Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με wireless

meliosman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα με την σύνδεση μου και θα ήθελα λίγο την βοήθειά σας. οι γνώσεις μου γύρω απο δίκτυα είναι σχετικά περιορισμένες. Έχω μία σύνδεση οτε με τους γονείς μου και ενα ρούτερ thomson 530i. πρόσφατα αγόρασα ένα καινούριο λαπτοπάκι και ήθελα να το συνδέσω στο ίντερνετ. όταν όμως είχαμε κάνει την εγκατάσταση με τον τεχνικό του πατέρα μου είχαν βάλει δεν ξέρω με ποιό τρόπο να αναγνωρίζει ο ρούτερ μόνο συγκεκριμένους υπολογιστές. τώρα θέλουμε να προσθέσουμε σε αυτούς και το νέο λάπτοπ. μπορεί να βοηθήσει κάποιος?

Δημοσ.

To 530i δεν ειναι ασυρματο. Μια ethernet και μια usb εχει μονο.

back_ST530.gif

Σε αυτη τη μια ethernet μπορεις να συνδεσεις ενα hub/switch και σε αυτο 2+ pc ή ενα ασυρματο router ή access point και να συνδεεσαι εκει ασυρματα.

Δημοσ.

Χμμμμ. Τώρα τι να σου απαντήσω :confused: σίγουρα είναι το 530ι και στάνταρ είναι ασύρματο, μάλλον θα έχουν συνδέσει και κάτι άλλο. το θέμα είναι οτι με το wifi του νέου λαπτοπ δεν μπορώ να μπώ :rolleyes:

Δημοσ.

ανοιξεις τον Internet explorer και γραφεις 192.168.1.254

και θα σε βγαλει στο Interface του ρουτερ.αμα σου ζητησει κωδικο πριν μπει θα πρεπει να βρεις τι εχει βαλει οποιος τον εχει βαλει καταρχην.το 530 δεν εχει wireless οποτε πρεπει να εχεις καποιο παρομοιο.αν εχει wireless θα εχει η κεραια εκτος αν εχει μπει καποιο αλλο μηχανημα κοντα στο Thomson οποτε εκει αλλαζουν πολλα.

Δημοσ.

λοιπόν είναι σίγουρα το 530ι και απο κάτω του υπάρχει ενα παρόμοιο μήχανημα που γράφει 3com office connect wireless 11g access point. στο 192.168.1.254 δεν μου βγάζι τίποτα.

Δημοσ.

Αρα δεν ειναι Wireless.εχουν βαλει το office connect απο κατω που το κανει wireless.θα πρεπει να μπεις μεσα σε αυτο και να κανεις αλλαγη στις ρυθμισεις.το

530 εχει κεραια?οχι το αποκατω του.το ιδιο το 530.αν εχει τοτε γιατι εβαλαν το office connect απο κατω?

λογικα η Ip του office connect θα ειναι 192.168.1.1

επισης οταν συνδεεσαι ασυρματα η οταν βρισκεις το δικτυο στο βγαζει κλειδωμενο?αν οχι μαλλον τοτε εχει βαλει κλειδωμα με Mac address στο 3com που ειναι το χειροτερο κλειδωμα.το καταργεις και βαζεις με wpa/wpa2 οτι εχει

Δημοσ.

Aυτο με το mac Adress μου είπε οτι μάλλον είναι και ένας φίλος μου. αλλα σκοπός δεν είναι να βγάλω το κλείδωμα απλα να προσθέσω άλλον ένα υπολογιστή σε αυτούς που αναγνωρίζει. επίσης το 530 δεν έχει κεραία έχει μόνο το απο κάτω και τέλος το 192.168.1.1 που μου είπες δεν με βγάζει πουθενά. να ψάξω αν στο κάτω μερος του οφφισε κοννεκτ γράφει τίποτ;

Δημοσ.

an kai to κλειδωμα με mac address ειναι το χειροτερο εν τουτοις κανε μια καλη.απο ενα Pc Που εχει ιντερνετ ανοιξε το command prompt και γραψε ipconfig και πες μας τι σου γραφει.

Δημοσ.

10.0.0.138 logika θα σου απαντησει το thomson εκει.αν σου απαντησει το Thomson τοτε βγαλε το Thomson απο πανω και συνδεσε μονο το office connect και ξανακανε παλι το ιδιο να δεις τι θα σου βγαλει.συνδεσου με καλωδιο στο office connect.Λογικα κανα 192.168.1.1 μπορει να σου βγαλει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...