djgenesis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα παιδες.. Θα ηθελα να ρωτησω τους δικτυακους ειδημονες για μια γνωμη. Θέλω να στησω ενα wireshark session στο δυκτιο μιας εταιριας για να συλλαβω την συμπεριφορα των πακετων απο τη μια ακρη στην αλλη. Επειδη το δυκτιο ειναι multi-hop δεν θελω να στησω ενα λαπτοπ πριν απο κάθε μηχανημα να μαζευει πακετα, αλλα θελω με καποιον τροπο να δω που χανω τα πακετα μου, πού εχω congestion και ποιο ειναι το μηχάνημα που μου δημιουργει προβλημα οταν περνανε πολλά δεδομενα. Εν ολιγοις, θελω να μετρησω το latency και το performance αναμεσα σε ολους τους κομβους μου. Σας ερχεται καμια ιδεα στο μυαλο?
atrias Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 για να μετρήσεις latency δεν χρησιμοποιείς το wireshark αλλά άλλες εφαρμογές το wireshark πάντως θα πρέπει να λειτουργήσει σε ένα κεντρικό σημείο από το οποίο να περνάει όλη η κίνηση χωρίς την τοπολογία του δικτύου δεν θα μπορέσει κάποιος να σου δώσει κάποια απάντηση
el02154 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Αν θες latency τρέξε ένα jperf μεταξύ των κόμβων που σε ενδιαφέρουν. Βέβαια χωρίς τοπολογία δεν μπορουμε να πούμε και πολλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.