Προς το περιεχόμενο

προβλημα με τα windows

panos0100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας εχω αυτο το προβλημα καθε φορα που ανοιγω το PC και πρεπει συνεχεια να παταω

το esc για να μπει στο boot και να δω τους 2 δισκους και μετα να βγει ο bootmanager και απο εκει να επιλεξω το λειτουργικο που θελω, αυτο εγινε μετα απο μετρηση 12ν γραμμης και

καταλαθος ανοιξα το PC με τους ακροδεκτες του πολυμετρου μεσα στο βισμα τι μπωρο να κανω καμια ιδεα το bios ιναι πληρως αναβαθμισμενο πιο παλια μου το ειχε κανει τεχνικος αναβαθμιση αλλα τωρα τι να κανω γιατι δεν γινεται συνεχεια να παταω το esk και να κανω αυτη την διαδικασια οποια ιδεα εχετε θα μου ειναι δεκτη ευχαριστω!!!

Δημοσ.

Καλημέρα.

Τι έγινε ακόμη δεν βρήκες άκρη; Δεν έχω καταλάβει το "Εsc" τι δουλειά έχει. Τέλος πάντων. Αν όπως λες το πρόβλημα είναι στο BIOS κάνε ένα clear cmos για να έρθει το BIOS στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις.

Θα κάνεις το εξής:

1)Βγάλε το καλώδιο της τροφοδοσίας από τον υπολογιστή (αυτό που παίρνει ρεύμα από την πρίζα).

2)Βγάλε την μπαταριούλα της μητρικής για 5 λεπτά γιατί κρατάει μνήμη η μητρική (είναι μια μπαταριούλα σαν κι αυτή που έχουν τα ρολόγια. Θα την δεις).

3)Πάτησε 5-6 φορές το on-off να αποφορτιστεί η μητρική.

Ξαναβάζεις την μπαταρία, συνδέεις και το καλώδιο και είσαι έτοιμος.

Περίμενε και την γνώμη κάποιου άλλου παιδιού όμως πρώτα.

Υπάρχει και όάλλος ό πιο σίγουρος τρόπος αν δεν βαριέσαι βέβαια.

Format και εγκατάσταση από την αρχή. Αφού έχεις και τα δύο δισκάκια γιατί δεν κάνεις αυτό. Βέβαια πρέπει να πάρεις πρώτα backup τα αρχεία σου, μετά να ξαναφορτώσεις όλα τα προγράμματα που έχεις από την αρχή και πάει λέγοντας.

Τι να πω περίμενε να δεις τι θα σου πουν και οι άλλοι.

Δημοσ.

φιλε popeye68 το esc το εχει σαν 2 επιλογη για το boot η μητρηκη μου ειναι η foxconn G31 αλλα οταν παταω να ξεκινισει απο τον seagate δεν ξεκιναει καν μου βγαζει το ειδιο σφαλμα (disk boot failure please inster cd to press continue) αλλα αν παλι ειτανε ο δισκος δεν θα εμπαινε καν στα windows 7 τι μπορει να ειναι καποια λυση μπορει ας πουμε να φταει το καλωδιο των δεδομενων sata να τον αποσυνδεσω τον δισκο να δω τι παιζει τι να κανω? ευχαριστω!!!

φιλε popeye68 το esc το εχει σαν 2 επιλογη για το boot η μητρηκη μου ειναι η foxconn G31 αλλα οταν παταω να ξεκινισει απο τον seagate δεν ξεκιναει καν μου βγαζει το ειδιο σφαλμα (disk boot failure please inster cd to press continue) αλλα αν παλι ειτανε ο δισκος δεν θα εμπαινε καν στα windows 7 τι μπορει να ειναι καποια λυση μπορει ας πουμε να φταει το καλωδιο των δεδομενων sata να τον αποσυνδεσω τον δισκο να δω τι παιζει τι να κανω? ευχαριστω!!!

εαν κανω αυτα τα βηματα που λες και γυρισει το bios πισω θα εχω καπια προβληματα με παλιο bios?? δηλαδη θα χασω ρυθμισεις οπως για θερμοκρασιες ή για το ποτε κλεινη ο υπολογιστης θα πρεπει μετα να ξαναρυθμισω το bios ή δεν ειναι απαραιτητο ευχαριστω!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...