Προς το περιεχόμενο

mac mini και τελωνειο

Runner25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον αγορασα ενα macmini απο ebay uk και πληρωσα 702 συνολο με μεταφορικα ο "φιλος" ομως το στελνει απο αμερικη το καλο ειναι οτι το στελνει με usps που δεν ειναι κουριερ ξερει κανεις πρτιπου ποσ θσ πληρωσω περιπου τελωνειο και αν γινεται με καποιο τροπο να αποφυγω το χαρατσι

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Γιατι το εκανες αυτο? Εβαλες τον εαυτο σου στη διαδικασια του εκτελωνισμου και του κοστους που αυτο συνεπαγεται. Γιατι δεν αγορασες απο EU, αφου ησουν στο ebay UK?

Σε περιπτωση που δεν το γνωριζες (αμφιβολο, διοτι αναφερεται στην περιγραφη του ειδους) μπορεις να ζητησεις να λεφτα σου πισω και να αρνηθεις παραλαβη.

Δημοσ.

Γιατι το εκανες αυτο? Εβαλες τον εαυτο σου στη διαδικασια του εκτελωνισμου και του κοστους που αυτο συνεπαγεται. Γιατι δεν αγορασες απο EU, αφου ησουν στο ebay UK?

Σε περιπτωση που δεν το γνωριζες (αμφιβολο, διοτι αναφερεται στην περιγραφη του ειδους) μπορεις να ζητησεις να λεφτα σου πισω και να αρνηθεις παραλαβη.

αναφεροταν οτι ηταν απο μεγαλη βρετανια μετα μου ξεφουρνισε οτι θα το στειλει απο αμερικη με ενα συνεργατη του

Δημοσ.

Search στο ebay και στο paypal για dispute. Τα λεφτα τα παιρνεις απο το paypal. Ο τυπος ειχε false information στην αγγελια.

Δημοσ.

παιδια μου ηρθε τα λεφτα ειναι 148 ευρω μπορω να παρω το δεμα και να ζητησω αυτα τα χρηματα να μου τα επιστρεψει μεσο paYPAL εφοσον ειχε ψευδη στοιχεια πως μπορω να τον αναγκασω μεσω ebay ας πουμε καταγγελεια. μου ηρθε και δε το παρελαβα

Δημοσ.

Οχι δεν θα στα δωσει ουτε αυτος ουτε το paypal. Εκτος αν τον φοβερισεις με negative rating αλλα και παλι λεφτα δεν θα δεις.

Δημοσ.

Ποσο στοιχιζει στην Ελλαδα το συγκεκριμενο μοντελο ? Δε νομιζω να μπορεις να κανεις απο την στιγμη που εφτασε σε σενα το δεμα.

Δημοσ.

148; Μάλλον μένεις παραμεθόριο και έχεις άλλο ΦΠΑ, σωστά;

Για ποιο λόγο να κάνεις dispute; Σου είπε ο πωλητής ότι έχει έδρα UK και στο έστειλε από US? Το ότι το αγόρασες από το ebay.co.uk δε λέει τίποτα, αυτό είναι ο δικτυακός τόπος και όχι από που στέλνονται τα προϊόντα.

Δημοσ.

Για ποιο λόγο να κάνεις dispute; Σου είπε ο πωλητής ότι έχει έδρα UK και στο έστειλε από US? Το ότι το αγόρασες από το ebay.co.uk δε λέει τίποτα, αυτό είναι ο δικτυακός τόπος και όχι από που στέλνονται τα προϊόντα.

αναφεροταν οτι ηταν απο μεγαλη βρετανια μετα μου ξεφουρνισε οτι θα το στειλει απο αμερικη με ενα συνεργατη του

Δημοσ.

τι σχεση εχει η παραμεθωριος και το ΦΠΑ με τους τελωνειακους δασμους;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...