Προς το περιεχόμενο

κλοπή κινητών

Elenaa:)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μάλλον πρέπει να το ξεχάσω αυτό το κινητό ... τέλος πάντων ευχαριστώ σε όλους που μου απαντήσατε στο θέμα μου.

Δημοσ.

Ξεχνας την αγοραπωλησία μεταχειρισμένων. Το πρώτο μου κινητό ήταν αγορά μεταχειρισμένου απο μαγαζί. Δεν ξέρω αν ήταν κλεμμένο ή όχι.

Τσου (ρε γμτ)

Άμα είναι σοβαρό το μαγαζί πρέπει να στο δώσει στο κουτί του!

Εμένα ο φίλος μου κάθε 5-6 μήνες αλλάζει κινητό και πέρνει απο τέτεια μαγαζία και είναι Οκ,όλα στο κουτί με όλα τα χαρτία!

Κάποιος στο vilka area thessaloniki στις 23/12/10 μου έκλεψε το κινητό μου... μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα κάτι τέλος πάντων κάτι για ν εντοπιστεί... ή είναι πολύ αργά για να ξανά ασχοληθώ.?

Φιλαράκι κρίμα για το mobile!Δήλωσε το και στην εταιρία σου και αμα έρθει ποτέ για service να σε πάρουν τηλ.

Δημοσ.

δεν προκειτε να βρει ακρη και τηλεφωνο να την παρουν.μπορει να το αγορασει ενας μεροκαματιαρης και να τον τσακωσουν και καλα.το κινητο αν ειναι ακριβο δεν το αφηνουμε οπου να ναι ουτε το επιδεικνυουμε,δεν προκειτε να το βρεις απλα να προσεχεις την επομενη φορα η παρε ενα τηλεφωνο με 50 εβρω.και να στο κλεψουν θα τα εχει βγαλει τα λεφτα του.

Δημοσ.

Μπες εδώ και γράψου και δήλωσε το κινητό.Υπάρχει μια πιθανότητα να το βρεις.

MHN ΔΙΝΕΤΕ τα imei σας σε ιστοσελίδες αμφιβόλου προελεύσεως. Το συγκεκριμένο site δεν έχει καμία σχέση με επίσημη αρχή του κράτους ή με αρχή/φορέα αντιμετώπισης κλοπών (δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να βρειτε τα κινητά σας). Ανάλογες ιστοσελίδες του εξωτερικού αποδείχθηκαν οτι πουλούσαν τα imei σε «ειδικά μαγαζιά» που «νομιμοποιούσαν» κλεμμένα κινητά σε χώρες που εφαρμόζεται η blacklist.

Μην είστε ευκολόπιστοι.

Δημοσ.

@sacracer

Μα το iPhone καλώς ή κακώς είναι το κινητό της καφετέριας.

Το κινητό που θα δεσπόζει επάνω στο τραπέζι με το mirror screen protector και την «ουάο» θήκη.

Επομένως είναι λίγο άτοπο να λες σε κοπέλα που είχε iPhone να πάρει κάτι φθηνότερο που δεν θα το έχει να φαίνεται.

No offence anyway...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...