Rn. Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Gamer κατα την αποψη μου δεν διαχωριζετε σε χαρντ κορ η οχι.απλα αυτοι που παιζουν στον υπολογιστη ειναι πολυ ποιο ψαγμενοι με το τι παιζετε και πισω απο τα παιχνιδια.ενας Gamer του υπολογιστη θα φτιαξει μονος του το συστημα του θα ψαχτει θα θα ενω της κονσολας απλα αγοραζει μια κονσολα περνει και ενα παιχνιδι και καιγετε.ασε που στον υπολογιστη εχεις ΑΠΕΙΡΕΣ δυνατοτητες σε ενα παιχνιδι περα απο το να παιξεις.βαζεις μοντες,φτιαχνεις δικα σου και και και ενω στην κονσολα απλα παιζεις.θελω να πω πως εαν υπαρχει χαρντ κορ Gamer θα ειναι αυτος που οχι μονο παιζει οτι του σερβιρουν αλλα ψαχνετε και ολας για να βελτιωσει οτι εχει (και επισης ο υπολογιστης μεχρι οσο εχω ψαξει εχει emulators για ps2 και βγενει και για xbox 360 και σε λιγο καιρο και για ps3.δεν νομιζω να γινετε το ιδιο για κονσολες-δεν το εχω ψαξει κιολας-)
alexzzz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 ο σωστός ο gamer παίζει και στο pc και σε κονσόλες... και στον δρόμο με την φορητή του κονσόλα... και στο μπάνιο όταν κάνει ντουζ το πουλάκι του
xlapatsas4000 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 ο σωστός ο gamer παίζει και στο pc και σε κονσόλες... και στον δρόμο με την φορητή του κονσόλα... και στο μπάνιο όταν κάνει ντουζ το πουλάκι του +1
Bourdoulas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Εγώ λέω να τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε.
Vole Maulder Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Ο αληθινός/πραγματικός/αυτοσεβούμενος και άλλα τέτοια Παίκτης παίζει μόνο IF. Θα έκανα quote τον Sheldon, αλλά βαριέμαι να βρω το quote τώρα
ptsiou Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Ο αληθινός/πραγματικός/αυτοσεβούμενος και άλλα τέτοια Παίκτης παίζει μόνο IF. Θα έκανα quote τον Sheldon, αλλά βαριέμαι να βρω το quote τώρα lol ο παραπανω gamer δεν ξερουμε που παιζει καθως δεν τον βλεπει κανεις, ουτε ο ηλιος. ισως μετα απο χρονια, οταν παλαιοντολογοι βρουν τις σταχτες του εγκεφαλου του, να απαντηθει το ερωτημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.