Προς το περιεχόμενο

Dreamcast

babletheone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια παιδιά καλή χρονιά.Λοιπόν ξέφαψα το dreamcast μου της sega όποιος ξέρει και ήθελα να το συνδέσω σε μια τηλεόραση philips 32 ιντσών αγορασμένη πριν από 6 χρόνια.Τώρα τα έχω συνδέσει όλα αλλά δεν μπορώ να βρω τις θύρες για τα καλώδια του ήχου και του βίντεο.Όποιος μπόρει ας απαντάσει για να του πω και εγώ περισσότερα...Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων..

Δημοσ.

Αν έχεις χάσει το καλώδιο του την ψηλό έκατσες,αν πιάνουν τα χεράκια σου βέβαια μπορείς να φτιάξεις ένα,ή να αγοράσεις ένα από e-bay.

Δημοσ.

Mπα,και πόσο περίπου κάνει το av?βασικά δεν ξέρω αν έχει ή δεν έχει η τηλεόραση μου av..Είμαι ολίγον άσχετος με τις θύρες.

Δημοσ.

Κάνα δύο άντε τρία €,λογικά πρέπει να έχει θύρες RCA η τηλεόρασή σου

(Πώς μπορεί να είναι κάποιος άσχετος με τις θύρες,αφού ταιριάζουν "γάντι")

Δες στην TV σου κάπου πλάγια ή στην πίσω μεριά θα έχει τέτοια βύσματα L R και VIDEO ενώνεις τα ίδια χρώματα καλώδια με βύσματα και τελείωσες.

2nd_audio_mod.jpg

Δημοσ.

Τώρα..Να τις βάλω εδώ ή σε πμ?

Αυτό είναι μέρος της κονσόλας 06012011882.jpg

Εδώ θύρες της τηλεόρασης 06012011871.jpg

Και εδώ και οι υπόλοιπες θύρες από την κάτω της πλευρά 06012011894.jpg

Δημοσ.

Από ότι βλέπω έβαλες το μαύρο στο Video και το κόκκινο στο sound-L έτσι θα τα βάλεις και στην TV,στην μεσαία εικόνα που είναι και τα τρία βύσματα μαζί θα βάλεις το μαύρο καλώδιο στο κίτρινο βύσμα (video) το κόκκινο μπορείς να το βάλεις σε όποιο από τα δύο που περισσεύουν(πειραματίσου)το καλλίτερο θα ήταν αν έπαιρνες ένα κανονικό καλώδιο RCA όπως αυτό για να έχεις στερεοφωνικό ήχο.

rca3.jpg

Δημοσ.

Οκ φίλε σε ευχαριστώ πολύ το δοκίμασα ευθύς αμέσως και τώρα δουελεύει.....Ευχαριστώ και πάλι

Πω τι βλακεία...Κολλάει η κονσόλα...Επανεκιννείται μόνο του..Όταν έχει cd μέσα δε δεν δείχνει καθόλου η οθόνη τίποτα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...