Προς το περιεχόμενο

Τα DVD writer τρελάθηκαν - Πρόβλημα με iso

Vasilis 07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από το πρωί αντιμετωπίζω ένα τρελό-κουφό πρόβλημα.Κανένα από τα DVD writer (Sony 7240 SATA / ASUS 1608 IDE) που έχω δεν γράφει DVD-RW σε iso.Συγκεκριμένα η εγγραφή ξεκινά κανονικά (δοκίμασα με Nero 10 - ImgBurn), όταν ολοκληρώνεται η εγγραφή τα DVD "πετάγονται" έξω και έχω και το μήνυμα επιτυχούς εγγραφής :huh: , αλλά όταν τα ξαναβάζω μέσα τα δισκάκια εμφανίζονται άδεια :huh: Άλλαξα τα sata καλώδια αλλά και πάλι τίποτα.Πάει το μυαλό σας τί μπορεί να έχει συμβεί ?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Και άλλα δισκάκια δοκίμασα αλλα και πάλι τίποτα.Δεν γράφουν κανένα τύπο αρχείου.Να χάλασαν και τα 2 μαζί δύσκολο το βλέπω.Μήπως έγινε τίποτα με σε κανένα sata-ide controler ?

Δημοσ.

Βγάλε και δοκίμασε τα ένα ένα.Όντως αρκετά παράξενο να χάλασαν και τα δυό ταυτόχρονα.Στο IDE τα jumperakia από πίσω είναι οκ?Αν έχεις κ άλλο IDE πράμα επάνω δοκίμασε με την καλωδιοταινία πρώτα στην μέση.

Για το sata...δες στο bios κανα disable μήπως έχει πάρει κατά λάθος ή αν χρειάζεται να περάσεις sata drivers ξανά.

Δημοσ.

Για βαλε καμία DVD ταινία. Αν την παίζει χάλια παει να πει θέλουν πέταμα. (αυτά είναι πολύ ευαίσθητα 1V παραπάνω μπορεί να τα κάψει) αν δεν παίζει τότε έχουν καεί παντελός και αν την παίζει κανονικά τότε κάτι άλλο πρέπει να είναι.

Δημοσ.

Τα iso είναι οκ!

Τα DVD διαβάζουν κανονικά.

Τί να πώ παιδιά είναι να μην τύχη η βλακεία :angry: .Τώρα που το σκέφτομαι χθές πείραξα το BIOS και από IDE το έκανα ACHI αλλά μετά το άλλαξα και πάλι.Λέτε αυτό να δημιούργησε το πρόβλημα ?

Δημοσ.

Λοιπόν γράφουν κανονικά τα writer. Το θέμα είναι ότι δεν διαβάζουν αυτό που γράφουν. Έγραψα κάποια αρχεία .avi σε ένα DVD-RW και το επιτραπέζιο DVD player το έπαιξε κανονικά.

Το imgburn εμφάνιζε μήνυμα duplex SPTD driver.Τώρα το έκανα unistall.Άντε να δούμε.

Δημοσ.

Τί τρέλο πρόβλημα είναι αυτό βρε παιδία.Χρόνια είχε να μου συμβεί κάτι τέτοιο.

Έβαλα το ASUS DVD writer σε άλλο PC και δούλεψε κανονικότατα!!!.Στο PC της υπογραφής τα ίδια.Έκανα εγκατάσταση σε νέο δίσκο τα 7 ΄και πάλι τίποτα.Ναι μεν γράφει αλλά δεν το διαβάζει - το εμφανίζει άδειο.Οι υποψίες μου πέφτουν σε μητρική - bios αλλά πλέον δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτε άλλο.Αν έχει κανείς κάποια γνώμη τί είναι αυτό ευχαρίστως να την ακούσω.

:(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...