Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοίγει το λάπτοπ

Elliote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα έχω ένα acer aspire 7520 ενώ όλα ήταν καλά όταν πήγα να ανοίξω ξανά το λάπτοπ δεν ανοίγει δηλαδή παταω το on button ανάβουν κάτι αλλά λαμπάκια ακούγεται το drive να δουλεύει κ μετά σβήνει απότομα κ ξανακάνει το ίδιο ακριβώς απο την αρχή τι έπαθε .... τα φώτα σας....

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

remove the battery and power cord then hold the power button down for 30 seconds...then plug the cord in without the battery and try to power up.

καλησπερα.

αυτο σ εμενα (dv6000)εχει δουλεψει.

αν οχι, τσεκαρε μνημες και καρτα γραφικων(το πιθανοτερο)

Δημοσ.

Φιλε μου το έκανα αυτό που είπες αλλά τίποτα τα υπόλοιπα που λες περί καρτών πως τα ελεγχω....

Δημοσ.

Χωρίς να ξέρω δίνω μία συμβουλή μην το παρακάνεις με τον On button μέχρι να βρεθεί μία λύση για να μην καεί τίποτα...

Πιστεύεις ο,τι υπάρχει κάτι που μπορεί να φταίει για την όλη φάση;

Δημοσ.

@Elliote πόσο καιρό έχεις το λαπτόπι; Μια και το έχεις ανοίξει για να βγάλεις την μπαταρία, υποθέτω ότι το έχεις καιρό και δεν παίζει εγγύηση ε;

Καθάρισέ τον με ένα σπρέι ξηρού αέρα και άλλαξε και πάστα στον επεξεργαστή για αρχή.

(εύχομαι να μην τα έφτυσε κανένα τροφοδοτικό ή mobo)

Δημοσ.

Χωρίς να ξέρω δίνω μία συμβουλή μην το παρακάνεις με τον On button μέχρι να βρεθεί μία λύση για να μην καεί τίποτα...

Πιστεύεις ο,τι υπάρχει κάτι που μπορεί να φταίει για την όλη φάση;

Sent from my iPhone using Insomnia. Δεν ξέρω τι φταίει ξαφνικά το έπαθε ...τι να πω ....

@Elliote πόσο καιρό έχεις το λαπτόπι; Μια και το έχεις ανοίξει για να βγάλεις την μπαταρία, υποθέτω ότι το έχεις καιρό και δεν παίζει εγγύηση ε;

Καθάρισέ τον με ένα σπρέι ξηρού αέρα και άλλαξε και πάστα στον επεξεργαστή για αρχή.

(εύχομαι να μην τα έφτυσε κανένα τροφοδοτικό ή mobo)

Sent from my iPhone using Insomnia για εγγύηση το ξεχναμε δεν παίζει το έχω πάνω απο 2 χρόνια να 'στεί καλά παιδιά ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Δημοσ.

Όχι δεν μπορώ να μπω στο BIOS με το που παει να ανοίξει κ να βγάλει την εικόνα για το bIOS σβήνει κ κάνει επανεκινηση μόνος του

Δημοσ.

-Με την μπαταρια μονο σου ανοιγει η κανει τα ιδια? (οταν δεν εχεις ρευμα επανω του δηλαδη)

-Με το τροφοδοτικο μονο χωρις την μπαταρια επανω του?

-Το εχεις ξεκινησει με καποιο δισκακι η usbflash live linux για να δεις αν ξεκιναει κανονικα απο το usb/CD κανοντας bypass στα υπολοιπα??

Εχεις αποκλεισει αυτες τις πιθανοτητες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...