Προς το περιεχόμενο

windows 7 64 bit

JEIQ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γινεται να βαλω τη ελλινικη εκδοση χωρις να χρειαστει να κανω απεγκατασταση και εγκατασταση στο τρεχων σηστημα μου!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

πας στο Windows Update και κατεβάζεις το Greek Language Pack, δεν χρειάζεται να ξαναπεράσεις Windows...

Δημοσ.

Γινεται να βαλω τη ελλινικη εκδοση χωρις να χρειαστει να κανω απεγκατασταση και εγκατασταση στο τρεχων σηστημα μου!!!

Μόλις κάνεις έλεγχο για ενημερώσεις θα σου κατεβάσει και καμμιά 35-αριά γλώσσες. Τσέκαρε μόνο την ελληνική (greek) και εγκατέστησέ την.

Μετά πας Start > control panel > region and language > keyboards and language > choose a display language > και επιλέγεις τα ελληνικά.

Θα σου ζητήσει αποσύνδεση. Μετά την αποσύνδεση τα πάντα θα είναι γραμμένα στα ελληνικά.

Δημοσ.

Ευχαριστο για τισ απαντησεες σας αλλα δεν μπορω να το κατεβασω μπορειτε να μου δωσετε ενα link

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί δεν μπορείς? ανοίγεις το windows update, κάνεις check, πηγαίνεις στα optional update το επιλέγεις και το κατεβάζεις...

Δημοσ.

Δεν χρειαζεσαι link

Πας Εναρξη / Windows update και οταν σου ανοιξει το παραθυθρο καπου επανω αριστερα νομιζω που λεει για update εχει καποιες προερετικες.Εκει εχει για γλωσσες , επιλεγξεις ελληνικα και θα κανεις αναβαθμιση.

Μετα οτι σου ειπαν τα παιδια απο τον Πινακα ελεγχου.

Δημοσ.

Στα αγγλικά Win7 το αναφέρει σάν "Restore hiden updates"

Αυτό που αναφέρεις επαναφέρει τις "εξαφανισμένες" (hide) ενημερώσεις.

Ευχαριστο για τισ απαντησεες σας αλλα δεν μπορω να το κατεβασω μπορειτε να μου δωσετε ενα link

Δεν χρειάζεται κανένα link.

Kατ' αρχήν πάτα "Check for updates". Πρέπει να σου εμφανίσει 35 ενημερώσεις optional. Κάθε ενημέρωση είναι και μια γλώσσα. Διάλεξε την ελληνική (greek) τσέκαρε το κουτάκι της και κάνε την εγκατάσταση.

Σε περίπτωση που τις έχεις εξαφανίσει αυτές τις 35 ενημερώσεις κα δεν στις βγάζει κάνε το εξής:

Πάτα "Restore hidden updates", βρες την ενημέρωση "greek language", τσέκαρε το κουτάκι της και πάτα ΟΚ. Μετά κάνε την εγκατάσταση κανονικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...