Inler Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Σκεφτομαι να προχωρησω σε αγορα τηλεορασης με budget μεχρι 800 ευρω...Να σημειωσω πως δεν την θελω για παιχνιδια...Τι να διαλεξω Plasma-LCD-LED; Και τι μαρκα; Εχω πολυ καλη αποψη για τις Lg..Ενα κομματι που μου αρεσε ειναι αυτο http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/LG-37LE7500-LED-37-37LE7500.htm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.b Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Θα σου τις βαλω σε σειρα απο την καλυτερη στην χειροτερη Link plasma Link plasma Link plasma Link lcd Link led lcd Link led lcd ps. Αν μπορεις να πας στις 46 ιντσες τοτε η δευτερη ειναι η καλυτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Απλα αν μπορεις εξηγησε μου γιατι επιλεγεις κυριως plasma και απο τις lcd-led μονο Samsung...Και ποιες οι βασικες διαφορες των 3 κατηγοριων και ποια συμφερει να αγορασω εγω..Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Πλασμα καλυτερη εικονα,μαυρο ,στην μπαλα θα εισα κομπλε [600 htz ειναι αυτα].Με λιγα λογια πιο ζωντανη εικονα.Απλα δεν αντεχει τοσο οσο οιlcd και η lcd ειναι κατεμε καλυτερη στα games. Οσο μεγαλυτερη τοσο καλυτερη Επιπλεον υπαρχουν πολλες καταπληκτικες lcd τηλεορασεις,απλα με 800 ευρω παιρνεις πολυ καλυτερη πλασμα αποτι lcd[γιατι να δωσεις παραπανω λεφτα για lcd ,αγου και με λιγοτερα θα εχεις τις περισσοτερες φορες καλυτερη εικονα αν αγορασεις πλασμα?] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.b Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Απλα αν μπορεις εξηγησε μου γιατι επιλεγεις κυριως plasma και απο τις lcd-led μονο Samsung...Και ποιες οι βασικες διαφορες των 3 κατηγοριων και ποια συμφερει να αγορασω εγω..Ευχαριστω. Φιλε μου σου παρεθεσα εξι επιλογες συμφωνα με το χρηματικο οριο που εσυ εθεσες.Αν δηλαδη μου ελεγες οτι θελεις τηλεοραση μεχρι 1200 ή 1500 ευρω σιγουρα μερικες απο αυτες δεν θα υπηρχαν στην λιστα. Οι lg τηλεορασεις ειτε ειναι led ή lcd ή plasma ειναι απλα μετριες σε αυτη την κατηγορια τιμης. Γιατι λοιπον να τις αγορασεις αφου μπορεις να παρεις δυο σκαλες ανωτερη τηλεοραση? Οι plasma οπως πολυ σωστα ειπε και ο Σωκρατης πιο πανω εχουν πολυ καλο μαυρο αψογη κινηση και δινουν μια κινηματογραφικη αισθηση που σιγουρα δεν την συναντας σε πολυ ακριβοτερες tv. Ειναι λοιπον απολυτα φυσιολογικο καποιος που θελει ν' απολαυσει τις ταινιες του χωρις να εχει ξοδεψει για αυτο μια μικρη περιουσια να προτειμα σημερα μια plasma απο μια lcd. Απο την αλλη οι led lcd ειναι για μενα ακομα μια κινηση marketing των εταιρειων στην οποια εγω με τιποτα δεν ενδιδω.Οι τηλεορασεις αυτες δεν διαφερουν σε τιποτα απο τις απλες lcd παρα μονο στον οπισθιο φωτισμο του πανελ που γινεται με led και οχι με λαμπες τυπου ccfl . Ο φωτισμος αυτος υφισταται ειτε περιμετρικα του πανελ ειτε δεξια και αριστερα αυτου με αποτελεσμα και ειδικα στις πολλες ιντσες να υπαρχει ανομοιομορφια στο φωτισμο του. Πολυ κακο για το τιποτα δηλαδη.Ομως ο κοσμος φαινεται να τσιμπαει στην ταχα μου νεα τεχνολογια κι αυτο γιατι στα μαγαζια που τις βλεπει κατω απο τα δυνατα φωτα δειχνουν και ειναι εντυπωσιακες. Αποψη μου ειναι πως αν θες προβολεα για το σπιτι σου παρε μια led lcd αν ομως θες τηλεοραση παρε μια plasma οσο πιο μεγαλη σε ινστες γινεται. ps. Και για να μην σου χαλασω το χατηρι μιας και σου αρεσουν οι lg σου προτεινω και αυτη Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.