villasg Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Παιδες μια βοηθεια . Ξεκινησα να ψαχνω να παρω μια ψηφιακη μηχανη ( οχι slim ) με μεγαλο ζουμ , hd video , φρεσκια με καλα χαρακτηριστικα , αλλα εχω "πηξει". Δεν με ενοχλει ο ογκος τους . Εχω καταληξει στα εξης μοντελο ( λογω χαρακτηριστικων αλλα και τιμης ) 1. PANASONIC LUMIX DMC- FZ38 [18x zoom , 12.1 megapixels ] ( στα 230 ε ) 2. PANASONIC LUMIX DMC- FZ45 [24x zoom , 14.1 megapixels ] ( στα 280 ε ) 3. NIKON COOLPIX P100 [26x zoom , 10.3 megapixels ] ( στα 290 ε ) H 1 ειναι το προηγουμενο μοντελο της 2 με μικροτερα χαρακτηριστικα αλλα εχει δελεαστικη τιμη . Τεινω προς την 3 λογω CMOS sensor .... Ποια ειναι η γνωμη σας ? Βοηθειστε εναν ασχετο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrodinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Θα σου προτεινα την δευτερη επιλογη σου λογω φακου(LEICA)και λογω Οπτικου Σταθεροποιητη Εικόνας (O.I.S.).Βεβαια η Nikon εχει καλυτερη μπαταρια αλλα εγω επιμενω στη 2η επιλογη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
etheo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 θα πρότεινα να δεις και την http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_Camera/PowerShot/PowerShot_SX30_IS/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 την FZ38 που την εχεις βρει 230€; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 θα πρότεινα να δεις και την http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_Camera/PowerShot/PowerShot_SX30_IS/ Το εχω υποψιν μου αλλα τα λεφτα ειναι πολλα πλεον για αυτη ( ebay 355 , Ελλαδα 420 ) την FZ38 που την εχεις βρει 230€; Στο ΕΒΑΥ Επισης μου προεκυψε και μια OLYMPUS ψαχνοντας : Olympus SP-800 UZ [30x zoom , 14 megapixels ] ( στα 245 ε ) Αυτη τι λεει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Σας ευχαριστω ολους . Τελικα πηρα την PANASONIC LUMIX DMC- FZ45 ( ε τι να κανω μου ειχε σκαλωσει στο μυαλο ) . Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.