Elenaa:) Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Κάποιος στο vilka area thessaloniki στις 23/12/10 μου έκλεψε το κινητό μου... μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα κάτι τέλος πάντων κάτι για ν εντοπιστεί... ή είναι πολύ αργά για να ξανά ασχοληθώ.?
isay Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Έλενα ειναι πλέον πάρα πολύ αργά. Το μόνο που μπορείς να κάνεις ειναι να το δηλώσεις στην αστυνομία μαζί με το imei και το σειριακό του αριθμό και ΑΝ ΠΟΤΕ βρεθεί (ξέρεις σε καμία έρευνα) ίσως σε ψάξουν. Καλώς ήρθες στο Insomnia
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Η βλακεια ειναι πως ο κυριος λογος κλοπης κινητων ειναι η πωληση (εκτος απο περιπτωσεις που το προοριζουν για δικη τους χρηση οι κλεφτες). Η οποια πωληση θα ηταν αδυνατη αν δεν υπηρχε κοσμος να αγοραζει τα συγκεκριμενα κινητα Οποτε τελικα δεν θα υπηρχε λογος για κλοπες. Οfftopic isay πες μου πως ο φοβερος αυτος τυπος στο avatar σου ειναι δικος σου
isay Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Η βλακεια ειναι πως ο κυριος λογος κλοπης κινητων ειναι η πωληση (εκτος απο περιπτωσεις που το προοριζουν για δικη τους χρηση οι κλεφτες). Η οποια πωληση θα ηταν αδυνατη αν δεν υπηρχε κοσμος να αγοραζει τα συγκεκριμενα κινητα Οποτε τελικα δεν θα υπηρχε λογος για κλοπες. Ξεχνας την αγοραπωλησία μεταχειρισμένων. Το πρώτο μου κινητό ήταν αγορά μεταχειρισμένου απο μαγαζί. Δεν ξέρω αν ήταν κλεμμένο ή όχι. Οfftopic isay πες μου πως ο φοβερος αυτος τυπος στο avatar σου ειναι δικος σου Τσου (ρε γμτ)
Elenaa:) Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Αν δηλαδή πάω στην αστυνομία τώρα δεν μπορούν να το εντοπίσουν? τους άλλους πώς τους εντοπίζουν? και όσο για ιμει και τον σειριακό κωδικό δεν εχω ιδέα τι είναι..
panosno1com Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 IMEI ειναι ενας μοναδικος κωδικος που αντιστοιχει στο τηλεφωνο σου. Το βλεπεις πατωντας #06# νομιζω. Στο εξωτερικο απ οσο ξερω υποστηριζουν τη δυνατοτητα να μπλοκαρουν εξ αποστασεως το κινητο. Ασχετο αλλα εκανες θεμα στις 4 γεναρη και απαντας σημερα 5 φλεβαρη δλδ ενα μηνα μετα ;;;
Elenaa:) Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Ναι, βασικά σταμάτησα την προσπάθεια για προσωπικούς λογούς, αλλά τώρα ξαναρχίζω το ψάξιμο . όσο για το ιμει λογικά δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω αφού δεν το έκανα όταν το είχα το κινητό. και το μοντέλο είναι 3gs
isay Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 elenaa .... μην χάνεις τον χρόνο σου. Ξέχνα το κινητό σου.
Elenaa:) Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 μα δεν θέλω ιδικά αυτό το κινητό. με βόλεβε τόσο πολύ και αυτος που μου το εκανε δώρο δεν το ξέρει ακομα και δεν θελω να το μαθει.απλα να το ξαναπάρω πισω και να μην δώσω 600 ευρω
isay Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 μα δεν θέλω ιδικά αυτό το κινητό. ... απλα να το ξαναπάρω πισω και να μην δώσω 600 ευρω Και πως θα το πάρεις πίσω;
moldovan20 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Και πως θα το πάρεις πίσω; Μπορεί να κλέψει και αυτή ένα :lol:
isay Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μπορεί να κλέψει και αυτή ένα :lol: :lol: :lol: Ώρες-ώρες το μυαλό μου σταματά να λειτουργεί και δεν σκέφτεται ... τα αυτονόητα!
Dimitris362 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 το iphone (γιοτοφωνο) εχει application εντοπισμου απ το GPS το οποιο κοστιζει 50-60 ευρω το χρονο. στο 4 ειναι τζαμπε. την επομενη φορα ενεργοποιησε το
Elenaa:) Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 η αλήθεια ειναι πως μάλλον δεν θα το ξαναδώ αυτο το κινητό . και δεν το ήξερα πως πρεπει να το κανω αυτη την εφαρμογή. μου το είπαν παντός στην vodafone πως αυτο γίνεται μονο στο i-phone 4.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.