Nycos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2003 kai ego antimetopisa to idio dilima, plextor i teac, alla telika teac!!! plirws euxaristimenos, ase pou telika agorasa kai kainourgio dvd kai pira pali to teac, ta padrepsa diladi. alla to dvd me enoxlei ligo sto oti otan pataw to koubi na anoiksei to pc, kanei ena grrr grrr... kai me enoxlei... tespa, kata ta alla Tzami!!!
AGGANIS3 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2003 Ρε παιδια εχω και εγω το TEAC W548E με 48Χ και σε WIN XP και με NERO μου γραφει με ταχυτητα 16Χ. Τι μπορει να φταιει? θα τρελαθω. Ξερει κανεις τιποτα??
Narayan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2003 Μάλλον τα CD-R που αγόρασες δεν υποστηρίζουν μεγαλύτερη ταχύτητα...
nakostyphoon Δημοσ. 8 Ιουνίου 2003 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2003 Ναι εγώ έστειλα email και μου είπαν για full ταχύτητα να προτιμώ τα verbatin και τα samsung
MikeNuke Δημοσ. 9 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2003 AGGANIS3 said: Ρε παιδια εχω και εγω το TEAC W548E με 48Χ και σε WIN XP και με NERO μου γραφει με ταχυτητα 16Χ. Τι μπορει να φταιει? θα τρελαθω. Ξερει κανεις τιποτα?? Να υποθεσω οτι το προβλημα στο βγαζει με τα cd της creation? Εμενα το ιδιο ακριβως μου το παρουσιαζει με αυτα. Γι'αυτο και ψαχνω το νεο firmware μεχρι να το βρω δεν τα ξαναπαιρνω!Αντε να βγαλει το update για να κανουμε κανα τεστ και να δουμε τι ταχυτητα θα μας βγαλει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.