firewalker Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Το είδα χθες στην Cinemania. Μου φάνηκε καλή. Αργεί λίγο ακόμη βέβαια. http://www.imdb.com/title/tt1385826/ Η μουσική του φαίνεται να είναι πολύ καλή. Μοιάζει με του Ink.
john1987 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Ναι το ειδα εγω χθες! Αρχικα ενδιαφερον σεναριο το οποιο στο τελος εκτυλισσεται σε ταινια τυπου παω να προλαβω τη νυφη πριν παντρευτει για να κλεφτουμε Περναει σχετικα ευχαριστα η ωρα αλλα δεν τη θεωρω και τοσο καλη ταινια. 5/10
hurin Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Πήγα χθες να το δω. Δυστυχώς δεν έλεγε σαν ταινία, είχε λίγο από περιπέτεια-επιστημονική φαντασία-κομεντί, όλα μαζί ανακατεμένα.Αν και μικρή σε διάρκεια (κάπου μια ώρα και τρία τέταρτα) με κούρασε. Ψευτοδιλλήματα, αμερικάνικες σημαίες παντού, και υποβόσκων ιουδαισμός (οι περισσότεροι είχαν ονόματα του στιλ Donaldson, Thompson), ανούσια ταινία χωρίς νόημα. Το θετικό της είναι η απίστευτη χημεία Damon-Blunt που θα άξιζε να κάνουν μια κομεντί μαζί. Η Blunt ειδικά ήταν απολαυστική! 5,5/10
marantonis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μπα, δεν εχω καθολου ορεξη να τη δω, για τους λογους που αναφερει ο hurin (το καταλαβα ετσι κι αλλιως βλεποντας το τρέιλερ οτι κατι τετοιο επαιζε).
sheik Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Απο το trailer παντως μοιαζει με spin-off του Fringe
SOCRATIS1000 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 http://www.imdb.com/title/tt1385826/ Πηγα και το ειδα στον κινηματογραφο.Αγομα κλαιω τα λεφτα μου.Πραγματικα ο σκηνοθετης τι σκεφτονταν? Εβαλε σε εναν ρεαλιτστικο κοσμο ,πραγματα τα οποια δεν εχουν καμια ,μα καμια λογικη.Σεναριο που πραγματικα θα μπορουσε να το φτθαξει και ενα μικρο παιδι.Καμια ατμοσφαιρα,τιποα φοβερο απο εφφε[δεν ειχε] και ηχο.ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΑ ΤΑΙΝΙΑ και δυσκολευομαι να πιστεψω οτι πηρε 7.5 στο imdb.
KilliK Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 ωχ το ιδιο μαπα οπως το Inception? κριμα και το περιμενα πως και πως μιας και ειναι μεταφορα μυθιστορηματος του PKD.
john1987 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 ωχ το ιδιο μαπα οπως το Inception? Ελα σοβαρεψου
*nenya* Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 ^ όχι, ευτυχώς δεν ήταν σαν το Inception. Ωραία σκηνοθεσία είχε και μουσική. Στο τέλος λίιιιγο μου τα χάλασε όμως γιατί παραβγήκε το εξειδανικευμένο ρομαντικό. Κατά τ'άλλα πέρασε πολύ ευχάριστα η ώρα. 7/10
Voodooman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Μου θύμησε πολύ το meet Joe Black, όταν διβάζεις την υπόθεση ιντριγκάρεσαι, στην αρχή το παρακολουθείς με πολύ ενδιαφέρον, αλλά όσο προχωράει η υπόθεση, τόσο πιο βαρετό γίνεται. Κατάπια με ευκολία όλες τις αντιφάσεις σχετικά με το τί μπορούν να κάνουν και τί όχι ο πρόεδρος και οι βοηθοί του, κατάπια επίσης το πόσο ικανός ήταν ο Damon, αλλά το ρομάντζο από ένα σημείο και μετά παραέγινε ανυπόφορο. Μάλλον ανάλατη η ταινία.
marantonis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Γαμησε:http://www.youtube.com/watch?v=A2locp7EDAw
RottenLungs Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Βαρετή... Δεν προσφέρει τίποτα στον τηλεθεατή, ούτε περιπέτεια, ούτε φαντασία, ούτε προβληματισμό, ούτε τίποτα. Δεν θέλω πώ αλλα απλά χάσιμο χρόνου 4/10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.