ribo7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Ψάχνω για laptop για την αδερφή μου. Χρήση: Office, internet, ταινίες. Διάβασα τα διάφορα topics αλλά θέλω πιο συγκεκριμένη συμβουλή. Είμαι ανάμεσα σε Dell Inspiron 15R i3-370M και Dell Inspiron 15R N5010 HD565v Απλά αναζητώντας για Dell Inspiron 15R στο skroutz χάθηκα λίγο. Κατ' αρχήν, ποιο προτείνετε? Με τον i5 ή τον i3 επεξεργαστή? Ανάλογα το budget θα μου πείτε? Επίσης, έχω άλλες δύο εναλλακτικές: Sony VAIO E Series VPC-EB3M1E/BQ - Core i3 370M αλλά και για κάποιο από τα HP Probook 4520s (για το οποίο χάθηκα σε ποιο να εστιάσω). Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
xristoforos89 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 το μονο σιγουρο ειναι πως και με τα 2 dell θα την κανει την δουλεια της και με το παραπανω. Αν θελει να ειναι ενα βημα μπροστα τοτε θα παει σε αυτο με τον i5 στα 2.53.Αλλα και ο αλουμινενιος με τον i3 στα 2.4 ειναι πολυ καλη περιπτωση και λιγο πιο οικονομικος. Προσωπικα θα ελεγα να μην κοιταξει καν τον Hp γιατι με εναν χρονο εγγυηση δεν πας πουθενα. Τελος και το sony ειναι πολυ καλο αλλα α)δεν ειναι αμεσα διαθεσιμο, β) η εγγυηση δεν ειναι της ελληνικης αντιπροσωπειας. Συνοψιζοντας, θα πηγαινα στον dell τον αλουμινενιο γιατι ειναι και ισχυρος και ομορφος εξωτερικα.
Tilemaxx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Έχω τον αλουμινένιο Inspiron i3 και σου τον συστήνω ανεπιφύλακτα. Απ' ότι βλέπω έχει ανώτερη κάρτα γραφικών απο τον i5 ο οποίος φοράει παλιότερο μοντέλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.