dee777 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα, ελπίζω να postάρω στο σωστό section. θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση win7 με Norton Ghost. Δηλαδή να ghostάρω το cd εγκατάστασης σε καθαρό HDD. To πρόβλημα είναι οτι δεν έχω το παραπάνω πρόγραμμα. Γνωρίζω οτι υπάρχουν alternative προγράμματα(π.χ. Acronis, Clonezila). To θέμα είναι, υπάρχει κάποιο freeware? Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.
TheELF Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 1.κλονάροντας το dvd εγκατάστασης ΔΕΝ θα περαστούν τα windows απλά θα έχεις το dvd τον σκληρό. 2.Με το wintoflash αλλά και άλλα προγράμματα μπορείς να γράψεις το dvd εγκατάστασης σε ένα usb (αν είναι αρκετά μεγάλο) και να κάνεις πανκάθαρη εγκατάσταση σε μόλις 15' (αν μιλάμε για καθαρό δίσκο) 3.Το clonezilla είναι ελεύθερο,αλλά όπως είπαμε...
dee777 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 1.κλονάροντας το dvd εγκατάστασης ΔΕΝ θα περαστούν τα windows απλά θα έχεις το dvd τον σκληρό. ghostαροντας το cd, δεν μπορώ να bootarw απευθείας? ρωτάω γιατί έχω κάνει κάτι αντίστοιχο σε laptop.
TheELF Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Άλλο το dvd εγκατάστασης και άλλο τα τυχόν δισκάκια που μπορεί να έχουν τα laptop(προφανώς αυτό που λες να ήταν κάποιο back-up του συστήματος)
dee777 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Άλλο το dvd εγκατάστασης και άλλο τα τυχόν δισκάκια που μπορεί να έχουν τα laptop(προφανώς αυτό που λες να ήταν κάποιο back-up του συστήματος) ok, σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.