xxmixosxx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 θα ηθελα τη βοηθεια σας σε ενα θεμα που με απασχολη...Υπαρχη κατι σαν θηκη που μετατρεπει το ipod σε iphone αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι καλο αυτο.Επισης δεν ξερω αν υπαρχει για το ipod 4gen οποτε θα μπρουσε κανεις να μου πει αν ειναι καλο αφτο το προιν και απο που θα μπορουσα να το αγορασω εφχαριστο εκ τον προτερον Μιχαλης και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
oldnew Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Το έχω δει σε site. Δεν αξίζει αμα θές τη γνώμη μου. 99% δουλεύει στη συσκευή σου. Κάθε φορά πατάς και ένα κουμπί απο τη θήκη για να πάρεις τηλέφωνο.. Καλύτερα πουλά το και πάρε ένα iPhone αμα θές iPhone.
therock Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Εξυπνο ειναι. Ενα σωρο ατομα αναρωτιωνταν πως θα μπορουσε να γινει αυτη η μετατροπη και επιτελους καποιος βρηκε λυση. http://www.ipodtouch4.org/convert-ipod-touch-4-to-iphone-using-converter-kit.html Ξερετε εχει και μοντεμ για να μπαινεις και 3g internet Που ειναι και το μονο σπουδαιο ή ειναι απλως για κλησεις?
kotlid Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Αν και δεν ειμαι 100% σιγουρος νομιζω ειναι μονο για κλησεις
xxmixosxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 απο οτι ξερω ειναι και για μηνηματα αλλα ολο και καποια προβληματα θα εχει λογικα αν το εχει παρει κανεις ας πει τη γνομη του για να μην το αγορασο τσαμπα.....το iphone 4 πολλα λεφτα δεν νομιζω να αξιζει οποτε λεω να δοκιμασω κατι σε android
oldnew Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Ενοειται ότι ειναι και για μυνηματα. Απλά ειναι τα πράγματα , πρόκειται για ένα κινητο πάνω στη θήκη. Με τη δική του μπαταρία , 99% χωρίς Ίντερνετ. Απλά εχει και μια εφαρμογή μέσα απο την οποία μιλάς απ' το iPod, αφού πατησεις το κουμπί που ενεργοποιεί το κινητο βεβαια.. Όπως είπα για εμένα δεν αξίζει.
alphas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μην ασχολείσαι με τέτοιες βλακιες. Πάρε ZTE Blade και δεν θα το μετανιώσεις ;-)
xxmixosxx Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 λεω να το δοκιμασω αυτο το κινητο ειναι καλο?
alphas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Κοστίζει μόνο 160€ και δεν του λείπει τιποτα(φλας δεν έχει).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.