fonzi Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 μεταξύ των philco - atlantic θερμοπομπών 2000w υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά για να προτιμήσω κάποιον; (είδα μόνο ότι ο philco εχει και χρονοδιακόπτη) Αναφέρομαι σε made in france atlantic
roulitsas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 @liakjim Τώρα δεσαμε. Δεν περίμενα τέτοια απάντηση ή για να το πώ καλύτερα, ήλπιζα οτι δεν θα είχα τέτοιου είδους απάντηση. Κατ' αρχήν δεν ξερω αν εχω δικαίωμα επιστροφής του προίοντος απο την στιγμή που εχει πετάξει ^]$?^?^}^$?!?! η γυναίκα μου την συσκευασία... Θα πάω και θα ρωτήσω να δώ. Έτυχε και επισκέφτηκα σήμερα το μεγάλο κατάστημα με είδη σπιτιού στην οδό Πειραίως. Είχε πάνελ με υπέρυθρες της ελληνικής Crystal Audio. Οφείλω να ομολογήσω οτι όταν καθόσουν μπροστά ένιωθες την ζέστη. Από πίσω σου βέβαια ηταν κρύο. Κυριολεκτικά σαν να κάνεις ηλιοθεραπεία....!!! Μπροστά να καίς και πίσω τπτ... Στα €200 τα είχα αλλά δεν θα τα έδινα. Μετανιώνω που δεν κράτησα τα €85 σαν δόση για ενα a/c inverter. Το δωμάτιο για το οποίο πηρα το πάνελ ειναι το μόνο στο σπίτι που δεν έχει. Τέσπα. Ειλικρινά πάντως, τα πάνελ σαν το δικό μου, "έφευγαν" και από αυτό το κατάστημα, εν ριπή οφθαλμού... Τι να πεις στον κόσμο και σιγά μην σε πιστέψουν. Πληροφοριακά, το έβαλα στο δωμάτιο που κλείνει (ακόμα) η πόρτα και θα το αφήσω εκει αναμένο για 48 ώρες να δω διαφορά θερμοκρασίας με τα υπόλοιπα. Μέχρι στιγμής πάντως, ούτε εναν βαθμό παρακάτω. Θα σας μεταφέρω αποτελέσματα. Σας ευχαριστώ!
pascalia Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Το panel δεν φταίει σε τίποτα. Δίνει ακριβώς αυτά που πρέπει να δώσει για αυτά τα watt. Πολύς κόσμος τα παίρνει γιατί νομίζει οτι κάνουν οικονομία λόγο χαμηλών watt. Σφάλλεστε οικτρά. Σε ένα κρύο δωμάτιο με ανοιχτή την πόρτα αυτό δεν κάνει τίποτα. Γιατί η ενέργεια που παράγει είναι μηδαμινή. Το να κάτσεις να το δοκιμάσεις σε 24 ώρες λειτουργίας τι νόημα έχει; Δεν σε βολεύει έτσι. Συμπληρωματικό panel είναι αυτό σε ένα ήδη ζεστό σπίτι. Βρες την απόδειξη και προσπάθησε να το πας πίσω. Αλλιώς ξέχασέ το. Και δεν φταίει το κατάστημα, όλα τα καταστήματα ηλεκτρονικών τα πουλάνε αυτά τα 400άρια της CA. Κάτι σε 1000άρι θες εσύ. Μην πω 1500. http://www.kotsovolo...?catid=10108505 http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10108276 φαίνονται καλά εργαλεία και τα 2. Εγώ έχω μια σόμπα 500watt με θερμοστάτη στο υπνοδωμάτιο, και δεν μπορώ να πω οτι με ζεσταίνει. Αλλά σίγουρα σπάει την υγρασία λίγο. Έτσι νομίζω τουλάχιστον
liakjim Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Ειλικρινα ευχομαι να σου δουλεψει. Αλλα δεν νομιζω. Οπως λες καλυτερα ενα κλιματιστικο. Στην χειροτερη θα μπορουσες να παρεις κατι τετοιο : http://www.skroutz.g...i-KH771225.html , ή ενα τετοιο http://www.skroutz.gr/s/8761/Delonghi-HS20F.html που σιγουρα θα το ζεσταινε.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Τώρα αρχίζει να γίνεται ξεκάθαρο ότι οι θερμικές απαιτήσεις ενός χώρου δεν είναι συνάρτηση μονο των ττραγωνικών όπως προσπαθούν να πείσουν τα ενημερωτικά έντυπα και οι πινακίδες των πολυκατατημάτων. Εδώ έρχεται η σημασία της μελέτης θερμικών απωλειών. Αυτή θα δείξει ακριβως τα watt που χρειάζεται ένας χώρος. Μην πειραματίζεστε με λύσεις που αποδεδειγμενα δεν αποδίδουν. Η θέρμανση αποκλειστικα΄με ακτινοβολία χρησιμοποιείται μονο σε εξωτερικούς χώρους (καφετέριες κ.α.) συμβουλή απο μηχανολόγο + επωνυμο προιόν. Αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας. 1
liakjim Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Το κακο βεβαια εχει ηδη γινει. Πολλοι/ες εξαπατηθηκαν κ κατεληξαν με ενα προιον , το οποιο το πληρωσαν κ δεν αποδιδει οπως νομιζαν. Αναρωτιεμαι ποσες μηνυσεις θα πεσουν.
roulitsas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Να κάνω ένα status Update: 1ον) Θερμοκρασία δωματίου 18.5 από 18 χθές, μετά από 24+ ώρες λειτουργίας. 2ον) Το πολυκατάστημα κακήν κακώς και με αρκετά σχόλια που έγραψα αλλά πάτησα το backspace και έσβησα, παρέλαβε ΧΩΡΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ το κεραμικό πάνελ. 3ον) Μου έδωσαν ένα Ισπανικό ίδιας τεχνολογίας με 15€+ για να δοκιμάσω γιατί ΚΑΝΕΙΣ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ θερμοπάνελ κύριε!!!!!!! Εμ βέβαια..τέτοιοι γκάο που είμαστε σαν αγοραστές, πάμε γουρούνι στο σακί! 4ον) Αν δεν μου κάνει ΚΑΙ αυτό (γιατί μάλλον εγώ φταίω) να το πάω ΚΑΙ αυτό πίσω και να μου δώσουν Πιστωτικό γιατί ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, "ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΕ"..... 5ον) Επειδή δεν υπάρχει κάτι ανάλογο στο συγκεκριμένο πολυκατάστημα-αλυσίδα-έχω_μπάρμπα_στο_εξωτερικό,έλα_αλέκο,δεν_κάνουμε_εμείς_κουμάντο_αλλά_οι_αγγλοι μαγαζί, παρά μόνο θερμάστρες αλογόνου, kerosun, καλοριφέρ λαδιού, και φυσικά αερόθερμα δαπέδου (ούτε λόγος για άλλα convectors!), σκέφτομαι να μετατρέψω το πιστωτικό σε προκαταβολή για ένα a/c και να τελειώνω. 6ον) Με τοποθέτηση σε καρφιά, με απόσταση 3cm όπως λέει το "μάνιουαλ" απο τον τοίχο και τουλάχιστον 20cm από το έδαφος, το έχω βάλει εδώ και 2 ώρες και ακόμα ούτε μια αλλαγή. Ούτε καν ένα "κλικ". Με κλειστά μάτια και σε απόσταση που τα @@ ναι ακουμπούν σχεδόν επάνω του, ΝΑΙ...ζεσταίνει....!!! Να δώσω συγχαρητήρια στην πωλήτρια που ενώ πήγαινα με πολύ θυμό να ξεσπάσω, κατάφερε και με έκανε να πάρω άλλο ιδίου τύπου και να καταναλώσω σίγουρα ΚΑΙ αύριο βενζίνη για να το επιστρέψω. Η αλήθεια είναι ότι ήταν εξυπηρετικότατη και μου εκμυστηρεύτηκε μάλιστα οτι ένας κύριος λιιιιγο πριν κλείσουμε το Σάββατο, ήρθε πήρε ένα για δοκιμή και ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ήρθε και πήρε άλλα πέντε(5!) γιατί ήταν πληηηηηηηρως ικανοποιημένος και ήθελε να βάλει σε ΟΛΟ το σπίτι. ΚΑΙ Κυριακή ανοιχτά λοιπόν.... Δεν παραπονιέμαι, μέχρι στιγμής έχει περάσει το δικό μου και ΔΕΝ θα τους τα χαρίσω γιατί είναι δύσκολες εποχές. Σας ευχαριστώ για τις έως τώρα συμβουλές σας, και υπόσχομαι να επιστρέψω αύριο με τα νεότερα. Cheers Roulitsas Ξέχασα να προσθέσω ότι σήμερα ένας συνάδελφος μου είπε οτι αγόρασε πέρυσι στα €50 από τα Carrefour δοκιμαστικά ένα θερμοπομπό για το δωμάτιο του γιού του (8τ.μ.) και το δωμάτιο στα 1000W σε 10' γίνεται φούρνος. Δεν είναι κεραμικό σαν το δικό μου, αλλά απο αυτά που στο πίσω μέρος έχουν αυτά τα extra 3cm που μέσα περιέχουν την αντίσταση θέρμανσης. Μπροστά είναι λέει μαύρο λάκα, και δεν έχει καμία θερμότητα. Είναι αυτό και φέτος δεν υπάρχει λέει στην Ελλάδα ούτε ένα για δείγμα....
pascalia Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Αφού πήρες πιστωτικό μην μιλάς καθόλου. Πάρε κάτι στα 1000-1500watt γιατι απ ότι κατάλαβα κόβεις καρφιά, και τελείωσες. Το λάθος δεν είναι δικό τους. Σου δώσανε ακριβώς αυτό που ζήτησες. Οτιδήποτε άλλο σε αυτά τα WATT θα βγάλει ίδια ζέστη.
filipN Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 1. Είναι αδύνατον να εξαπατηθούν δεκάδες χιλιάδες άτομα... 2. Το κεραμικό πάνελ δεν θερμαίνει αποκλειστικά με ακτινοβολία, έλεος! Τα κεραμικά πάνελ Convector, θερμαίνουν το χώρο κατά 90% με το ρεύμα θερμού αέρα που δημιουργείται και 10% με ακτινοβολία. 3. Οι μηχανολόγοι, όταν κάνουν μελέτη παίρνουν, και δικαίως, εκατοντάδες ευρώ.Τους φωνάζεις για ένα ιδιόκτητο οροφοδιαμέρισμα, ένα πολυώροφο κτήριο και όχι για ένα δωμάτιο… 4. Η θερμοκρασία της επιφανείας του κεραμικού πάνελ κυμαίνεται από 75-90 κελσίου. (περίπου 90 κελσίου αν η θερμοκρασία του δωματίου είναι γύρω στους 20) 5. Η Ελληνική κατασκευάστρια εταιρεία που κατασκευάζει (και) κεραμικά πάνελ, το λέει ξεκάθαρα: Τα κεραμικά πάνελ Convector προσφέρουν χαμηλή κατανάλωση και αποδοτική συμπληρωματική θέρμανση, σε προσιτή τιμή. http://www.crystalau...G_2012-2013.pdf Δεν ήξερες, δεν ρώταγες; Κατηγορώντας αναίτια, δεν λέω σκόπιμα, ελληνικές εταιρίες με διεθνώς βραβευμένα προϊόντα, μήπως πριονίζουμε το κλαδί που καθόμαστε; 6. Glass Panel Heater with LCD Display, υπάρχουν εκατοντάδες σε καταστήματα, τα είδα σε δύο. Τα περισσότερα από αυτά, αν όχι όλα, είναι ελληνικής εταιρίας. http://www.gruppe.gr...l-elements.html Δεν χρειάζεται να ψάξεις στον Αλήμπαμπα με τους 40 κλέφτες… http://www.gruppe.gr...maUSH14L_l.jpg� Δεν ξέρω αν είναι καλό μέτριο ή κακό, δεν το προτείνω ούτε το απορρίπτω γιατί απλά δεν το έχω δοκιμάσει. Ξέρω όμως πως… όταν αγοράζουμε τα καλά Ελληνικά προϊόντα και δεν τα κατηγορούμε αναίτια, εμποδίζουμε την ανεργία να χτυπήσει την πόρτα του δικού μου ή του δικού σας σπιτιού. 7. Όποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει κλιματιστικό γιά θέρμανση, θα πληρώσει δύο και τρείς φορές λιγότερα χρήματα, αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. - Αν δεν με εξαπατούν τα μάτια μου, το θερμόμετρο στο μικρό υπνοδωμάτιο μου (8,25τμ.), που ζεσταίνεται με πάνελ-convector των 54 ευρώ και 425 watt, δείχνει σταθερά 20-21 κελσίου. Βεβαίως από προχτές, ανάβει από 12:00 έως 18:00 και 22:00 έως 06:00 της επομένης, δηλ 14 ώρες. Αν χρειαστεί θα καίει και 24/7. Πρόσθετα, πριν πιάσουν τα κρύα, έβαλα σε όλες τις πόρτες και παράθυρα, ''αεροστόπ''. Λίγα ευρώ στοιχίζουν, και τα μόνα ''ρεύματα αέρος που υπάρχουν στο σπίτι είναι του ''κεραμικού πάνελ Convector''. (εξωτερική θερμοκρασία στην περιοχή μου, σήμερα, 9-13 κελσίου)
roulitsas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 @pascalia Είναι δικαίωμα του κάθε Ευρωπαίου και όχι μόνο πολίτη να μπορεί να επιστρέψει ένα προϊόν όχι μόνο στην περίπτωση που είναι ελαττωματικό αλλά και στην περίπτωση που δεν το καλύπτει σύμφωνα με τις προδιαγραφές που αναγράφονται στην συσκευασία του. Τουλάχιστον σε αυτό έχουμε αρχίσει και ξυπνάμε ελαφρώς και στην Ελλάδα. @filipN Το να υποστηρίζουμε τις ελληνικές κατασκευάστριες εταιρίες, αν μη τι άλλο είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε για την πατρίδα μας και τους συμπατριώτες μας για τους λόγους που ακριβώς αναφέρεις και πολλούς περισσότερους ακόμα. Δεν κατηγόρησα την Crystal Audio γιατί πολύ απλά, δεν πήρα Crystal Audio. Πήρα Izzy, και όπως είπε η πωλήτρια είναι Ελληνικής Κατασκευής. Τι κρίμα που δεν έψαξα νωρίτερα να δω το "Made in" και βασίστηκα στα λόγια της. Η Crystal Audio είναι απο τις εταιρίες που θαυμάζω και ούκ ολίγες φορές έχω εμπιστευτεί προϊόντα της και έχω μείνει ΥΠΕΡ ευχαριστημένος. Ας μην το γυρίζουμε όμως το θέμα σε πατριδο-λαγνεία κ.α. σχετικά γιατί ο καθένας μας εκφράζει την συμπαράσταση του στην χώρα μας, με τον δικό του τρόπο και τα δικά του πιστεύω. Στο 5. που λες λοιπόν, να σας πληροφορήσω ότι ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ η τρίτη πωλήτρια μου το ανέφερε ακριβώς όπως το λές. Συμπληρωματική θέρμανση ΟΧΙ αυτόνομη. Τότε γιατί οι άλλες δύο κοπέλες δεν με ενημέρωσαν; Νομίζετε ότι όλοι καθόνται όπως εμείς και αναλύουν, προτείνουν, συμβουλεύουν, συμβουλεύονται απο το Insomnia και άλλα forums πριν πάνε να κάνουν οποιαδήποτε αγορά; Είπαμε.... δεν είναι ΟΛΑ επιστήμη. Αλλά εν πάση για να τα γράφεις όλα αυτά, κάτι παραπάνω θα ξέρεις... δεν μπορεί. Κάπου θα έχει καεί και εσένα η γούνα σου. Τέλος να επισημάνω οτι δεν ανέφερα ποτέ όπως γράφεις στο 2 ότι τα κεραμικά πάνελ εκπέμπουν ακτινοβολία. Με αυτό τον τρόπο λειτουργούν τα infrared και όχι τα απλά όπως το δικό μου. Μην παρεξηγηθώ, δεν ανοίγω αντιπαράθεση, και πιστέψτε με κανένας δεν θέλει να κάθετε να διαβάζει με τις ώρες τόσες σελίδες για να καταλήγει τελικά στο ότ δύο ή και περισσότεροι νοματέοι τσακώνονται χωρίς τελικά να καταλήξουν κάπου! Τελικά... σήμερα επέστρεψα και το 2ο κεραμικό πάνελ που μου έδωσε η χθεσινή (2η) πωλήτρια. Ακριβώς ίδια συμπεριφορά με το άλλο. Να προσθέσω αν δεν το έχω κάνει ήδη, ότι το δωμάτιο είναι πλήρως μονωμένο και από θέμα παραθύρου με γερμανικά κουφώματα PVC και διπλά τζάμια και πόρτα κατάλληλη για εσωτερικό χώρο ηχο-θερμομονωτική. Ο δε ένας τοίχος είναι ξύλινος λόγο ντουλάπας, ο δε εξωτερικός είναι Alfablock και σοβατισμένος μέσα έξω. Η τρίτη πωλήτρια σήμερα, με έπεισε αντί να αγοράσω inverted a/c και να δώσω minimum €350 για κάτι σχετικά καλό, να πάρω εναν θερμοπομπό που όπως μου είπε κάνει θραύση... Είναι της Rohnson στα 1500W και μου έβαλε να δω ένα στην πράξη. Το αποτέλεσμα εκπληκτικό. Σε απόσταση 1m+ ένιωθες τα ζεστά κύματα του αέρα να κυκλοφορούν και μάλιστα πολύ έντονα και όλα αυτά σε λιγότερο από 2 λεπτά! Κυριολεκτικά μέρα με την νύχτα και ναι δεν γίνεται άμεση σύγκριση καθως είναι διαφορετικά προϊόντα αλλά στο κάτω κάτω ρε παιδιά, απο την πρώτη μέρα είχα ζητήσει κάτι να θερμάνω ενα δωμάτιο και είχα πει στην πωλήτρια ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο για θέρμανση εκεί μέσα. Γιατί να μην μου το δώσει η πρώτη και να πρέπει να γίνομαι ρεζίλι 3 μέρες τώρα με το να κουβαλάω τα πράγματα πέρα δώθε; Είχα πάει για να πάρω σώμα λαδιού και όχι πάνελ. Εκείνη με είχε πήσει να το αγοράσω στο κάτω κάτω. Τελικά έδωσα ακόμα €20 (έχουμε φτάσει τα €120 συνολικά) και θα το παραλάβω Παρασκευή απόγευμα. Όταν έχω νεότερα, επιστρέφω. Ξαναλέω, δεν θέλω να έχω αντιπαράθεση με κανέναν. Έχω τα αυτιά μου και τα μάτια μου ανοιχτά και ακούω όλες τις απόψεις και απαντάω ΠΑΝΤΑ καλοπροαίρετα! Φιλικά Roulitsas Υ.Γ.: Πρέπει να είναι αυτός ή ο R-062.
liakjim Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Πολλα λεφτα ρε συ http://www.skroutz.gr/s/8760/Delonghi-HS20-2.html Η αληθεια ειναι πως φαινεται πιο ποιοτικος αλλα κ παλι...
achisael Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Καπου παραπανω διαβασα μονο επωνυμο θερμοπομπο. clatronic, davoline, united θεωρουνται επωνυμοι? ειναι για δωματιακι 15τμ το πολυ μην πω 13τμ. ειδικα ο clatronic με ενδιαφερει εχει και ανεμιστηρα που αν θες τον αναβεις για να "εξαναγκαζει" την θερμοτητα να κινειται ποιο γρηγορα. ετσι νομιζω τουλαχιστον και οχι οτι χρησιμευει για απλος ανεμιστηρας κρυου αερα. σωστα? το μοντελο ειναι αυτο CLATRONIC KH 3433 και μετα αυτα τα 2 .. Davoline N 19 , N12 TURBO Ολα με ανεμιστηρα .αυτος ειναι σιγουρα για να διανεμει τον αερα στον χωρο ποιο γρηγορα.. και ενα χωρις ανεμιστηρα τον United UHC-820 Ποιο απο τα 4 θα προτεινατε? Λογω τιμης θα προτιμουσα γνωμες για τον clatronic και τον united
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Πρός filipN Το πεδίο δραστηριότητας του μηχανολόγου πώς το προσδιορίσατε; Σας λέω λοιπόν ότι και για ένα δώματιο χρείαζεται μελέτη. Οχι μονο εγώ αλλα και όποιον συνάδελφο μου μηχανολογο μηχανικο γνώρισα δεν πήρε εκατοντάδες ευρω.Πως το αναφέρατε αυτό; Γνωρίζετε; Αντιθέτως η αμοιβή του μηχανολόγου αποσβένεται όχι μόνο απο την "ασπίδα' σε λάθος επιλογές αλλα και απο την οικονομία χρόνου που κερδίζει ο καταναλωτης. Οπως παραπάνω. Ολα αυτα τα πήγαινε-έλα στο κατάστημα απλά δε θα είχαν συμβεί.
roulitsas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Καλημέρα σας αγαπητοί! Πήγε χθές το απόγευμα και παρέλαβα τον θερμοπομπό της Rohnson! Κατ αρχήν να πω ότι έχει πολύ ποιοτική κατασκευή και κάνει καλή εντύπωση και με την εμφάνισή του. Τον αποσυσκεύασα, και τον έβαλα μπρός. Παιδιά; Άλλο πράγμα...!!! Απο χθές το απόγευμα έως και σήμερα, στο δωμάτιο των κοριτσιών μου, έχει φτάσει την θερμοκρασία στους 25C και μάλιστα στα 1000W!. Πολύ ικανοποιημένος, απλά να πώ για όποιον πιθανό αγοραστή θερμοπομπού, ότι στην αρχή και για καμιά - δυο ώρες αν όχι λίγο παραπάνω μυρίζει και πρέπει να βγεί εκτός σπιτιού (κατά την δική μου γνώμη) σε λειτουργία. Εγώ το έβγαλα στον διάδρομο της μονοκατοικίας και ξεμύρισε εύκολα. Τελικά νομίζω ότι άξιζε την ταλαιπωρία και το πέρα δώθε καθώς πλέον είμαι με ένα ικανοποιητικό προϊόν στα χέρια μου. Ο φίλος KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2 έχει τα δίκια του. Αν είχα πάρει γνώμη απο ειδικό, θα είχα απο την αρχή επιλέξει ένα προϊόν που θα με κάλυπτε. Σας ευχαριστώ όλους και εύχομαι να έχουμε έναν καλό χειμώνα και καλές γιορτές!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα