babletheone Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Γεια παιδιά καλή χρονιά.Λοιπόν ξέφαψα το dreamcast μου της sega όποιος ξέρει και ήθελα να το συνδέσω σε μια τηλεόραση philips 32 ιντσών αγορασμένη πριν από 6 χρόνια.Τώρα τα έχω συνδέσει όλα αλλά δεν μπορώ να βρω τις θύρες για τα καλώδια του ήχου και του βίντεο.Όποιος μπόρει ας απαντάσει για να του πω και εγώ περισσότερα...Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων..
TheELF Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Αν έχεις χάσει το καλώδιο του την ψηλό έκατσες,αν πιάνουν τα χεράκια σου βέβαια μπορείς να φτιάξεις ένα,ή να αγοράσεις ένα από e-bay.
babletheone Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δεν έχω χάσει κανένα καλώδιο απλά δεν ξέρω πως να το συνδέσω στην τηλεόραση....
TheELF Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Το καλώδιο βγάζει Av έτσι;Από ότι κατάλαβα το πρόβλημά σου είναι ότι η TV δεν έχει AV. Βάζεις ένα τέτοιο και τέλος.
ravend Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 με scart που δέχετε ασπρο,κιτρινο,κοκκινο, δοκίμασες? φτού.άργησα.
babletheone Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Mπα,και πόσο περίπου κάνει το av?βασικά δεν ξέρω αν έχει ή δεν έχει η τηλεόραση μου av..Είμαι ολίγον άσχετος με τις θύρες.
TheELF Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Κάνα δύο άντε τρία €,λογικά πρέπει να έχει θύρες RCA η τηλεόρασή σου (Πώς μπορεί να είναι κάποιος άσχετος με τις θύρες,αφού ταιριάζουν "γάντι") Δες στην TV σου κάπου πλάγια ή στην πίσω μεριά θα έχει τέτοια βύσματα L R και VIDEO ενώνεις τα ίδια χρώματα καλώδια με βύσματα και τελείωσες.
babletheone Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Αν είσαι ακόμα εδώ έβγαλα φωτογραφίες τις θύρες..
babletheone Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Τώρα..Να τις βάλω εδώ ή σε πμ? Αυτό είναι μέρος της κονσόλας Εδώ θύρες της τηλεόρασης Και εδώ και οι υπόλοιπες θύρες από την κάτω της πλευρά
TheELF Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Από ότι βλέπω έβαλες το μαύρο στο Video και το κόκκινο στο sound-L έτσι θα τα βάλεις και στην TV,στην μεσαία εικόνα που είναι και τα τρία βύσματα μαζί θα βάλεις το μαύρο καλώδιο στο κίτρινο βύσμα (video) το κόκκινο μπορείς να το βάλεις σε όποιο από τα δύο που περισσεύουν(πειραματίσου)το καλλίτερο θα ήταν αν έπαιρνες ένα κανονικό καλώδιο RCA όπως αυτό για να έχεις στερεοφωνικό ήχο.
babletheone Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Οκ φίλε σε ευχαριστώ πολύ το δοκίμασα ευθύς αμέσως και τώρα δουελεύει.....Ευχαριστώ και πάλι Πω τι βλακεία...Κολλάει η κονσόλα...Επανεκιννείται μόνο του..Όταν έχει cd μέσα δε δεν δείχνει καθόλου η οθόνη τίποτα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.