Προς το περιεχόμενο

Παιχνίδι Συνομωσίες

dhmhtrhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλύερα να μην το βγάλουν και στο εξωτερικό γιατί ρεζίλι θα μας κάνουνε.Ρε παιδιά το παιχνίδι από'τι φαίνειται είναι για τα μπάζα, δεν αξίζει να το αγοράσεις ούτε 1 ευρώ.

• 7 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

βοήθεια κόλλησα στο παιχνίδι συνωμοσίες.στο σπίτι του προκοπιου πιος είναι ο κωδικός του υπολογιστή του και πως μπορώ να πάρω το μπουκάλι πάνω από την ντουλάπα <<στο δωμάτιο του υπολογιστή >>

αν κσερετε βοηθήστε παρακαλώ εχω κολλησι εκει 6 μήνες

Δημοσ.

βοήθεια κόλλησα στο παιχνίδι συνωμοσίες.στο σπίτι του προκοπιου πιος είναι ο κωδικός του υπολογιστή του και πως μπορώ να πάρω το μπουκάλι πάνω από την ντουλάπα <<στο δωμάτιο του υπολογιστή >>

αν κσερετε βοηθήστε παρακαλώ εχω κολλησι εκει 6 μήνες

Τι λέει ρε ο τύπος.. Τι gαme είναι αυτό; conspiracies; και έχει χαρακτήρα «προκόπιο»;

Δημοσ.

συνωμοσίες=

παιδιά κόλλησα στο σπίτι του προκοπιου. πιος ειναι ο κωδικός του υπολογιστή του,και πως περνεις το μπουκάλι πάνω απο την ντουλάπα αν κσερεται παρακαλώ βοηθιστεμε

Δημοσ.

Τον κωδικό δεν μπορούμε να στον πούμε γιατί από το 2003..ο τύπος έχει κάνει γύρω στα 9 φορματ..και τον έχει αλλάξει :lol::lol::lol:

Ποπο που το θυμήθηκες αυτό..Ο θείος ενός φίλου μου παίζει εκεί,θυμάμαι τότε που ήταν να βγει,που τον θαύμαζε !

Δημοσ.

Και όμως όσο γελίο και να φαίνετε αυτό το game σε αρκετούς συνηθισμένους στα σημερινά γραφικά το game είχε πάρει αρκετά καλές κριτικές στον χώρο των adventure

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...