ata1983 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά προσπαθώ να συνδέσω αυτή την κάμερα σε windows xp και δεν δουλεύει σωστά. cd δεν είχε και δοκίμασα να βάλω drivers από win 7 γιατί μόνο αυτούς βρήκα αλλά και πάλι τα ίδια. Το πρόβλημα είναι περίεργο, σε βιντεκλήσεις οι άλλοι με βλέπουν κανονικά αλλά εγώ δεν βλέπω τον εαυτό μου. Το ίδιο γίνεται στο live messenger 2011 και στο skype
bananasplit Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά προσπαθώ να συνδέσω αυτή την κάμερα σε windows xp και δεν δουλεύει σωστά. cd δεν είχε και δοκίμασα να βάλω drivers από win 7 γιατί μόνο αυτούς βρήκα αλλά και πάλι τα ίδια. Το πρόβλημα είναι περίεργο, σε βιντεκλήσεις οι άλλοι με βλέπουν κανονικά αλλά εγώ δεν βλέπω τον εαυτό μου. Το ίδιο γίνεται στο live messenger 2011 και στο skype από ότι γράφουν σε κάποια site(δε σου στέλνω για να μη σε κουράζω,αλλά αν θες πες μου να στα στείλω να κοιτάξεις) χρειάζεται drivers...και είναι οι ίδιοι με της vx 7000...οπότε πήγαινε εδώ http://www.microsoft.com/hardware/download/download.aspx?category=ICE βάλε την κάμερα και το λειτουργικό σου και δοκίμασε αυτούς......
ata1983 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Και με αυτούς το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Παίζει να είναι πρόβλημα στην κάμερα?
gkokki Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά προσπαθώ να συνδέσω αυτή την κάμερα σε windows xp και δεν δουλεύει σωστά. cd δεν είχε και δοκίμασα να βάλω drivers από win 7 γιατί μόνο αυτούς βρήκα αλλά και πάλι τα ίδια. Το πρόβλημα είναι περίεργο, σε βιντεκλήσεις οι άλλοι με βλέπουν κανονικά αλλά εγώ δεν βλέπω τον εαυτό μου. Το ίδιο γίνεται στο live messenger 2011 και στο skype Αν στο skype, ενώ δεν κάνεις κάποια κλήση, πας "Εργαλεία" -> "Επιλογές" -> "Βίντεο" πάλι δεν βλέπεις τον εαυτό σου ? Και δες αν στο "επιλογή κάμερας" είναι επιλεγμένη η κάμερά σου.
fanny Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Και εμείς αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα αλλά με τη κάμερα creative live camera chat hd ,με βλέπει δηλαδή ο άλλος συνδρομητής του skype,τον βλέπω,αλλά δεν βλέπω τον εαυτό μου. Εκτός από αυτό,στο skype όταν θέλουμε να δούμε το μοντέλο της κάμερας δεν γράφει το όνομά της,αλλά σύμβολα που θυμίζουν τη blue screen of death. :-/ Help??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα