Προς το περιεχόμενο

format netbook,κολλήματα,δυσχρηστία

stellastron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ τους νέους φίλους μου.Χρειάζομαι τη βοήθειά σας παρακαλώ.Αγόρασα πριν από έναν χρόνο και κάτι ένα netbook Acer Aspire one AO531h-0Bk.Είχε έναν σκληρό,τον C,απλά και όμορφα.Χρειάστηκε format,έκανα με alt+f10 και τέρμα.Αργότερα δυστυχώς έπεσε και ταρακουνήθηκαν τα μέσα του,τον πήγα service,τον έφτιαξαν αλλά έσπασαν τον C σε C και D!Δεν ξέρω γιατί το έκαναν αυτό αλλά τώρα,ίσως εξαιτίας της αλλαγής αυτής,δεν ακούει το φορματ με alt και f10.Το λέω γιατί δέχτηκα "επίθεση" και πρέπει να ξανακάνω φορματ για να το φέρω στα ίσα του.Το έχω καθαρίσει βέβαια,αλλά τρώει κολλήματα,όταν ανοίγει σχεδόν πάντα βγάζει σκέτο το wallpaper και τίποτα άλλο,δεν μου δινει "άδεια" για ανοιγμα αρχείων,χρειάζεται πολύ συχνά ctrl+alt+del για να ακούσει ο κέρσορας λι άλλα τέτοια πρακτικά.Πώς να κάνω φορματ ή τι άλλο χρειάζεται για να ξεμπερδεύω?Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλώς όρισες. :)

Όταν λες δέχτηκες επίθεση και πρέπει να κάνεις φορμάτ τι εννοείς; Το antivirus δεν έπιασε τις απειλές να τις πετάξει έξω ή δεν μπορεί να τις αφαιρέσει (λες ότι το έχεις καθαρίσει). Ποιο Antivirus έχεις; Τι λειτουργικό;

Δημοσ.
Αργότερα δυστυχώς έπεσε και ταρακουνήθηκαν τα μέσα του,τον πήγα service,τον έφτιαξαν αλλά έσπασαν τον C σε C και D!

Απλά τον έσπασαν; ή τον αλλάξανε;

τον ελέγξανε τον δίσκο για σφάλματα; Τους το είπες βασικά ότι έπεσε για να ξέρουν;;

Αυτά που αναφέρεις μπορεί κάλλιστα να προέρχονται από προβληματικό δίσκο για αυτό σου τα λέω.

Δημοσ.

stella Απάντησε σε αυτά που είπε ο TheELF + σε μία ερώτηση δικιά μου. Αφού τον πήρες είχε συνέχεια αυτά τα κολλήματα ή αρχίσανε μετά τους ιούς;

Δημοσ.

Ωραία αφού άρχισαν μετά δώσε μία ευκαιρία στο Malwarebytes κάνε του ένα update δώσε πλήρες σκανάρισμα και δες τι αποτελέσματα θα έχεις.

Δημοσ.

Οπότε το πρόβλημά σου είναι ότι δεν έχεις cd/dvd εγκατάστασης και σου ακύρωσαν το alt και f10,με αποτέλεσμα να μην έχεις τρόπο να κάνεις εγκατάσταση,σωστά;

Ωραία αφού άρχισαν μετά δώσε μία ευκαιρία στο Malwarebytes κάνε του ένα update δώσε πλήρες σκανάρισμα και δες τι αποτελέσματα θα έχεις.

Άδικος κόπος,όπως είπε πριν

Το έχω καθαρίσει βέβαια,αλλά τρώει κολλήματα,όταν ανοίγει σχεδόν πάντα βγάζει σκέτο το wallpaper και τίποτα άλλο,δεν μου δινει "άδεια" για ανοιγμα αρχείων,

που σημαίνει ότι έσβησε τον ιό αλλά μαζί με το ιό έσβησε και κάποιο(α) σιμαντικό αρχείο του συστήματος.

"Μόνη" λύση επιδιορθωτική ή καθαρή εγκατάσταση.

Δημοσ.

Ίσως να είναι άδικος κόπος ίσως όχι. Αν υποθέσουμε ότι κάτι μπορεί να έχει απομείνει. Αν δεν βρει κάτι ας πάει σε επιδιόρθωση ή καθαρή εγκατάσταση από την αρχή.

Δημοσ.

To malwarebytes ειναι κάτι που φυσικά έχω ήδη χρησιμοποιήσει.ό,τι έκανε,έκανε κι αυτο.δυστυχως δεν με απαλλαξε.τι ακριβως ειναι η λυση που προτεινετε?ετσι ειναι,δεν εχω καν cd driver.

Δημοσ.

Βρίσκεις κάποιον με τα ίδια windows που έχεις εσύ κάνεις εγκατάσταση με το δισκάκι το δικό του,βάζεις όμως τα δικά σου στοιχεία,σειριακό αριθμό που βρίσκεται στο κάτω μέρος του laptop σου,και κάνεις κανονικά την επιβεβαίωση τον windows μέσα από το internet.Αλλιώς αναγκαστικά πας σε ψηλό παράνομες λύσεις.

Δημοσ.

Βρίσκεις κάποιον με τα ίδια windows που έχεις εσύ κάνεις εγκατάσταση με το δισκάκι το δικό του,βάζεις όμως τα δικά σου στοιχεία,σειριακό αριθμό που βρίσκεται στο κάτω μέρος του laptop σου,και κάνεις κανονικά την επιβεβαίωση τον windows μέσα από το internet.Αλλιώς αναγκαστικά πας σε ψηλό παράνομες λύσεις.

Που ακριβως θα το βαλει το δισκάκι σε ενα netbook το οποίο δεν εχει drive?? :P :D

Στο δεύτερο partition D: που σου φτιάξαν μετα το service τι έχει μέσα?? Μηπως είναι εκεί όλο το recovery που χρειάζεσαι??

Αλλιώς με αυτο http://wintoflash.com/download/en/ και βρίσκοντας και ένα iso image της εκδοσης των xp ποθ έχεις + το serial number σου φτιαχνεις ένα bootable usb flash με το setup των windows και τα εγκαθιστάς από εκεί!

Δημοσ.

μπα,δεν βλέπω τίποτα χρησιμο στο D:.Νόμιζα πως κι ο theElf με φλασακι εννοουσε να κανω εγκατασταση.Υπάρχει άλλος τρόπος ανάνηψης;Αν γίνεται να μην καταφύγω σε τόσο ακραίες λύσεις όπως η ,θα το προτιμούσα.Εχετε καταλαβει τι φταίει?Σας οδηγεί πουθενά η πληροφορία οτι για να το ανοιξω και να μην κολλησει αιωνια στο "καλως ορισατε",πρεπει να πατησω αμεσως μετα το ανοιγμα το f10 ή f11;Ή οτι με τη δεύτερη εχει πιο πολλές πιθανότητες να μην κολλήσει?

Δημοσ.

Μου φαίνεται λίγο απίθανο η επίσημη αντιπροσωπεία να έσβησε το recovery partition. Γιά κάνε δεξί κλικ στο "Υπολογιστής" -> "Διαχείριση" -> "Διαχείριση δίσκων" και κοίταξε αν εκτός από τον C & D υπάρχει και κάποιο άλλο "κρυφό" partition

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...