλλά το να μου πείτε εάν ξέρετε δεν είναι πως θα πάω να πάρω το ίδιο γιατί ακόμα και εάν δεν το βρώ θα διαμορφώσω μια σφαιρική εικόνα για το τί μπορώ να βρώ,τί υπάρχει ξενικώς άρα και τί να ψάχνω! ε; τί λες;
leftermann Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 τα φωτιστικά μπάνιου δεν είναι απαραίτητο να είναι απόλυτα αεροστεγή. Απλά καλύπτεται ο λαμπτήρας και τα μέρη που έχουν ρεύμα. κλικ κλικ κλικλακ
insomniaK Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 επίσης, αν σκέφτεσαι να βάλεις έπιπλο, καθρέφτη κλπ, μπορείς να διαλέξεις φωτισττικά "εντοιχισμένα" στο έπιπλο.
katerina_a_86 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Σε μένα έτυχε να πεταχτεί νερό και να κάνει μπαμ η λάμπα.
zoranb Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 αχ ευχαριστώ βρε παιδιά, τουλάχιστον έτσι έχω ένα starting point, αλλά το μειονέκτημα είναι πως επειδή η ντουζιέρα είναι ακάλυπτη και υπάρχει φόβος να πέφτει πάνω νερό, πως μπορώ να το αποφύγω αυτό; γιαυτό ψάχνω για αεροστεγώς (ή υδατοστεγώς) κλεισμένο φως, σκεφτείτε πως όλο το μπάνιο είναι κ ντουζιέρα
lary7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Παρε ενα εξωτερικου χωρου, αυτα που ειναι σαν μισος κυλινδος. Θα δειχνει και industrial look , ειναι και αεροστεγες οποτε σε καλυπτει. Παρε και εναν λαμπτηρα οικονομιας ωστε να μην αναπτυσει θερμοκρασιες και θα λουζεσαι με ασφαλεια...
pournaras Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Βαλε κλασικη χελωνα εξωτερικου χωρου τοτε να εχεις το κεφαλι σου ησυχο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.