Προς το περιεχόμενο

Ατομα αστυφυλάκων 2011?

arsenal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε περιόδους κρίσης χρειάζεται αυξημένη αστυνόμευση για να προστατεύουν το κατεστημένο. Θα έχει σίγουρα νέες θέσεις :devil:

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά διάβασα στον ελεύθερο τύπο ότι το Υπουργείο οικονομικών ενέκρινε 2500 θέσεις για αστυφυλακρς!!για να δείτε τι λέω γράψτε στο google e-typos σώματα ασφαλείας

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έτσι οπω πανε θα βγει μετά τις πανελλήνιες πφφφ:( τ μόνο σίγουρο πριν τις 20 Ιουνιου που συμπληρωνουμε μηχανογραφικό

Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 19 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 19 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Καλύτερα άνεργος ( άποψή μου )

Δημοσ.

Νομίζω ένα φιλαράκι μου που μπήκε πέρυσι,μου είπε ότι φέτος θα πάρουν 800 άτομα λιγότερα...δεν είμαι και 100% σίγουρος όμως

Δημοσ.

Φίλε όλα αυτά για αριθμούς είναι ραδιοαρβυλα ο φίλος σου είπε 800 που είναι πολύ λίγοι και η εφημερίδα είπε 2500 που είναι παρά πολλοί όταν βγει η προκήρυξη θα δούμε..αλλά άντε να βγει

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια σας!δεν αντέχω άλλο αυτήν την αναμονή κάθε μέρα παίρνω τηλέφωνο στο αστυνομικό τμήμα,μπαίνω στο site της αστυνομίας και το μόνο που έχω μάθει είναι ότι η προκύρηξη δεν έχει φτάσει στα χέρια τους.Πρέπει όμως να κάνω και ένα μηχανογραφικό...τι να κάνω ρε παιδιά;να την δηλώσω ή τζάμπα έχω ακόμη ελπίδες;

Δημοσ.

Ποσα μορια εχεις βγαλει; Φετος μαλλον θα παρει λιγα ατομα. Ερχεται κριση!

Δημοσ.

Γεια σας!δεν αντέχω άλλο αυτήν την αναμονή κάθε μέρα παίρνω τηλέφωνο στο αστυνομικό τμήμα,μπαίνω στο site της αστυνομίας και το μόνο που έχω μάθει είναι ότι η προκύρηξη δεν έχει φτάσει στα χέρια τους.Πρέπει όμως να κάνω και ένα μηχανογραφικό...τι να κάνω ρε παιδιά;να την δηλώσω ή τζάμπα έχω ακόμη ελπίδες;

γιατί θα χάσεις κάτι άμα την δηλώσεις? δήλωσέ την στην σειρά προτίμησης που θες και απλά περίμενε την προκήρυξη από κει και πέρα...

Δημοσ.

στο 5ο πεδίο έχω 18.178 μόρια.τελικά έβαλα στο μηχανογραφικό πρώτη επιλογή αστυφυλάκων.τώρα απλώς περιμένω την προκύρηξη...

προκήρυξη*

Δημοσ.

που καταντησε η κοινωνια μας... παιδι με τοσο καλα μορια να πηγαινει μπατσος για να εχει δουλεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...