xaxanoylis Δημοσ. 11 Μαΐου 2003 Δημοσ. 11 Μαΐου 2003 Καλύερα να μην το βγάλουν και στο εξωτερικό γιατί ρεζίλι θα μας κάνουνε.Ρε παιδιά το παιχνίδι από'τι φαίνειται είναι για τα μπάζα, δεν αξίζει να το αγοράσεις ούτε 1 ευρώ.
geo253 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 βοήθεια κόλλησα στο παιχνίδι συνωμοσίες.στο σπίτι του προκοπιου πιος είναι ο κωδικός του υπολογιστή του και πως μπορώ να πάρω το μπουκάλι πάνω από την ντουλάπα <<στο δωμάτιο του υπολογιστή >> αν κσερετε βοηθήστε παρακαλώ εχω κολλησι εκει 6 μήνες
Linus_21 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 εχω κολλησι εκει 6 μήνες Χαρά στο κουράγιο σου.
antonl Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 6 μήνες; Δες εδώ αν θες. Είναι το walkthrough, οπότε προσοχή στα spoilers.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 βοήθεια κόλλησα στο παιχνίδι συνωμοσίες.στο σπίτι του προκοπιου πιος είναι ο κωδικός του υπολογιστή του και πως μπορώ να πάρω το μπουκάλι πάνω από την ντουλάπα <<στο δωμάτιο του υπολογιστή >> αν κσερετε βοηθήστε παρακαλώ εχω κολλησι εκει 6 μήνες Τι λέει ρε ο τύπος.. Τι gαme είναι αυτό; conspiracies; και έχει χαρακτήρα «προκόπιο»;
geo253 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 συνωμοσίες= παιδιά κόλλησα στο σπίτι του προκοπιου. πιος ειναι ο κωδικός του υπολογιστή του,και πως περνεις το μπουκάλι πάνω απο την ντουλάπα αν κσερεται παρακαλώ βοηθιστεμε
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Τι λέει ρε ο τύπος.. Τι gαme είναι αυτό; conspiracies; και έχει χαρακτήρα «προκόπιο»; Ελληνικό adventure game για PC. http://www.anima-ppd.com/ (δεν ήξερα ότι είχε και sequel )
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Τον κωδικό δεν μπορούμε να στον πούμε γιατί από το 2003..ο τύπος έχει κάνει γύρω στα 9 φορματ..και τον έχει αλλάξει :lol: Ποπο που το θυμήθηκες αυτό..Ο θείος ενός φίλου μου παίζει εκεί,θυμάμαι τότε που ήταν να βγει,που τον θαύμαζε !
chek2fire Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Και όμως όσο γελίο και να φαίνετε αυτό το game σε αρκετούς συνηθισμένους στα σημερινά γραφικά το game είχε πάρει αρκετά καλές κριτικές στον χώρο των adventure
antonl Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Καλές κριτικές (με αστεράκι όμως και υποσημείωση) για τα ελληνικά δεδομένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.