panosno1com Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Ενταξει οτι εγινε εγινε. Εσυ να εισαι καλα,και μακρυα απο αναλογες κακοτοπιες στο μελλον.
nzeppos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Τα iPhone πάντως πρέπει να είναι μακράν τα πρώτα κινητά σε ποσοστό κλοπών.
Elenaa:) Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 μάλλον πρέπει να το ξεχάσω αυτό το κινητό ... τέλος πάντων ευχαριστώ σε όλους που μου απαντήσατε στο θέμα μου.
tailas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Ξεχνας την αγοραπωλησία μεταχειρισμένων. Το πρώτο μου κινητό ήταν αγορά μεταχειρισμένου απο μαγαζί. Δεν ξέρω αν ήταν κλεμμένο ή όχι. Τσου (ρε γμτ) Άμα είναι σοβαρό το μαγαζί πρέπει να στο δώσει στο κουτί του! Εμένα ο φίλος μου κάθε 5-6 μήνες αλλάζει κινητό και πέρνει απο τέτεια μαγαζία και είναι Οκ,όλα στο κουτί με όλα τα χαρτία! Κάποιος στο vilka area thessaloniki στις 23/12/10 μου έκλεψε το κινητό μου... μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα κάτι τέλος πάντων κάτι για ν εντοπιστεί... ή είναι πολύ αργά για να ξανά ασχοληθώ.? Φιλαράκι κρίμα για το mobile!Δήλωσε το και στην εταιρία σου και αμα έρθει ποτέ για service να σε πάρουν τηλ.
sacracer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 δεν προκειτε να βρει ακρη και τηλεφωνο να την παρουν.μπορει να το αγορασει ενας μεροκαματιαρης και να τον τσακωσουν και καλα.το κινητο αν ειναι ακριβο δεν το αφηνουμε οπου να ναι ουτε το επιδεικνυουμε,δεν προκειτε να το βρεις απλα να προσεχεις την επομενη φορα η παρε ενα τηλεφωνο με 50 εβρω.και να στο κλεψουν θα τα εχει βγαλει τα λεφτα του.
tarantules Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μπες εδώ και γράψου και δήλωσε το κινητό.Υπάρχει μια πιθανότητα να το βρεις.
isay Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μπες εδώ και γράψου και δήλωσε το κινητό.Υπάρχει μια πιθανότητα να το βρεις. MHN ΔΙΝΕΤΕ τα imei σας σε ιστοσελίδες αμφιβόλου προελεύσεως. Το συγκεκριμένο site δεν έχει καμία σχέση με επίσημη αρχή του κράτους ή με αρχή/φορέα αντιμετώπισης κλοπών (δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να βρειτε τα κινητά σας). Ανάλογες ιστοσελίδες του εξωτερικού αποδείχθηκαν οτι πουλούσαν τα imei σε «ειδικά μαγαζιά» που «νομιμοποιούσαν» κλεμμένα κινητά σε χώρες που εφαρμόζεται η blacklist. Μην είστε ευκολόπιστοι.
nikoskon Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 @sacracer Μα το iPhone καλώς ή κακώς είναι το κινητό της καφετέριας. Το κινητό που θα δεσπόζει επάνω στο τραπέζι με το mirror screen protector και την «ουάο» θήκη. Επομένως είναι λίγο άτοπο να λες σε κοπέλα που είχε iPhone να πάρει κάτι φθηνότερο που δεν θα το έχει να φαίνεται. No offence anyway...
Zeknafein Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 να μάθετε να πηγαίνετε σε τέτοια μέρη.... καγκούρια ε καγκούρια.........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.