Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προς fonzi

Η υγρασία έχει δύο έννοιες. Τη σχετική και την απόλυτη. Η απόλυτη δείχνει την ποσότητα νερού υπό μορφή ατμών που υπάρχει στον αέρα. Για να έχουμε αφυγρανση πρέπει να χρησιμοποιήσουμε υγραντήρες, ειδικές συσκευές που αναιρούν υγρασία από ένα χώρο, με την ίδια αρχή λειτουργίας που το κάνουν τα κλιματιστικά το καλοκαίρι.

Η σχετική είναι η υγρασία που αισθανόμαστε. Τα επίπεδα της που αισθανόμαστε άνεση ,διαφοροποιούνται με τη θερμοκρασία.

Αυτό που συμβαίνει με τις συσκευές θέρμανσης είναι η μείωση της σχετικής υγρασίας. Αυτό το πραγματοποιούν τα αερόθερμα και τα κλιματιστικά on/off.

Κονβέκτορες τι ονομάζετε; Η λέξη σημαίνει θερμοπομπός. Οι καλοί θερμοπομποί έχουν «καλουμένη» την αντίσταση τους ώστε να μην πυρώνει και ξεραίνει υπερβολικά τον αέρα.

Από την εμπειρία μου σε νησιά και σε περιοχές με υψηλά επίπεδα σχετικής υγρασίας σας αναφέρω ότι με τους θερμοπομπούς θα έχετε πολύ καλό αποτέλεσμα.

Δεν ξέρω άν είναι καλό η αναφορά σε εταιρείες σε μια δημόσια συζήτηση. Εχετε email;

Μπορείς να στείλεις πμ

• Απαντ. 603
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Προς fonzi

Η υγρασία έχει δύο έννοιες. Τη σχετική και την απόλυτη. Η απόλυτη δείχνει την ποσότητα νερού υπό μορφή ατμών που υπάρχει στον αέρα. Για να έχουμε αφυγρανση πρέπει να χρησιμοποιήσουμε υγραντήρες, ειδικές συσκευές που αναιρούν υγρασία από ένα χώρο, με την ίδια αρχή λειτουργίας που το κάνουν τα κλιματιστικά το καλοκαίρι.

Η σχετική είναι η υγρασία που αισθανόμαστε. Τα επίπεδα της που αισθανόμαστε άνεση ,διαφοροποιούνται με τη θερμοκρασία.

Αυτό που συμβαίνει με τις συσκευές θέρμανσης είναι η μείωση της σχετικής υγρασίας. Αυτό το πραγματοποιούν τα αερόθερμα και τα κλιματιστικά on/off.

Κονβέκτορες τι ονομάζετε; Η λέξη σημαίνει θερμοπομπός. Οι καλοί θερμοπομποί έχουν «καλουμένη» την αντίσταση τους ώστε να μην πυρώνει και ξεραίνει υπερβολικά τον αέρα.

Από την εμπειρία μου σε νησιά και σε περιοχές με υψηλά επίπεδα σχετικής υγρασίας σας αναφέρω ότι με τους θερμοπομπούς θα έχετε πολύ καλό αποτέλεσμα.

Δεν ξέρω άν είναι καλό η αναφορά σε εταιρείες σε μια δημόσια συζήτηση. Εχετε email;

'Ολο το forum είναι γεμάτο με hardware πληροφορικής, ηλεκτρικές συσκευές και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Αν είναι να δίνουμε email κάθε φορά για 1 link να το καταργήσουμε to forum.

Σου ξαναείπα και παραπάνω και το βλέπεις και μόνος σου, ο κόσμος θέλει συνοπτικές θεωρίες και L I N K . ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ. Εσύ γράφεις κατεβατά χωρίς το αποτέλεσμα, το link. ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ "ΔΩΣΤΕ ΕΜΑΙΛ" ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ FORUM αλλά και τους υπόλοιπους επιλέγοντας που θα πάει το μήνυμά σου

Προτάσεις για αγορά κάνουμε, πες εσύ το μοντέλο (αυτό το 7σφγάγηστο μυστικό) και θα το βρούμε εμείς.

Δημοσ.

Μα γιατί επιμένετε να με διαβάζετε; Ειλικρινα εσείς προσβάλλετε τους υπόλοιπους που θέλουν να καταλαβουν, μιλώντας εκ μέρους τους. Σας παρακαλώ για άλλη μία φορα όταν βλέπετε το προφίλ μου να με προσπερνάτε. Δεν είδα και κανέναν άλλο να διαμαρτύρεται. Το άν προσβάλλω το forum θα το κρίνει ο διαχειριστής. Το λεω για άλλη μία φορα μή με διαβάζετε.

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα στο φόρουμ. :)

Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. Είμαι στην αναζήτηση ενός θερμοπομπού για παιδικό υπνοδωμάτιο. Έψαχνα για τον Kerosun Mica KPMC-20, αλλά υπάρχει παντού έλλειψη. Ωστόσο βρήκα σε ένα site τον παρακάτω που μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον. Γνωρίζει κανείς λεπτομέρειες ; Δεν λειτουργεί με την αντίσταση MICA, αλλά με μια (εαν κατάλαβα καλά δική τους πατέντα) που την ονομάζουν X-DUOS.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην ξηραίνει την ατμόσφαιρα, επειδή πρόκεται για μικρό παιδί.

Εδω οι τεχνικές λεπτομέρειες του

xi4eW.png

Δημοσ.

Γιατί δεν παίρνεις ADAX επιτοίχια να μην σου πιάνει και χώρο;

Επίσης πολλά τα 2000 WATT για παιδικό δωμάτιο. Εκτός αν μένεις σε βίλα

Ωραίο και αυτό που έδειξες.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι δεν μένω σε βίλα :)

Ενδιαφέρομαι να το έχω και στο σαλόνι γιαυτό και επιλέγω των 2000 WATT και να έχει ροδάκια. Εχει επιλογή έτσι και αλλιώς. Ο συγκεκριμένος μπαίνει και στον τοίχο εαν θέλει κάποιος.

Σαν εταιρεία η PHILCO γνωρίζεις εαν είναι αξιόπιστη ;

Δημοσ.

Δεν νομίζω αυτό το πράγμα που παρουσιάζεις παραπάνω να ζεσταίνει 45 τετραγωνικά που υπόσχεται με 2000 watt.

Δημοσ.

Παραπλανούν τον κόσμο. Θεωρούν ότι το σπίτι ανήκει στην Α κατηγορία του ΚΕΝΑΚ που απαιει 35w/τετραγωνικό μετρο...

Είναι φυσικής κυκλοφορίας;

Οι επίτοιχοι θερμοπομποί προσφέρουν πιο ομοιόμορφη θέρμανση του χώρου. Επίσης υπάρχουν εταιρείες που έχεις την επιλογή να το έχεις επίτοιχο και άν θές να το τοποθετείς σε ροδάκια.

Δημοσ.

Πάντως στην αγορά εμφανίζεται έλλειψη προιόντων θέρμανσης και ειδικότερα των θερμοπομπών αφού είναι ασύγκριτα καλύτεροι απο οποιοδήποτε άλλο τοπικό μέσο θέρμανσης που χρησιμοποιεί ηλεκτρική αντίσταση.

Φανταστείτε να προκύψει δυσλειτουργία και να ψαχνετε να βγάλετε άκρη με μία εταιρεία που δυσκολεύεται ακόμα και να προμηθέυση ένα προιόν.

Επώνυμα προιόντα απο εξειδικευμενες στο χώρο εταιρείες. Η πιο σύγουρη επένδυση.

Δημοσ.

αφού είναι ασύγκριτα καλύτεροι απο οποιοδήποτε άλλο τοπικό μέσο θέρμανσης που χρησιμοποιεί ηλεκτρική αντίσταση.

Που το βασιζεις αυτο? Ειδικα το "ασυγκριτα"...

Δημοσ.

Αυτά http://econo-heat.co...l-panel-heater/ αξίζουν τον κόπο; Λέμε να μπει σε υπνοδωμάτιο και να μένει σχεδόν πάντα ανοικτό για να "σπάζει" υγρασία και κρύο.

Το προϊόν που αναφέρεις με αυτή τη λογική σχεδιάστηκε.

Να δουλεύει 24/7.

Σε αυτή την περίπτωση, αν το τοποθετήσεις ακριβώς όπως συνιστά η εταιρία,

πρέπει να τα καταφέρνει να ζεστάνει ένα δωμάτιο μικρότερο από 12τμ και με μέτρια τουλάχιστον μόνωση.

(''ζέστη'' θα καταλάβεις μετά τη 2η-3η μέρα λειτουργίας)

Η υγρασία δεν επηρεάζεται από τέτοιου είδους θερμαντικά.

Έχει ένα σοβαρό μειονέκτημα.

Είναι υπερτιμημένο. Μια τιμή γύρω στα 55 - 65 ευρώ θα ήταν πιο λογική.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...