kioulis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα παιδία! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Θα ήθελα να ρωτήσω, αν γνωρίζει κανείς, κάποιο πρόγραμμα που να επιτρέπει τη "real time" πληκτρολόγηση; Λέγοντας real time εννοώ να είναι 1 2 ή και παραπάνω χρήστες κι ό,τι πληκτρολογεί κάποιος, τη στιγμή που το πληκτρολογεί να εμφανίζεται κατευθείαν και στον άλλο χρήστη και να έχει κι ο αλλος χρήστης τη δυνατότητα να μπορεί να επεμβαίνει την ίδια στιγμή. Ευχαριστώ για την προσοχή
oneofthem Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 κι εγώ ενδιαφέρομαι για κάτι τέτοιο αν ξέρει κάποιος κι επίσης αν μπορεί να γίνει και χρήση δύο κερσόρων στα windows
micos000 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Και που θα έβρισκε εφαρμογή κάτι τέτοιο; Δοκιμάσατε με δύο πληκτρολόγια usb να δείτε αν τα δέχεται; EDIT: Τώρα που το σκέφτομαι, με vnc ή team viewer μπορούν να γράφουν και οι δύο χρήστες στο ίδιο πρόγραμμα.
dimsag Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μπορείτε νομίζω να το πετύχετε με τα google documents!! Ταυτόχρονη επεξεργασία σε προγράμματα παρόμοια με word, excell να γράφουν παραπάνω από ένας και να τα βλέπει ο άλλος σε άλλον υπολογιστή εκείνη την στιγμή (με σχετικά μικρή καθυστέρηση. Όσο χρειάζεται δηλαδή να κάνει το autosave) Δεν ξέρω αν βοήθησα! Ψάξτε και αυτή την επιλογή! Ίσως να λέω και βλακείες!
black_widow Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δες και αυτό : ZOHO OFFICE FOR SHAREPOINT
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.