kostas00031 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα. Αγόρασα αυτόν τον αποκωδικοποιητή http://www.skroutz.gr/s/278313/Max-T2.html αλλά μια μέρα χάλασε το τηλεχειριστήριο. Έτσι έστειλα e-mail από εκεί που το πήρα για να μου πουν εάν γίνεται να αγοράσω από κάπου το τηλεχειριστήριο μόνο του ή να με ενημερώσουν για τον κωδικό του για να το εισάγω σε ένα universal τηλεχειριστήριο αλλά μου λένε ότι το έψαξαν και δεν μου βρήκαν καποια λύση.. :( Τώρα τι κάνω ????? ;)
TheELF Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Το τηλεχειριστήριο είναι DigitalBox,δεν σου λέει τίποτα το ξέρω,αλλά σημαίνει ότι μπορείς να πας σε οποιοδήποτε μαγαζί που ασχολείται με δορυφορικά(με το χαλασμένο "παραμάσχαλα" ) και να σου δώσουν ένα(αν ζητήσουν πάνω από 15-17€ μην το πάρεις,κάπου εκεί είναι νορμάλ τιμή) Αυτά αν μιλάμε για αυτό το τηλεχειριστήριο
kostas00031 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Είναι αυτό το τηλεχειριστήριο που φαίνεται στην εικόνα.. Δεν ξέρω αν έχει καμία σχέση με αυτό που μου έδειξες..
thanasis00 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 υπάρχει και η πιθανότητα με αυτόματη αναζήτηση κωδικού, να τον βρει μόνο του το universal τηλεχειριστήριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.