Προς το περιεχόμενο

ZTE Blade εγγύηση

skim045

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό που αναφέρεται στο τίτλο αλλά τι παίζει με την εγγύηση; Δηλαδή την καλύπτει η wind; Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Να συμπληρώσω επειδή το έχω δουλέψει πολλές ώρες, ότι για τα λεφτά του ειναι super. Παει λίγο αργά, καμία σχέση με iPhone ή galaxy πχ, αλλά είπαμε για τόσο φθηνό ειναι τέλειο. Και θεωρώ εντελώς απαραίτητη την εγκατάσταση luncher pro plus, που κάνει το κινητό γρηγορότερο και του ανεβάζει έπιπεδο.

Δημοσ.

Και θεωρώ εντελώς απαραίτητη την εγκατάσταση luncher pro plus, που κάνει το κινητό γρηγορότερο και του ανεβάζει έπιπεδο.

πως το κάνει γρηγορότερο...εχει κάποια επιλογή??

Δημοσ.

Το βασικο του προτερημα ειναι οτι ειναι πολυ παραπάνω παραμετροποιησημο απο το "μαμα" launcher.

Πχ διαλέγεις 3 οθονες και οχι 5 που για μένα ειναι υπερβολη και γενικα εχει πολλες επιλογές για το πώς θα στήσεις την homescreen κτλ.

Το αν ειναι πιο γρήγορο δεν ξέρω.Ισως αυτο να φανει σε κάποιον που το έχει δουλεψει αρκετα πριν το βάλει το launcerpro.

Εγω το περασα απο την 2 μερα και δεν μπορώ να κρίνω αλλα σαν ευκολία και απόδοση με ικανοποιεί πλήρως.

Δοκίμασε την Pro εκδοση που είναι δωρεάν και κρίνεις αν θες και την plus εκδοση μετα.

Δημοσ.

Να συμπληρώσω επειδή το έχω δουλέψει πολλές ώρες, ότι για τα λεφτά του ειναι super. Παει λίγο αργά, καμία σχέση με iPhone ή galaxy πχ, αλλά είπαμε για τόσο φθηνό ειναι τέλειο. Και θεωρώ εντελώς απαραίτητη την εγκατάσταση luncher pro plus, που κάνει το κινητό γρηγορότερο και του ανεβάζει έπιπεδο.

Δεν έχω ξαναδουλέψει smartphone οπότε δεν θα ξέρω αν είναι πιο αργό ή πιο γρήγορο απο άλλα :P . Απλώς θα προχωρήσω στην αγορά του γιατί πιστεύω πως είναι αρκετά φθηνό για μία πρώτη επαφή με τέτοια κινητά.

Δημοσ.

Boys, με launcher pro plus, παει ποιο ομαλά απο οθόνη σε οθόνη. Πέρα απο ότι παραμετροποιειται παρά πολύ. Διαβάστε και αυτο www.techblog.gr/mobile/zte-blade-512mb-ram-0593/

Απο ότι φαίνεται εχει 500 mb μνήμη απλά η μισή ειναι κλειδωμενη!!

Με ξεκλειδωμα της μνήμης γίνεται ακόμα καλύτερο μιας και η μικρή μνήμη του ήταν το μεγαλύτερο μείον του. Ήταν που ήταν απίστευτο value for money, τώρα γίνεται απιστευτοτερο.

Δημοσ.

Μόλις έκανα και τη διαδικασία για τη μνήμη που έγραφα. Όντως το κινητο εχει γίνει λίγο γρηγορότερο και σίγουρα με πολυ περισσότερη ελεύθερη μνήμη. Ακόμα ένα συν για το blade..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...