Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με dvd-rw

kostas00031

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω ένα πρόβλημα με το dvd-writer το οποίο ενώ διαβάζει και γράφει κανονικά σε cd όταν του βάζω ένα dvd προσπαθεί να το διαβάσει αλλά δεν μπορεί και όχι μόνο δεν το διαβάζει αλλά δημιουργεί και πάνω στο dvd κάποιες στρογγυλές άσπρες γραμμές και το καταστρέφει και δεν παίζει μετά ούτε στο dvd rom. Είτε είναι κενά τα dvd είτε αντιγραμμένα το ίδιο κάνει. Έκανα και firmware update αλλά τίποτα καμιά ιδέα?? Έχω το sony dvd rw dw-q120a..

Δημοσ.

Επειδή το έχω αρκετά χρόνια θα τα έφτυσε. Τόσο καιρό έγραφα σε TAIYO YUDEN DVD+R και όλα καλά αλλά τώρα τίποτα. Δοκίμασα και σε TDK DVD+R αλλά πάλι τίποτα, και το θέμα είναι ότι τα cd τα γράφει κανονικά. Μάλλον πάει για πέταμα.. ;) ;)

• Moderators
Δημοσ.

Παντως εχει αναφερθει και αλλες φορες αδυναμια αναγνωσης ή εγγραφης σε DVD ή CD μόνο, ενω το αναποδο να παιζει. Παρε ενα να κανεις τη δουλεια σου, μη κοιταξεις για κατι εξεζητημενο.

PS: Taiyo φορ δε γουϊν :D Καλυτερα 5% ακριβοτερα και 1 τοις χιλιοις προβληματικο, παρα παμφθηνα και 1/4 προβληματικο :P

Δημοσ.

Απο οτι θυμαμαι εχω διαβασει οτι το καθε οπτικο μεσο εχει 2 κεφαλες μια για cd και μια για dvd πιθανον να σου εχει χαλασει για τa dvd.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...