Προς το περιεχόμενο

Αγορά ενώς απο τους υπολογιστές

Alexndr0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας,

Θα ήθελα να με βοηθήσετε ως γνώστες περισσότερων πραγμάτων σχετικά με υπολογιστές.. Έχω στο νού μου 2 υπολογιστές .. και θέλω μέχρι άυριο να έχω κατασταλάξει σε ένα..

HP1

HP2

HP3

hp4

Lenovo

HP4

Θέλω να θέσετε τα μέτρα σύγκρισης ώς τα εξής..

1) γρήγορο pc , να μην κολλάει με τίποτα

2) καλή εξυπηρέτηση (έαν χαλάσει χτυπα ξύλο)

3) κάρτα γραφικών

4) Design

Γενικά θέλω ένα pc που να κρατήσει.. Γιατί απο acer δεν είμαι πολυ ικανοποιημένος..

Και κάτι ακόμα.. επειδή δεν την ήξερα ως μάρκα την lenovo.. είναι αξιόπιστα;;

ευχαριστώ

Δημοσ.

Γιατί δεν βλέπεις κάτι σε Dell; Σίγουρα πολύ καλύτερο service και εξυπηρέτηση από τα HP. Πχ το Dell inspiron 15r

Aπλά θέλω να δώσω μέχρι 650 ευρώ.. άντε να ξεφύγω λίγο και να δώσω μεχρι 680.. τα 700 ευρώ είναι πολλά.. εχώ ακούσει για τα Dell αλλά μέχρι στιγμής προτιμάω τα Hp που ξέρω οτι είναι καλά μηχανίματα ..

Δημοσ.

Πιστεύω οτι όλοι εδώ θα σου πουν οτι τα Dell είναι πολύ καλύτερα από τα HP, τόσο σε κατασκευή όσο και σε service... σίγουρα είναι ακριβότερα... Αν όχι Dell θα προτιμούσα το lenovo που έχεις προτείνει επειδή έχει πολύ καλή κάρτα γραφικών

Δημοσ.

Θέλω να θέσετε τα μέτρα σύγκρισης ώς τα εξής..

1) γρήγορο pc , να μην κολλάει με τίποτα

Για λαπτοπ μιλαμε βεβαια.

Σιγουρα δεν θα κολλαει αλλα δεν θα ειναι και σαν τους σταθερους υπολογιστες που θα τρεχεις 10 εφαρμογες και δεν θα κολλαει.

+1 και απο εμενα για το lenovo.

πολυ καλα λαπτοπ.

Δημοσ.

Aπλά θέλω να δώσω μέχρι 650 ευρώ.. άντε να ξεφύγω λίγο και να δώσω μεχρι 680.. τα 700 ευρώ είναι πολλά.. εχώ ακούσει για τα Dell αλλά μέχρι στιγμής προτιμάω τα Hp που ξέρω οτι είναι καλά μηχανίματα ..

πιστεψε με η διαφορα μεταξύ 680-700, 20 ευρω δηλαδή δεν θα ειναι πολλά αν μπλεξεις με εγγυησεις. Ασε που τα hp έχουν (παρανομα) ένα χρόνο ενώ τα Dell 27 Μήνες!

Για το lenovo θα σου ελεγα κελεπουρι αν ήταν εως 550, δεν εχουν τόσο καλη ποιότητα κατασκευης.

Δημοσ.

πιστεψε με η διαφορα μεταξύ 680-700, 20 ευρω δηλαδή δεν θα ειναι πολλά αν μπλεξεις με εγγυησεις. Ασε που τα hp έχουν (παρανομα) ένα χρόνο ενώ τα Dell 27 Μήνες!

Για το lenovo θα σου ελεγα κελεπουρι αν ήταν εως 550, δεν εχουν τόσο καλη ποιότητα κατασκευης.

Η Dell εχει 24 μηνες εγγυηση.Επισης συμφωνω απολυτα μαζι σου πως το θεμα εγγυησης ειναι αρκετα σοβαρο θεμα..ειναι κριμα να μπλεξεις με χαλια εγγυησεις γιατι θα κλαις τα λεφτακια σου μετα,αρα και λιγα παραπανω αξιζουν.Το συγκεκριμενο lenovo εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης...καλουτσικο επεξεργαστη και χαρμα Gpu..αυτα τα ολιγα..

Δημοσ.

Η Dell εχει 24 μηνες εγγυηση.Επισης συμφωνω απολυτα μαζι σου πως το θεμα εγγυησης ειναι αρκετα σοβαρο θεμα..ειναι κριμα να μπλεξεις με χαλια εγγυησεις γιατι θα κλαις τα λεφτακια σου μετα,αρα και λιγα παραπανω αξιζουν.Το συγκεκριμενο lenovo εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης...καλουτσικο επεξεργαστη και χαρμα Gpu..αυτα τα ολιγα..

24+3 άμεσης αντικαταστασης την επόμενη ημέρα ελεγε στο κουτι ενός που πήρα πριν λιγους μήνες... B) Όπως και να εχει δεν ειναι σαν την ξεφτιλα του ενός χρόνου της Hp (ευχαριστω τον Αγιο Packard που δεν καηκε τίποτα στα 3,5 χρόνια που εκλεισε το λαπτοπ μου...)

Δημοσ.

24+3 άμεσης αντικαταστασης την επόμενη ημέρα ελεγε στο κουτι ενός που πήρα πριν λιγους μήνες... B) Όπως και να εχει δεν ειναι σαν την ξεφτιλα του ενός χρόνου της Hp (ευχαριστω τον Αγιο Packard που δεν καηκε τίποτα στα 3,5 χρόνια που εκλεισε το λαπτοπ μου...)

Μπορει να περιεχονται στην ηδη υπαρχουσα εγγυηση..τεσπα η εγγυηση των dell ειναι μια εκ των κορυφαιω- αν οχι η κορυφαια.Συμφωνω και παλι μαζι σου για την hp..επισης η acer παει πισω??Δεν εχω καταλαβει ακομα τι παιζει,ειναι παρανομη η ενος ετους εγγυηση...και δεν τους εχει κανει κανενας τιποτα σε αυτη την χωρα..

Δημοσ.

Μπορει να περιεχονται στην ηδη υπαρχουσα εγγυηση..τεσπα η εγγυηση των dell ειναι μια εκ των κορυφαιω- αν οχι η κορυφαια.Συμφωνω και παλι μαζι σου για την hp..επισης η acer παει πισω??Δεν εχω καταλαβει ακομα τι παιζει,ειναι παρανομη η ενος ετους εγγυηση...και δεν τους εχει κανει κανενας τιποτα σε αυτη την χωρα..

ειναι παρανομη αλλα τραβα να τα βαλεις με τις hp & acer... Απλά να αγοραζεις προιόντα εταιρειών που ΣΕΒΟΝΤΑΙ τους πελάτες του όπως ειναι η Dell και κατα τη γνώμη μου (εν μέρει) και η Hp (με εξαιρεση την παρανομη εγγύηση 1 έτους).

Κάποιοι που το έχουν κυνηγησει καταφεραν να τους το επιδιορθώσουν δωρεαν για να αποφυγουν τις μυνησεις / αγωγές απο τη ΓΓΚ.

@topic starter: προς θεου διορθωσε στον τιτλο το "ενώς" σε ενός. Μου βγήκε το μάτι... Επίσης δοκίμασε να σερφαρεις με firefox ή chrome που εχουν ορθογραφικο ελεγχο. Φιλικά πάντα :rolleyes:

Δημοσ.

Να πω και 'γω κάτι;

Μου χτύπησε κάπως ότι μπορείς να δώσεις 680€ αλλά όχι 700€. Δηλαδή σαν να λες μπορώ να τσακίσω ένα γουρούνι, αλλά δεν μπορώ να φάω μία τηγανιτή πατάτα. :blink:

Και ειδικά όταν αυτά τα 20ευρώπουλα θα σε απαλλάξουν από πολλές σκοτούρες. Έχω μηχανήματα dell στα χέρια μου τα τελευταία χρόνια και δεν αλλάζω με τίποτα. Εκτός από το service στο οποίο είναι ΚΥΡΙΟΙ, έχεις ένα σωρό πλεονεκτήματα. Ξέχασε το "που στο καλό θα βρω τον τάδε driver;", "πως θα κάνω το ρημάδι το bios update;", "κάηκε η κάρτα γραφικών μου τι κάνω;" και πάρα πολλά άλλα.

Βέβαια εσύ αποφασίζεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...