Προς το περιεχόμενο

καρτοκινητο και mobile internet

seskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους.καλη χρονια και χρονια πολλα.ξερω οτι εχουν γραφτει διαφορα θεματα παραπλησια με το δικο μου αλλα προτου ψαχτω για προσφορες ηθελα να ρωτησω το εξης.εχω android κινητο εγω και η κοπελα μου και μπαινουμε ιντερνετ μονο με το wifi του σπιτιου μας.οταν ομως κατα τη διαρκεια της μερας βρισκομαι στη δουλεια και αυτη στο τεί αναρωτιομουν αν αντι για κληση χρησιμοποιουσαμε το skype για να μιλαμε και γλυτωναμε τα λεφτα στις καρτες.το ερωτημα ειανι αν συμφερει κατι τετοιο γιατι δεν μπορω να υπολογισω τι ογκος δεδομενων χρειαζεται.απο οτι ψιλοθυμαμαι δεν υπαρχουν μεγαλα πακετα απο τις εταιριες(κατι για 60 ή 150mb ειχε παρει το ματι μου σε μια διαφημηση) οποτε ειναι εφικτο αυτο που θελω η δεν φτανουν;σαν χρηση ιντερνετ περαν του skype που μου ηρθε τωρα μονο κανα facebook μπαινω και στο ζουγκλα που διαβαζω αρθρα.τι λετε;

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά στο ελαφρώς σχετικό θέμα που είχα ανοίξειπριν λίγο καιρό. Νομίζω ότι η απάντηση είναι ότι η κατανάλωση mb εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, οπότε είναι αδύνατον αν υπολογίσεις. Παρόλο που εγώ το υπολόγισα με βιντεοκλήση skype, και μάλιστα σε υπολογιστή, νομίζω ότι και μόνο με φωνή είναι ασύμφορο. Δηλαδή πιστεύω ότι τα διαθέσιμα πακέτα mb για καρτοκινητή τη σήμερον ημέρα δεν φτάνουν έτσι κι αλλιώς για αυτό που θέλεις.

Δημοσ.

οχι ελαφρως σχετικο θεμα αλλα ακριβως αυτο που εψαχνα.τι να πω πρεπει να βελτιωσω το searching μου.οντως ειναι πολυ πολυπλοκο θεμα και δεν υπαρχει καποια συγκεκριμενη απαντηση.απ οτι καταλαβα τα mb που χρειαζονται για skype ειναι παρα πολλα οποτε μονο μεσω wifi αξιζει.απλα ωρες ωρες χρειαζεσαι το ιντερνετ στο κινητο για το οτιδηποτε και κοντα σε αυτο κολλησε και το ερωτημα περι skype.οπως και να χει ευχαριστω για την απαντηση.να σαι καλα.

Δημοσ.

anytime bro.

το skype στα κινητά είναι γενικά πονεμένη ιστορία, και σιδικά στα android. Να φανταστείς ότι εταιρίες στην Αμερική που πουλάνε συσκευές με προεγκατεστημένο skype είναι "μαγειρεμένο" για να μή δουλεύει με 3G παρά μόνο με wifi.

Αν έχετε ίδια εταιρία με την κοπέλα σου, προτείνω βιβντεοκλήση για να τη βλέπεις κι όλας, τώρα πλέον που είναι και τσάμπα :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...