Runner25 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 λοιπον αγορασα ενα macmini απο ebay uk και πληρωσα 702 συνολο με μεταφορικα ο "φιλος" ομως το στελνει απο αμερικη το καλο ειναι οτι το στελνει με usps που δεν ειναι κουριερ ξερει κανεις πρτιπου ποσ θσ πληρωσω περιπου τελωνειο και αν γινεται με καποιο τροπο να αποφυγω το χαρατσι ευχαριστω πολυ
invisiblesurfer Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Γιατι το εκανες αυτο? Εβαλες τον εαυτο σου στη διαδικασια του εκτελωνισμου και του κοστους που αυτο συνεπαγεται. Γιατι δεν αγορασες απο EU, αφου ησουν στο ebay UK? Σε περιπτωση που δεν το γνωριζες (αμφιβολο, διοτι αναφερεται στην περιγραφη του ειδους) μπορεις να ζητησεις να λεφτα σου πισω και να αρνηθεις παραλαβη.
Runner25 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Γιατι το εκανες αυτο? Εβαλες τον εαυτο σου στη διαδικασια του εκτελωνισμου και του κοστους που αυτο συνεπαγεται. Γιατι δεν αγορασες απο EU, αφου ησουν στο ebay UK? Σε περιπτωση που δεν το γνωριζες (αμφιβολο, διοτι αναφερεται στην περιγραφη του ειδους) μπορεις να ζητησεις να λεφτα σου πισω και να αρνηθεις παραλαβη. αναφεροταν οτι ηταν απο μεγαλη βρετανια μετα μου ξεφουρνισε οτι θα το στειλει απο αμερικη με ενα συνεργατη του
Runner25 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 πως κανω dispute και πως ειμαι σιγουρος οτι θα μου στειλει τα λεφτα
Toufas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Search στο ebay και στο paypal για dispute. Τα λεφτα τα παιρνεις απο το paypal. Ο τυπος ειχε false information στην αγγελια.
benign Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Και πες μας σε παρακαλω,μετα αν δικαιωθηκες και πηρες τα λεφτα σου πισω.Καλη τυχη.
Runner25 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 παιδια μου ηρθε τα λεφτα ειναι 148 ευρω μπορω να παρω το δεμα και να ζητησω αυτα τα χρηματα να μου τα επιστρεψει μεσο paYPAL εφοσον ειχε ψευδη στοιχεια πως μπορω να τον αναγκασω μεσω ebay ας πουμε καταγγελεια. μου ηρθε και δε το παρελαβα
Toufas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Οχι δεν θα στα δωσει ουτε αυτος ουτε το paypal. Εκτος αν τον φοβερισεις με negative rating αλλα και παλι λεφτα δεν θα δεις.
athlios Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Ποσο στοιχιζει στην Ελλαδα το συγκεκριμενο μοντελο ? Δε νομιζω να μπορεις να κανεις απο την στιγμη που εφτασε σε σενα το δεμα.
Ather Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 148; Μάλλον μένεις παραμεθόριο και έχεις άλλο ΦΠΑ, σωστά; Για ποιο λόγο να κάνεις dispute; Σου είπε ο πωλητής ότι έχει έδρα UK και στο έστειλε από US? Το ότι το αγόρασες από το ebay.co.uk δε λέει τίποτα, αυτό είναι ο δικτυακός τόπος και όχι από που στέλνονται τα προϊόντα.
dermitzos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 148; Μάλλον μένεις παραμεθόριο και έχεις άλλο ΦΠΑ, σωστά; Για ποιο λόγο να κάνεις dispute; Σου είπε ο πωλητής ότι έχει έδρα UK και στο έστειλε από US? Το ότι το αγόρασες από το ebay.co.uk δε λέει τίποτα, αυτό είναι ο δικτυακός τόπος και όχι από που στέλνονται τα προϊόντα. αναφεροταν οτι ηταν απο μεγαλη βρετανια μετα μου ξεφουρνισε οτι θα το στειλει απο αμερικη με ενα συνεργατη του
Mika Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 148; Μάλλον μένεις παραμεθόριο και έχεις άλλο ΦΠΑ, σωστά; τι σχεση εχει η παραμεθωριος και το ΦΠΑ με τους τελωνειακους δασμους;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.